local-stats-pixel fb-conv-api

Nevienlīdzība svētkos?19

198 3

Man vienā dienā nebij ko darīt, ar dēlu biju izkarojusi miegs nenāca, izdomāju ieiet draugos. Sēžu , sēžu izrādās tur ar nebij ko darīt. Te pēkšņi atceros- es tak kādreiz sēdēju tajā iepazīšanās klubiņā, ielienu tajā, - HOPS uzreiz eju interviju sadaļā. Kā jau vienmēr vīrieši tur nolika sievietes, bet sievietes vīriešus- FŪŪŪ- es nodomāju. Tinu tinu jautājums uz leju un te pēkšņi viens tirliņš nosoda sievietes par to ka viņām ir tik daudz svētku. Tur bija uzrakstīts apmēram tā (brīdinu viss kas ir iekavās ir manas domas) ''Vai ir jūtama progresējoša nevienlīdzība dzimumu svētkos (ko tu tur mūldi viss ir vienlīdzīgi, es tā uzskatu ) vīriešiem dzimene teorētiski 23.feb (kas tu galīgs tirliņš esi? kopš kura laika tā ir dzimšanas diena?) bet sievietēm dzimene, vārda diena, 8tais marts, mātes diena, valentīn diena, attiecību gada diena (tu tak nēesi normāls vīriešiem tak ir tas pats) nav bišku pa daudz?

VAAAI, nevārēju par viņu nepasmieties kā var būt dāds brīnumbērns, tas sieviešu nīdējs vispār unikums bija, viņs normāli sievietes nolika, visas par vientuļajām mātēm sauca un kad es viņam iebāzu sejā to ka mums ir svetku dienu vienlīdzība, viņš man centās iebāzt sejā to, ka es arī esmu vientuļā māte, tādēļ man šī tēma esot īpaši sāpīga, bet tas nekas. ka ar bērna tēvu esmu kopā emotion bet tas viņam ir piedodams, kā nekā tikai deviņpadsmit gadu, tajā vecumā nekas prātīgs galvā nenāk.

Bet atgriežoties pie svētku vienlīdzības, tajā klubiņā daudzi vīrieši uzskatija tā kā viņš. NOPIETNI? KAS NOTIEK AR NORMĀLAJIEM CILVĒKIEM? KATRS REDZ TIKAI TO , KAS OTRAM IR, TAS KAS PAŠAM IR TO NEREDZ?

Nu tagad jūs spoku vīrieši, jūs tak neuzkatat, ka mums ir svētku nevienlīdzība? vAI VARBŪT TOMĒR VIENLĪDZĪBA? Bet ņemot vērā to , ka mēs ļaujam bērniem augt savā vēderā mums varētu būt par kādu dienu vairāk svētku nekā vīriešiem emotion

Un laimīgu sieviešu dienu, daudz daudz puķu jums visām :) bet jūs vīrieši, lutinat 8tajā martā savas čikses ;)

198 3 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Pilnīgi piekrītu, svētki ir vienklīdzīgi:

1) 8.marts Starptautiskā sieviešu diena; 19.novembris Starptautiskā vīriešu diena (nevis 23.februāris)

2) Maija otrā svētdiena Māmiņdiena; Septembra otrā svētdiena Tēvu diena

3) Katram sava dzimšanas diena un vārda diena.

4) Kopēja valentīndiena un attiecību gadadiena

5) Visi pārējie oficiālie datumi ir kopīgi emotion

24 3 atbildēt

Kādēļ ņemt galvā katru muļķi? Uz viņiem nedrīkst apvainoties. Tā ir garīga kaite. Svētki ir tiem, kuri ir pelnījuši svētkus!

Mīļās Sievietes! Arī jūs esat atbildīgas par to, ka izaug gļēvuļi. Cieniet pašas sevi. Zinu gana daudz Sievietes, kuras dzīvo kopā ar kādu tikai tāpēc, ka viņai ir vīrietim līdzīgais: "Ai, ko nu es... Kāds ir tāds ir..." Cieniet sevi! Ja vīrietis ir tevis cienīgs un vēlas būt ar tevi, viņš spēj saņemties un mainīt domāšanu, attieksmi. Ja nespēj, tad netērē laiku! Bet zinu arī Sievietes, kuras kļūst nevīžīgakas pret sevi. Pieraduma iespaidā.

