local-stats-pixel fb-conv-api

Zviedrijā jau sākusies zemādas čipizācija87

364 19

Iedomājaties nākotni, kad čipizācija visur būs obligāta, kad vairs nebūs skaidra nauda, bet viss būs tavā čipā, kurš ir tavā rokā zem ādas.

Ar to čipu varēs atslēgt tavas mājas durvis, mašīnu, darbavietu, ieslēgt datoru, atbloķēt telefonu, norēķināties veikalā paslidinot roku gar skeneri jo vairs nebūs skaidras naudas un tava nauda atradīsies čipā, kuram ir piekļuve valsts datu bāzei caur internetu.

Bankas kartes, pasi, autobusa biļeti u.t.t. aizvietos tavs zem ādas implantētais čips.

Ja kādā valstī pie varas būs asinskārs diktators un tu gribēsi piedalīties revolūcijā, tas diktators piespiedīs pogu un tavs čips vairs nedarbosies, tu būsi kā paralizēts, tev nebūs naudas, tu nevarēsi atvērt nevienas durvis, nevarēsi izdarīt pilnīgi neko.

Izklausās skarbi ? Pēc dažiem gadiem tas sāks kļūt par realitāti, pilnīga iedzīvotāju kontrole no valdības puses.

Šis notikums ir pareģots jau ļoti sen, tas liecina par pasaules gala tuvošanos. Pareģots ir arī tas, ka drīz tiks iestudēts kontakts ar citplanētiešiem. Ja gribat atrast to pareģojumu tad googlē ierakstiet: mark of the beast prophecy.



364 19 87 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 87

0/2000

Un nākamās ziņas.. Sievietei tika nogriesta roka aplaupīta māja utt..

78 1 atbildēt

Nekādā gadījumā man nebūs tādu sūdu zem ādas,

62 0 atbildēt

Diezgan debīls izgudrojums, jo visas ierīces vairāk vai mazāk darbojas uz elektrības..un internets mēdz pazust, noraustīties... labāk būtu izgudrojuši tādu čipu, kas seko līdzi veselības stāvoklim, analizē asinis utt..

57 1 atbildēt

Putins būtu sajūsmāemotion 4o milj ko var kontrolēt ar viena čipa palīdzībuemotion Tagad jau daļu kontrolē bez nekādiem čipiem un viņam tas pat labi padodasemotionemotion

37 1 atbildēt
Da pajat to čipu ,nekadas huiņas man aiz ādas neliks ,dzīvošu kautvai mežā ,bet kautkāda valdība mani te nekontroles. > .
27 0 atbildēt

Tavs mobilais, planšete  vai viediņš jau tāpat Tevi noklausās un izseko...

23 1 atbildēt

Tās lietas lai ir un paliek mīļajiem mājdzīvniekiem. Jā zviedri nav brīvi ļaudis, lai tik čipojas.

18 2 atbildēt

 Šāds scenārijs iespējams tikai tālā nākotnē. Lai nonāktu pie tik aboslūtas sistēmas ir būtiski jāpārbūvē infrastruktūra. Kas attiecas uz diktatoriem, tad tādu problēmu kā izrēķināties ar pretiniekiem arī nav. To aktīvi īsteno visi diktatori. Atcerieties, ka arī paša diktatora čipu var iznīcināt un tas ir iespējams ar spēcīgu elektromagnētiskā starojuma palīdzību.

Man arī nav skaidrs kādā formā tad realizēs rentgena un magnetrozonanses izmeklējumus pacientiem. Šie čipi nemīl tādas lietas. Tādēļ noteikti būs tās pašas identifikācijas kartes un citi veidi kā piekļūt savām sistēmām. Nevis viens čips.

12 0 atbildēt

Zem manas ādas neviens tādu huiņu nebāzīs..

10 0 atbildēt

viss attīstās, un tur neko daudz nevar padarīt. tāpec jācenšas dzīvot kā pašam labāk. 

