local-stats-pixel fb-conv-api

Mīlestība uz dzelžiem!120

436 6

..reiz man likās, ka es jau nu nebūšu tā, kura kādreiz iekritīs un padosies dzelžiem..

..nebiju domājusi, ka tā būšu es, kura teiks, ka ir pieķērusies dzelžiem..

Bet, voilà! Vakar šis apgalvojums pagaisa, līdz ar ierašanos Sašas garāža. Protams, mašīna nav jauna, ir skrāpēta, buktēta.. Saša būtu zinājis, ka ir tik traki, nez vai būtu piekritis manu dzelzs rumaku pie sevis uzņemt! emotion

Vakar Saša ļoti labi pierādīja to, ka nepastāv tāds vārds "nevar", ir tikai profesionālais "negribu" vai "nedarām".

Tagad gan par pašu dzelžu mīlestību jeb pieķeršanos dzelžiem - liekas, kas gan tur tāds ir - plastmasas un dzelžu sakopojums, tavā izvēlētā krāsā, bet nē, tas ir kas vairāk! Tas ir spēkrats, ar noteiktu dzinēja jaudu, savu individuālo raksturu, niķiem un stiķiem, galu galā tas ir braucamrīks, kurš Tevi ir aizvedis visskaistākajos piedzīvojumos, ar tā palīdzību esi atklājis ne tikai ceļus un vietas Latvijā, un Eiropā no jauna, bet arī parakstījies uz neaizmirstamākajām avantūrām.

Tomēr, dažkārt var pienākt brīdis, kad vari sākt domāt par spēkrata maiņu, uzticamā rumaka pārdošanu..

Un lūk pienāk brīdis, kad saproti, ka nevēlies pārdot to, kas ir bijis un joprojām ir Tavs uzticamais, melnais rumaks! Jā, iespējams, nedaudz pārspīlēju, bet neskatoties uz ražotāja valsti, mašīnas īpašajām dienām, tas viss šo auto padara unikālu, neatkārtojamu un īpašu - vismaz man!

Redz, cilvēks ir tāda interesanta būtne, mēs mēdzam pieķerties ne tikai cilvēkiem, bet arī lietām un dzīvniekiem. Kā nu ne, kuram nav bijis mīļākais džemperis vai plīša lācītis, kurš ir bijis tik mīļš un vienīgais tāds - diez vai otrs tāds būs, jo tas ir bijis pirmais..

Līdzīgi ir arī ar mašīnām, domāju, ka būs vairāki piekritēji šim apgalvojumam.. Pavadot teju 12 stundas garāžā ar savu auto, mazgājot to, pulējot, pucējot - gribot, negribot Tu pieķeries autiņam vēl vairāk.. Laikam jau tieši tāpēc izvēli šobrīd esmu atstājusi otra cilvēka rokās, jo man to izdarīt ir pārāk grūti - pārāk grūti pateikt vārdu "Pārdodam!"..

436 6 120 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 120

0/2000
Man 5dien saplisa traukumasina nezinaju ko darit raudat vai dusmoties ta jau bija otra reize, pirmoreiz mestars atbrauca ciemos un to saremonteja bet soreiz man to vajadzeja nogadat darbnica. Nezinu lidz sim man tie bija tikai dzelzi bet tagat es saprotu tas ta nav , pagaidiet panemsu traukulupatu un noslaucisu asaras. Sezu un domaju ka es vina ieliku traukus un tie pec mirkla jau bija tiri un ka vinai tagat iet svesas rokas svesi glasti ..... nezinu ka es to pardzivosu.
18 1 atbildēt

..lūk, pienāk brīdis, kad saproti, ka Spirtiņam līdzi pulēt mašīnu vairs nekad nebrauksi emotion

13 1 atbildēt

"ar tā palīdzību esi atklājis ne tikai ceļus un vietas Latvijā" 

Bet arī izbaudot jaunatklājēja fīlingu, jaunas bedres uz Latvijas ceļiem, kurā uzpūtīgā lepnumā ar mākoņos iespraustu degunu, iespraust karodziņu, un svinīgi nodēvēt to savā vārdā, uzzinot kā jutās Kolumbs un citi jauno zemju atklājēji sensenos laikos.  emotion