Nemeklēsim utis otra kažokā. Vispirms izvērtēsim, kādi esam paši. Ko vēlamies. Ja nezini ko vēlies, visbiežāk arī saņem - "neko" konkrētu. Lieliski, ja ir iespējams mācīties no citu pieredzes (daudzi to sauc par kļūdām, man labāk patīk - pieredze). Sava pieredze ir sāpīgāka, tomēr pamācoša gan. Ja sāk domāt.

emotion  

14 0 atbildēt

Vīrietis ja grib svētkus, tad uzrīkos emotion

9 0 atbildēt

Kalendārs jau nu tiešām nemācīs man, kā dzīvot.  emotion

9 0 atbildēt

vispār mirušajiem visvairāk emotion

6 0 atbildēt

Kam vispār galvā ienākusi šī ģeniālā doma svētkus dalīt pēc dzimuma. Svētki ir svētki tikai tad, ja tajos dalās ar saviem mīļajiem

6 0 atbildēt

vīriešiem vairāk svētku. vīrieši statistiski kož vairāk..

9 4 atbildēt

Kāda starpība, cik kuram dzimumam ir svinamās dienās. Katra paša izvēle ir svinēt tās vai nesvinēt, neviens pa galvu nedos un ķurķī nebāzīs. Un svinēšanai kalendāra datums nav galvenais. Ja grib, tad jebkuru dienu var pārvērst par svētkiem. Un, ja tā labi padomā, tad katra diena savā ziņā ir svētki - ja tu piecelies, tātad esi dzīvs, tev atkal ir dota diena, lai dzīvotu to. Kā tu to nodzīvosi - tā lai paliek katra paša ziņā. 

4 0 atbildēt

Nu kara, piemiņas, svētku dienas itkā svin visi......  takā teorētiski jābūt vienādi.

3 0 atbildēt

Man svētki katru dienu emotion 

2 0 atbildēt

Katra dien kā svētki. Manā skatījumā nav nepieciešams iemesls lai sveikt mūsu mīļās dāmas. Man jau šķiet ka vienkārši uzdāvināt puķi vai samīļot vai kā svādāk palutināt var ar tā pat.

Ir jau visādi ļaudis, kam velk uz kosu, tas atradīs iespēju nolikt visu un visus...

2 0 atbildēt

Tev laikam dzivē nav ko darīt īpaši, tapec par niekiem cepies. Man tie svetki pie vienas vietas, ja gadās situacija, nu pasvinu. Bet vispār neiespringstu uz kaut kādiem 'iepriekš noteiktām svinēšanas vadlīnijām".

 

Kā arī tu aizmirsi, ka visi virieši nav vienādi, patiesība ir ļoti daudz dažādas kategorijas. Ja viena kategorija noteiktā vietā tusē un izsaka viedokli, tad tas nav jāuztvēr tā it kā pilnīgi visi vīrieši to tā uzskata. Mazliet plašāku skatu uz dzīvi tev vajag.

2 0 atbildēt

Sviesc. Svētki ir forši. Jautājums, kā tos svinēt - vai visus padarīt komercializētus, vai aizmirst, no kurienes tie patiesībā ienākuši, ko nozīmē mums kā sabiedrībai vai katram individuāli... Ir jau forši, ka pie mums Sieviešu diena tiek uztverta kā diena, kad pasniegt ziedus, lutināt utt., bet tai pašā laikā ne jau par to ir stāsts - tas ir, lai atgādinātu, ka beidzot arī sievietes tiek uztvertas kā cilvēki - mums ļauj balsot, vadīt auto un darīt daudz tādas lietas, kas pirms neilga laika vēl daudzviet bija tabu. Un joprojām ir vietas, valstis un kultūras, kur tas ir tabu.

0 0 atbildēt

Pilnīgas muļķības, manuprāt abiem dzimumiem svētki ir vienādā daudzumā. Manuprāt ir katra kārtīga vīrieša pienākums saudzēt un lutināt savas sievietes. Mūsu sievietes ir labākais kas uz šīs pasaules var būt, tikai viņas ir spējīgas dot dzīvību. Tādēļ katru dienu var pārvērst par svētku dienu. Vienkārši tāpat vien uzdāvinot kaut puķīti, daudz jau nevajag.

2 2 atbildēt

Končita, jeb pareizāk končits, festo abus. Netaisnība....

1 2 atbildēt
Pēc tava rakstītā jāteic, ka tu pats esi mazs bērns, un nejau es šeit skaitu svētkus. Un kāda tev tur daļa kādu rakstu es veidoju. Tev nav pašam ****?
2 3 atbildēt

Sievietēm vairāk, mēnešreizes ir ''svētki''

0 2 atbildēt

Kas tie pa svētkiem ko nesvin kopā ar daiļo dzimumu?

Bez sievietēm tikai vecpuišu ballītē, tāpat sievietēm vecmeitu ballīte, bet tā kā vecpuišu ballītē striptīzdejotājas tā abiem dzimumiem vienlīdzīgi!

Ha ha emotion

1 4 atbildēt