local-stats-pixel fb-conv-api

Mūsu latvija? #26

36 2

Labi, pagaidām man pietiks runāt par iepriekšējo tēmu. Kā redzu, daži sāka domāt, daži joprojām tic tam, ko viņiem saka, tiešām žēļ.

Kā jau teicu iepriekšējā rakstā, mans mērķis ir likt cilvēkiem sākt domāt.

Nav svarīgi, kas un kā, galvenais ir domāt, un izvērtēt, kam ticēt un kam nē.

Atzīstu, ka iepriekš pielietoju ļoti neparocīgas metodes, uzbruku katram, kurš neatbalstīja manu rakstu utt.

(Diemžēl nav labākā pieejas kā to pārbaudīt, ja kāds zin labāku, lūdzu, padalās)

Bet tikai tā man bija iespējams iepazīties ar cilvēkiem, kuri komentē. Gandrīz lielākā daļa uz manām atbildēm, turpināja manis iesākto diršanos, nevis centās izklastīt uz kādiem faktiem viņi bāzējas un kāpēc man nepiekrīt. Vnk sakot, daudzi no Jums turpināja manis uzsākto uzbrukumu nevis centās no tā izvairīties, tā ir ļoti slikta iezīme, pareizāk sakot tīra vidusmēra cilvēka iezīme(ceru, ka Jūs neņemsiet ļaunā, ka es pasaku šādi, bet tā ir taisnība. Daži, kas pajautās, par ko tad es sevi uzskatu. Īstenībā nezinu, lai Jums būtu iespēja mani nodirst utt, pateikšu Jums iemeslu, lai varat mani apdirst - Pašlaik visos IQ testus, kurus esmu veicis, man ir bijis ap ~140 punktiem. Parasti svārstās no 130-150. Gribat ticat, gribat nē. Būs Jums vismaz iespeāja mani nodirst par to, cik ļoti man sakāpis galvā izpildot, ap 20 interneta maksas un bezmaksas IQ testiem - Vismaz tas ir paredzemais scenārijs, ko daudzi no Jums darīs vai arī darītu).

Protams, bija daži cilvēki, kuriem tā nedarīja, par ko es ļoti priecājos, tas nozīmē, ka ir cilvēki, kas domā nevis tikai māk trulli dirst - to tiešām māk visi, nodirst un pateikt cik viss ir slikts.

Vēlos pajautāt, ko Jūs domājat par mūsu 100 "gudrajām galvām" Saeimā? Kāpēc sanāk tā, ka katru gadu mēs ievēlam citus, bet tomēr tos pašus?

Tāds mazs teikumiņš, lai Jūs varētu pasmaidīt un mazliet pasmieties:

Mums šodien skolotāja teica, ka nākamnedēļ pie mums atbrauks un nolasīs lekciju kāda no Saeimas deputātēm. Mūsu pirmais jautājums skolotājai bija: "Viņa mums iemācīs zagt no valsts ?"

It kā savā ziņā smieklīgi, bet tai pašā laikā baigi bēdīgi.

Tāpat man ir tāds jautājums Jums, vai mums tiešām ir nepieciešamas šis 100 gudrās galvas? Nē, bet nopietni, Jūs domājat, ka mums tādas ir vajadzīgas, mosh mums pietiktu ar 50? Varbūt kāds cits skaitlis, piemēram 200?

Īstenībā, ir tādas dienas, kad man vnk gribētos tā kārtīgi sadot viņiem pa galvu. Tāpat man ir nesaprotams, kā Latvijas Saeimā var būt deputāti, kas nezinu latviešu valodu, tas vispār ir normāli un pieņemami? Nav nekas man pret krievvalodīgajiem cilvēkiem, bet sorry, ja Latvijā nodzīvo vismaz 40 gadus, un Tu nemāki runāt un nesaproti, ko Tev pasaka latviešu valodā, tad godavārds, gribās vnk ... Labāk neteikšu, ko savādāk kāds Te varētu atrast iemeslu mani kk iesūdzēt vai tml. Vienvār sakot, gribās sarīkot to pašu, ko amerikā sarīko skolās. Ceru, ka manu iztēles augli uztvērāt :D

Otrām kārtām, Jūsuprāt, vai Latvijā ir iespējams kk mainīt, vai Jūs tam maz ticat? Man ļoti patīk domāt, tā pat man ļoti patīk nospraust lielus mērļus, jo tikai tā uz tādiem var tiekties. Bet vai mainīt un censties sakārtot Latviju, nebūtu par daudz?

No tā cik daudz esmu lasījis par vēsturi, esmu nonācis pie secinājums - Revolūciju un pārmaiņas var uzsākt viens cilvēks, tomēr lai tās pabeigtu, nepieciešami visi pārējie.

Vēlos pajautāt, no tiem, kas tiešām, domā, ka viņi kārtīgi apdomā visu info, ko izlasa un dzird - Vai jūs kādreiz esat nonākuši pie tā, kad jūs vaicājat paši sev, vai mani tiešām sauc tā kā mani sauc, vai mani vecāki, piemēram, nav mani apdoptējuši un vnk klaji melojuši. Ja nē, tad es Jums varu viennozīmīgi teikt, Jūs joprojāt nemākat domāt pietiekami kritiski, lai tā domātu, Tev vienmēr ir jāpieņem, ka viss ir meli, un tikai tā Tu vari censties nonākt pie iespējamā varianta, tomēr vienmēr atceries, ka īsto patiesību Tu visticamāk tā arī nekad neuzzināsi.

Vienmēr atstājiet vietu šaubām!

Paldies, gaidu komentārus.