10 0 atbildēt

Arī es reiz domāju - nu tā jau tikai mašīna. Bet pieķēros tāpat savam. Tagad žēl pat lūžņos atdot emotion

6 0 atbildēt

Esmu kopš bērnības apsēsta ar automāšīnām, es tās tiešām dievinu un mīlu,burtski, varētu teikt ,ka man ir sava veida attiecības ar auto, similāras ,kādas tās veidojas ar cilvēkiem, auto pārdošanu uztveru līdzīgi kā attiecību izjukšanu starp cilvēkiem, kaut kādu iemeslu pēc -jūtas nosprāgst emotion Kamēr esam kopā -es un auto, es rūpējos par viņu,bet mašīnīte rūpējas par mani. Attecībām izbeidzoteis ar veco auto, es nodibinu jaunas attiecības ar jauno auto, reizēm savu uzmanību dalu starp vairākām mašīnītēm. emotion emotion Es varu stundām kaut ko knibināties ap mašīnu, ja laiks atļauj emotion

Ar katru jauno auto es vnk iemīlos no jauna tajā emotion

Tā ka saprotu autores pieķeršanos mašīnai. emotion

5 0 atbildēt

Cik aizkustinoši emotion

5 0 atbildēt

Man nav mašīnaemotionMAN ir tanks emotion

3 0 atbildēt

Ja paskatās tieksim frančus, tad citrons mūsdienās atrodas uz peugeot bāzes un visa vācija atrodas gandrīz tikai uz vw bāzes, tā kā auto būs atšķirīgi tikai vizuālājā izpildījumā un materiālos.

2 0 atbildēt

Man patika meistara komentārs pa reņa dzinējiem: nopuņķojies, eļā tek pa visām malām bet lec pie `minus 30 un strādā.

2 0 atbildēt

Kad savā laikā domāju par Daci jautāju savam meistaram, ko šis par to domā, šis no sākuma rauca degunu, beigās razkoļījās.

Visa problēma ir tamī, ka remontēt frančus ir pretīgi. Stingri jāseko ko kā dari, ja sajauksi sacību, dabūsi pusi atkal jaukt nost. pa motoreim beigās šis teica, ka esot pat daudz dzīvelīgāki kā VW. Hadene gan pēc 150K sākoties problēmas, jo atdodot galus torseonu tilts un līdz ar to arī viss pārējais panesās.

Cilvēkiem no tā pret franču auto ir lieli aispriedumi, bet ja salīdzina... Visi ļoti labi zin bēdīgi slavenos VW V veida 2,5 litrīgos TDI dzinējus, bet nezkāpēc neviens nesaka, ka tāpēc Audi vai VW ir sūds. Frančus par tādu gļukainu motoru būtu bez sāls noēduši.

2 0 atbildēt

Nemaz nerunājot par vadāmību, kas c3 un xarai ir kā iepirkuma ratiņiem, visi paneļi čīkst un grab, viss plstmasā. Komerctransporta Berlingo- ārprāts, pēc pieciem gadiem auto dalās daļās. C5 gaisa piekare, kā ziema un sāls tā tur viss izrūsē...varu turpināt un turpināt.

2 0 atbildēt

kur solītā bilde emotion emotion ???

2 0 atbildēt

Dzelši ir dzīvi,viņiem ir jūtas,domas,dvēsele visbeidzot.

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Aizkustinoši, bet tas tomēr ir tikai viegli aizvietojams dzlezis emotion

2 0 atbildēt

nu nerūsē vismaz kā mazdas un mercedesss.....x6 bmw ar ir puse no plastmasas

2 0 atbildēt

ā šitam citronam spārni no plastmasas emotion

2 0 atbildēt
Mašīnas, tas nav pārvietošanās līdzeklis, tas ir hobijs uz 4 riteņiem, tas ir ģimenes loceklis, tas ir kas īpašs. manā ģimenē pieņemts, ka automašīnai ir jādod savs vārds, kaut vai Reksis vai Duksis. Tā mašīnu tiešām varēs uzskatīt par ģimenes locekli. Take care of car and car will take care of you emotion
3 1 atbildēt

Ameriku atklāji,ziniemotion

0 0 atbildēt

Gandrīz vai apraudājos, paķēri , draudzenīt, mani ar savu stāstiņu, Oh !   emotion  

0 0 atbildēt