local-stats-pixel fb-conv-api

ASV sauszemes spēki iebrauc Rīgā73

738 4

Šodien ap pulkst. 15:00 ASV sauszemes spēki maršēja pa Rīgas ielām. Novērotas ap 6 Stryker bruņumašīnām un 4 vieglajām mašīnām. Karatehnika piestāja pie Maxima, kur interesentiem ļāva apskatīt ieročus un pat iesēsties bruņumašīnās



738 4 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Runā ka pēc šī skata, rajonos kur pamatā dzīvo Samazgu Centra elektorāts, esot aptrūkušies pieaugušo pamperiemotion

88 2 atbildēt

Šo pasākumu vajadzēja taisīt 9.maijā pie Pārdaugavas falla, tad kāds bars ar ''pobeģiķeļiem'' aizietu ar sirdiemotion

63 2 atbildēt

viņi nepareizi padomās par ''Maxima xxx''emotion

57 0 atbildēt

Parasti mums ir jāizvēlas starp diviem ļaunumiem mazākais, kā redzams arī šoreiz.

Gribās tiem lošiem, kas aizstāv Krieviju, uztaisīt delete no šīs realitātes, jo pēdējos 800 gadus krievi to vien darījuši, kā vazājušies krustām šķērsām. Okupācijas gadījumā šos "līdzskrējējus" pirmos aizvāks!

33 2 atbildēt

Jauki un skaisti, bet, ja no otras puses apskatās, būs šeit poligons kurā mēs par lielgabalu gaļu paliksim ja pa nopietno viss paspruks....emotion

31 4 atbildēt

Mani fascinē to anonīmo pļurkstētāju ņaudas par Jaunās Pasaules kārtību un murgojums par okupantiem.Labi - Amerika nav nekāda svētā valsts - to zina visi.Bet ar ko tad Krievija šobrīd būtu labāka?Ar to , ka anektēja Krimu?Vai varbūt ar to, ka nupat Dānijai vēstnieks Krievijas uzkrītoši uzbrauca augumā, ka ja viņi pievienosies NATO pretgaisa aizsardzības sistēmai, tad viņu karakuģi varot kļūt par Krievijas kodolieroču mērķiem?Un jā - nevar aizmirst krievu kara lidmašīnu lidināšanos ar izslēgtām saziņas ierīcēm - lido kur grib bezmaz un apdraud citus tajā pašā gaisa telpā.

22 2 atbildēt

Okupanti bija PSRS sarkanā armija, bet šie ir sabiedrotie, bet priekš tāda kremlina kā tu ir okupanti...

22 3 atbildēt

 

NATO iebrūk NATO , tas ir tas pats kā Maskavā iebrūk Pēterburga emotion  drīz mūsējie karavīri brauks uz Norvēģiju, nez vai norvēģi domās ka viņus okupē?

16 0 atbildēt

Nez kapēc visi negatīvie komenti no anonīmajiem - sakritība, nedomāju vis. Visdrīzāk no vienas IP adreses kremļa apmaksāts skribents drukā.

13 0 atbildēt
Tā bilde ar putinu ir tik ņirdzīga.emotion
12 2 atbildēt

Mēslu gadījumā ar sabiedrotajiem nerēķinies, te viņi ir, te viņi var uzmest...  uz sevi jāpaļaujas, paņem sev līdzi pēc iespējas vairāk ienaidnieku ! Čangaļus pat nepin te iekšā, brāļi čangaļi Anglijā buļbas jau lasa....  Latvija nav tikai Rīga, kā daudzi domā....  

10 0 atbildēt

Krievu atbalstītājos manāma panika - amerikāņi opkupēs ar labu dzīvi ar vien jaunas un jaunas teritorijas. Mātes sirpāmuri nodos metāllūžņos un uztaisīs kārtīgu Mustang

8 2 atbildēt

Reālist, ko Tu tur murgo ?  Pagaidām sabiedrotie, kad sāksies sūdi, tad tik maskas visiem kritīs un redzēsim kas ir kas, kurš būs gatavs galvu par Latviju nolikt.

5 0 atbildēt

Tāda parasta diena pilsētā, ej uz veikalu un stāvvieta pilna ar ASV karatehniku! emotion vīriņi noteikti piestāja nopirkt,kādu bulciņu.

5 0 atbildēt
Ak Tu, naivais... Beidziet sapņot...
4 0 atbildēt

ASV ir 600 miljards aizsardzības budžets, bet viņi nevar ieeļot riteņus bruņumašīnai emotion emotion

2 0 atbildēt

un tavs viedoklis ir uzskatāms par viedokli?Man liekas dienā tādi kā tu šādas vispārīgas frāzes uzraksta citiem vismaz reizes simts par dažādām tēmām. Kurš tad te ir bez sava viedokļa ko?

2 0 atbildēt

Varēja to Mahimu noslaucīt no zemes virsas!

1 0 atbildēt

 Diez ko tas Amerikānju zaldāts nodomāja dzirdiet vietējos runājam slāviski(jo , ja nemaldos tā ir purčika maxima, kurā labi, ja 10% Latviešu iepērkas).

2 1 atbildēt

Manuprāt, tikai aprobežoti ņergas var jūsmot par svešu valstu militāristu klātbūtni savā valstī. Nožēlojamas verga dvēseles bez sapratnes, ko nozīmē suverenitāte, neatkarība, brīvība un pašcieņa.

4 3 atbildēt
« 1  2  3 »