36 2 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Tev interesanti jautājumi no deputātiem un Iespējām mainīt Latviju līdz domām par to ,ka esi adoptēts. emotion bet ja nopietni ,tad uzsaktu ,ka :

1. Ar 30-40 deputātiem būtu vairak nekā pietiekami.

2. Cilvēki ,kas te dzīvo gadiem ilgi ,un nezin valodu (un ar nezin es nedomāju ,raustītā valoda ,bet pat  labdien pateikt nevar) var iet dirst ,man pret viņiem nav nekādu iejūtību ,kur nu vēl ,ja man uzspiez runāt viņu valodā

3.Latvijā ,ir iespējas ievest parmaiņas ,tikai to neviens acīmredzot negrib ,jo neviens neprotestē pret bezdarbu ,mazajām algām, dargo madicīnisko aprūpi utt. Visi ir padevušies un pie tam izsmej tos ,kuri kaut ko grib darīt un protestē. Un kad kāds to tieši pasaka ,tad 9 no 10 cilvēkiem saka pretī "a ko pats esi izdarijis?' ,

4. revolūcija nekad neko labu nav devusi ,ja nebūtu oktobra revolūcija ,iedomājies kāda augsti izglītota un bagāta būtu Krievīja. 

5 Kad es biju maziņš es noskatijos filmu par adoptētu bērnu un pajautāju mammai ,vai nēesmu arī adopēts emotion

5 0 atbildēt

Situācija politikā ir tāda, jo pēc neatkarības iegūšanas pie varas skrēja čekas maisu saturs, kriminālisti un padumjo laiku mahinātori un tamlīdzīgie, jo tiem bija piķis. Kā teikt, lai tiktu valdībā, vajag starta kapitālu, kuru tiekot pie siles protams var palielināt. Un jamie tad arī mafizēja visu to agregātu. Ja kāds pašaizliedzīgais tika tajā barā, tas vai nu tika uzpirkts, vai savādāk apklusināts. Tāpēc arī ir tā ka ja kāds svaigizceptais politiķis kaut kur pašokējas, tad viņa šoks ātri pazūd, un vairs nešokējas. un tas nav tikai valdībā, bet arī pašvaldībā. Visas pakļautās institūcijas darbojas pēc līdzīgiem principiem (ir mafizētas, arī policija). Un vecie krustēvi, ja arī tiek nobīdīts, kārto savu teikšanu pastarpināti. Runājot par tiem kas latviski nemāk, un pārējos nelojālos, kas Lv velk austrumu virzienā, ir tā ka redzot ka bezmaz vai balsojot vienalga par ko situācija nemainās, latvieši ir zaudējuši motivāciju balsot vispār, toties austrumu propagondonu upuri cītīgi pilda uzdevumu izspiest latviešus, tiekot pie teikšanas. To pierāda katastrofālā aktivitāte bijušajās vēlēšanās. Bet cilvēki nesaprot, ka ir jāreformizē viss tas agregāts, jāiztīra, un jāatmafijizē, tā lai lielāka teikšana ir tiem kuri tiešām dara visu valsts labā, tikai tad kaut kas mainīsies.

5 0 atbildēt

Nespēju noticēt ks kautkur ir veel kaads latvietis kuram smadzenes strādā un kurš cenšas citiem tād iebīdīt vietā!!! Lani. Taz turpini...domāju ka latviešiem jāsaak palik nejjaukākiem un domāt un darīt

2 0 atbildēt

Atnacu nobrinijos, izdzirdeju vardu latvija, ieliku+

2 0 atbildēt

Izlasīju rakstu un man uzreiz radās jautājums cik autoram ir gadu ,jo autors īsti nesaprot ,kā strādā sistēma . Jā , pie mums nav kā Norvēģijā vai Vācijā ,bet nav tādā pakaļā kā Krievijā . Nav nozīmēs 1 vai 100 ....bet cilvēku domāšanā , jo pašļaik  ļoti liela daļa domā ,ka zagt ir labi . Ar revolūciju cilvēku domāšanu nemainīsi ..... arī skatoties pēc vēlēšanu rezūltātiem var redzēt ,ka liela daļa ar galvīņu nedomā . vnk  mūsu sabiedrība vēl nav gatava pārmaiņām .

0 0 atbildēt

Redziet, bet ir cilvēki, kas domā. Saprotet, es domāju, ka ja neviens neko nedarīst, tad nekas arī nenotiks. Nevar sēdēt un cerēt, ka kk mainīsies, kādam ir jāsāk kustināt šie sūdi, lai vai cik smirdīgi un lielie tie arī būtu.  Nu nezinu kāpēc @autins domā, ka nesaprotu kā strādā sistēma. Kas Tev tā liek domāt? Tas, ka es esmu jauns, esmu joprojām maksimālists, es sapņoju, un drīgstos par saviem sapņiem runāt? Tas parāda, ka es jauns un tā sakot pastulbs?

Vai arī tas parāda, ka man ir vīzija, uz kuru es dodos, tas parāda, ka es cenšos kk darīt, kaut vai sākt ar tādu mazumiņu kā šo. Nevar taču sākt darbu no vidus, viss jāsāk ir lēnām, pamazām un ar pamatiem.

Tas nav labākais salīdzinājums, bet tā pat kā reiz Šķēle teica, valsts ir jāvada tā pat kā uzņēmums. Ar to es vairāk domāju, ka ja vadība neredz, kurp tā grib doties, neieklausās savos padotajos un visus grib čakarēt, tad ar laiku tāds uzņēmums aizies pa burbuli. Domāju, ka nākotnes redzējums un zināšana, kurp Tu vēlies doties un ko ieraudzīt ir ļoti svarīgi, arī politikā.

0 0 atbildēt