7 0 atbildēt

ārprāts ,ko nu ? emotion Gribēs tevi kontrolēt . Kontrolēs ari bez čipa emotion

Nu kaut vai salīdzini Krieviju ar Zviedriju .Krievijā pietiek ar Zobiju TV 24X7 un lētu šmigu ,bet ja kāds lieki sāk muldēt ieliek cietumā vai parūpējāis ,lai nemuld . Un tagad Zviedrija ar visu čipu rokās viņi ir brīvāki emotion

8 1 atbildēt

"ar to čipu varēs atslēgt tavas mājas durvis, mašīnu, darbavietu, ieslēgt datoru, atbloķēt telefonu, norēķināties veikalā paslidinot roku gar skeneri jo vairs nebūs skaidras naudas un tava nauda atradīsies čipā, kuram ir piekļuve valsts datu bāzei caur internetu." - atrodi miljonāru, nocērt tā roku un be rich.

6 0 atbildēt

Izņemot to, ka šis čips atrodas zem ādas un dod iespēju apvienot vairākas funkcijas, kā tas atšķiras no kredītkartēm, durvju čipiem un informācijas valsts datubāzēs? Vai tad pēc vajadzības nav iespējams bloķēt kredītkartes, deaktivizēt čipus un izdzēst vai sagrozīt informāciju datubāzē?

Kas tieši šajā sistēmā šķiet biedējošāks kā jau esošais un pieņemtais? Attīstītajās valstīs pietiekami augstu stāvošas amatpersonas teorētiski var "izslēgt" vai, precīzāk, radīt neērtības lielākajai daļai iedzīvotāju jau vismaz 10 gadus. Zemādas čips, iespējams, šo visu padara ērtāku un ātrāku, bet nevarētu teikt, ka tas automātiski spēj liegt tev pilnīgi visu.

Video attēlots inovatīvs projekts, kurš nekādā veidā nav saistīts ar valdību, bet gan brīvprātīgiem biroju ēkas darbiniekiem. Saprotu, ka ir stilīgi konstanti būt paranojā, neticēt nevienam, zem segas ar lukturīti lasīt Orvela "1984" un visādi citādi apgalvot, ka viss ir slikti, bet atvaino, ja tu lieto kredītkarti un mobilo telefonu, zemādas čips salīdzinoši ir sīka vienība. Tavi finansiālie līdzekļi un liela daļa komunikācijas jau šobrīd atrodas kāda cita pilnīgā kontrolē. Vai par to ir jēga uztraukties ir cits jautājums.

5 0 atbildēt

Ja jau no tā nespēs izvairīties neviens...

No citas puses raugoties- ja cilvēks izgudro kā aizslēgt, tad cits cilvēks tāpat spēj izgudrot kā atmūķēt. Gan jau kāds izgudros kā viltot datus čipā vai viltot pašus čipus.

5 0 atbildēt

varu iepriecināt tos, kurus šis raksts sabiedēs - realitātē cilvēce jau krietnu laiku kā ir "čipizēta" . globālā novērošana, īstenībā, darbojās no senseniem laikiem. tikai mūsdienās efektivitāte ir kļuvusi pasakaina.  un vēl kas - jaunā pasaules kārtība jau krietnu laiku ir mūsu realitāte, nevis kaut kas, kas mums tuvojās...

  bet vai gribi zināt skarbāko patiesību? čipizē/iededzina atpazīšanās zīmes utt tikai lopiem, nevis brīvām radībām.

4 0 atbildēt

Ja ko tādu tiešām sāks ieviest, tad noteikti protestēšu! 

4 0 atbildēt

Viņi tos čipus var iebāzt sev tur, kur saule nespīd iekšā. 

Kontrolēt cilvēkus, ko vēl neizdomās. Tāpat liela daļa cilvēku ir pret šitiem mēsliem, lai met miskastē. 

4 0 atbildēt

Pie velna sitas suda kontroles ierices. Nekaada gadijuma neliksu sito cipu sev zem adas nekad muuza. Jau ta musu briviba ir samazinaata un tagad sitais suds mums vel bus jaliek?

4 0 atbildēt

Traks var palikt ar šo attīstību. Mani tā biedē!

3 0 atbildēt

Vai tad cilvēkiem jau nepietiek s*du kas atrodas iekšā???emotion

Man zem ādas nekas tāds neatradīsies...

3 0 atbildēt
« 1  2  3 »