local-stats-pixel fb-conv-api

Karš pret internetu: Instagrams izdzēsa šo bildi.64

1223 20

Ja Instagrams sāk tevi ierobežot, tad neapstājies un uzsāc karu! Iedvesmojoš stāsts par sievieti, kura metās cīņā pret interneta nosodījumu.

1223 20 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000
Vēl kluča likšanu vajag ielikt. Arī dabīgs process,kam grūtāks, kam vieglāks emotion
170 5 atbildēt
Ķepā noraujot,ejakulācijas procesu ielikt vispasaules apskatei izlikt?
68 0 atbildēt

Tīrākais feministes gājiens.

65 1 atbildēt

 ko vēl izdomāsiet lai uzmanību pievērstu?

54 0 atbildēt

Lūk - nonācām līdz pāris gadus vecajam jokam, ka internetā publicēsim to, kā uz poda sēžam. emotion

28 0 atbildēt

Viss kas dabisks, nav pretīgs.. Sākšu publicēt savu rīta stīvumu. Apģērbts protams.. Mana meita kakā biksēs, jo viņa ir maziņa, varu ielikt arī šādas bildes.. Hm.. Ja padomā vēl, ir tik daudz dažādu dabisku lietu_ procesu, ko mēs varētu publicēt.. Bet vai vajag?

28 0 atbildēt

Ok, tā ir sieviešu dzīves sastāvdaļa, to zina gan sievietes, gan vīrieši. Bet, ja godīgi, tad arī es neuzskatu, ka tas ir kaut kā pastiprināti jāuzsver un jāakcentē emotion Mazliet nošāva greizi. Izskatās pēc uzmanības pievēršanas lielos portālos, atbalstītāju gūšanu utt, bet - kāds mērķis??

22 0 atbildēt

Nu viena lieta ir ieaudzināt sabiedrībā normālu izturēšanos pret dabiskām lietām. Kaut vai tiem pašiem gejiem, kaut vai pret menstruēšanu, masturbēšanu, kaut vai pret pākšņu caureju darba vietā... Visiem jāsaprot, ka tas ir dabiski, un tā notiek, tur nav nekā slikta nosodāma...utt...

Bet speciāli plātīties ar to internetā, geju praidos utt... Tur manuprāt nav nekā kopīga ar augstāk minēto...

Tur civēkiem vienkārši "nav pilns rublis", trūkst uzmanības un tamlīdzīgi, "attention whore" sindroms utt... emotion

Minētajā situācijā tas būtu līdzvērtīgi tam, ja es publicētu savas "piesmērētās" apenes pēc sirsnīgāka pirdiena, un to pamatotu ar savu veselīgo ēstgribu, straujo metabolismu un bakteriālo kultūru bagātību savā zarnu traktā...

18 0 atbildēt

Ož pēc uzmanības pievēršanas. Bet no otras puses,  tā dabā iekārtots, ko tur daudz.

17 0 atbildēt

Instagramam nav taisnība protams, bet arī kuram interesē šāda satura bildes ? emotion

17 0 atbildēt

Tak internetā vsp nekas tāds nebūtu jāliek. Taisiet gleznas un lieciet sev pie sienas, ja tas ir nepieciešams. 

16 0 atbildēt
S80 avatarsS80

Nu ja, ja mēnešreizes būtu arī vīriešiem, tad tādas bildes likt būtu normāli. Bet nu jā, tas jau tikai mums sievietēm tā. Tas jau uzreiz ir šausmas. 

Jā, varbūt tādas lietas publicēt ir nedaudz jocīgi, bet nosodāmi tas nav, jo nu tas ir katra personīgā izvēle. Ja tu no tā nekaunies un nemuslti no  tā, ka kāds par to uzzin, tad tu vari likt, ko vēlies. Labākj kasītos klāt tām, kas liek kailas krūtis, dibenus, vag''inas u.t.t., tas ietekmē cilvēkus vairāk nekā šis!

18 4 atbildēt
Piekrītu instagramam. Administratori noteikti nodomāja kā kāds nofotografējis šo sievieti tik apkaunojošā brīdī un publicējis lai viņai ieriebtu, tāpēc viņi gribēdami saglabāt meitenes cieņu šo attēlu izdzesuši no portāla. Izrādās viņa to uzskata par mākslu,pie tam par kuru neizskatās kā lepojas, jo nekur neatklāj savu seju.
13 0 atbildēt

Es esmu ar Rupiju Kauru un ierosinu visām spoku meitenēm ielikt bildi ar savu menstruālo šmuci, vēlams pa tiešo no pirmavota, bez cenzūrām

10 0 atbildēt
Man arī nepatīk skatīties, kā sievietes asiņo
10 0 atbildēt
Tas nav īpši jauki bet nu dzēst nevajag.
10 0 atbildēt

Ja, tas ir dabigs proces, bet domaju ka ir lietas ko tomer nevajadzetu publicet. Ja saks atlaut publicet sadas lietas tad driz bus cilveki kas publices ka spiez brunos lacus vai laiz zelta lietu un breks ka tas tacu dabigi un visiem vajaga redzet. Prieks sadam lietam ir attiecigie saiti kur var likt tadus foto vai video un attieciga kategorija vares skatities. Bet likt parastos publiskos saitos es neatbalstu.

10 0 atbildēt

Pēdu sēnīte arī ir tīri dabisks process, ar kuru daudzi saskarās, nu nezinu vai tāpēc būtu jāliek bildes, kurās tas redzams uz tavas pēdas. Nezinu, kam šis liekas baigi kruti, jo viņa, redz, aizstāv savas mēnešreizes, bet, manuprāt, tādas "dabiskas" lietas ir vienkārši jāpatur pie sevis...

9 0 atbildēt

emotion

Manuprāt tas ir biki nenormāli, būtu diezgan nepatīkami ja tagad kurš katrs liktu savas dabiskās problēmas INSTAGRAM(Ā)

7 0 atbildēt

Mālsla emotion 

6 0 atbildēt
« 1  2  3 »