local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu spētu noticēt, ka viņa ir 8.mēnesī?19

568 5

Iepazīsties šī ir Sāra, Los Andželosas apakšveļas modele, kura nesen ir savā Instagram kontā peteikusi, ka jau ir stāvoklī un ir astotajā menesī, bet vai tu tam noticētu? Viņa ļoti ciena savus Instagram sekotājus un arī tos, kas nospiež pie viņas bildi "Like'', bet ko jautāja pārējie? Viņi nosākuma jautāja :''Kurā mēnesī esi? Es domāju, ka tu esi kāda trešajā mēnesī!'' Bet tad Sāra atbildēja šādi "Diemžēl nē, tas laiks jau sen ir pagājis, es esmu astotajā mēnesī un pēc mēneša laidīšu pasaulē savu pirmdzimto'' Bet es no pirmā skatiena nemaz nepamanīju! Iesākumā es domāju, ka viņa varētu būt tikai kāda trešajā vai ceturtajā menesī. Bet nu labi, lai vai kā turpināsim uz šo tēmu vairāk, nekā uz manām domām.

568 5 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Mans intelekta līmenis samazinājās par 5% pēc šī raksta izlasīšanas...

60 0 atbildēt

Kas tur var piedzimt,  Civauva?

50 1 atbildēt

Kaut kā pie d*rsas. emotion

31 0 atbildēt

nepietiekams augļūdens - mazs bēbis + ķēzers (bez augļūdens bērns vevarēs apgriezties vajadzīgajā pozīcijā)...

27 0 atbildēt

Pēc tā paskata spriežot, viņai varētu piedzimt bērns bez galvas. 

23 0 atbildēt
Viss ir iespējams. Man pašai grūtniecibas laikā nebija lielāks vēders, bet mēnesi pirms dzemdībām gan uzauga kā bumba, un tapat neviens neticeja ka tūlīt jādzemde. emotion vienīgais es gan nesportoju. Šajā raksta sanulsināja bilde kur viņa ķipa ir tikko piecelusies un bez kosmeikas, tur tak ir studija.
19 0 atbildēt

berna var būt pilnīgi normāla izmēra. Katrai sievietei tak ir savādāk. citai vēdars kā muca bet piedzimst ~ 3kg, citai mazs veders a mazais pie 5kg. citas vispār nezin kad ir stāvoklī līdz sākas dzemdības. Visādas lietas notiek.

13 0 atbildēt

Nuuu, ne visām var būt lieli vēderi 8. mēnesī! Pati arī pazinu meiteni, kurai vēders bija maziņš.... un arī bija palicis maz laiks līdz dzemdībām. 

12 0 atbildēt

Fakts: Sievietēm, kurām ir trenēts vēders t.i. stipri vēdera muskuļi, puncis neizgāžas uz āru tik daudz, kā parastām sievietēm. Līdzīgs gadījums bija raidījumā "Es nezināju, ka esmu stāvoklī", kur runa gāja par atlēti. Tā nu tas ir...

 
8 0 atbildēt

Nu tad jau tas bērns būs pavisam niecīgs. 

4 0 atbildēt

Man ar kka poh.. 

3 0 atbildēt

Kaut kas tur  nav kārtībā, vai nu viņa melo, vai nu viņai tas bērns būs pavisam mazs. emotion

3 1 atbildēt

Bez vārdiem.  ?

0 0 atbildēt

Sievietei ir aizcietējumi un mežonīgs komplekss no uzmanības trūkuma...

0 0 atbildēt
man tāds puncis bija 7tajā mēnesī, bet bērns piedzima 4,360kg, viņš vairāk uz muguru bija iegūlies.
0 0 atbildēt

acis asiņo emotion

0 0 atbildēt

Mēs ar māsu dzemdējām meitas ar mēneša starpību un kamēr viņai puncis 9mēnesī izskatījās kā 6 man jau 6mēnesī izskatījās kā 9emotion

1 1 atbildēt