local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrietis pārdod savu nevainību- tikai skaistulēm!24

379 2

Kāds apsargs pārdod savu nevainību pēc tam, kad izlasīja internetā ziņas, ka daudzas citas meitenes tā rīkojas, tāpēc izdomājis kāpēc gan man nemesties iekšā šajā piedzīvojumā jeb jaunākā mode kā tikt vaļā no sava vecā labā ķirsīša!

Rumānietis vārdā Sorins Georgians Salinievici, 24 gadus vecs, grib 2000 eiro par savu nevainības atdošanu kādai skaistulei, viņa paša vārdiem teikts: savu nevainību grasos atdot tikai meitenei, kura labi izskatās!

"Lasīju, ka pēdējā laikā ļoti daudzas meitenes pārdod savu nevainību internetā, ja viņas var, tad es arī varu!" viņš teica, kā arī jaunietis nesen aizgāja no universitātes, jo nespēja pavilkt maksājumus!

''Attiecībā uz viņas skaistumu, sievietei, kura nopirks manu nevainību ir jāizskatās labi. Es jau neprasu pasaulē skaistāko supermodeli, bet viņai ir jāizskatās normāli, jābūt jaukai un atklātai sievietei" viņš piebilda!

Sorins izkāra plakātus visapkārt savam rajonam, kurus rotāja uzraksts: tā varētu būt jauka dāvana kādai skaistulei internacionālā sieviešu dienā 8. martā.''

"īstais iemesls kāpēc es pārdodu savu jaunavību ir tāds, ka cenšos tikt galā ar savām finansiālām problēmām, ne jau es to daru prieka pēc, vēlos nopēlnīt tos 2000 eiro!"- viņš stāstīja

Kāds no puiša draugiem atklāja, ka Sorinam esot bijušas attiecības ar vairākām meitenēm, taču viņš neesot atradis to īsto ar kuru vēlētos seksu!

''Viņš seksu uztver nopietni un uzskata, ka vispirms vajag atrast īsto un vienīgo un, tad nodarboties ar čiki briki''

''Un tas ka viņš tagad taisās pārdot savu nevainību parāda tikai to cik viņam ļoti ši nauda ir vajadzīga'' Sorina 25 gadus vecais draugs stāstīja!

Viena 29 gadus veca sieviete jau ir kontaktējusies ar Sorinu, kura piedāvāja 1000 eiro par viņa ķirsīti, taču viņš esot šo piedāvājumu noridījis, jo viņam vajag konkrētos 2000 eiro ne mazāk!

Sorins nesen esot izvācies no audžu vecāku mājas un tagad dzīvojot viens!

Rūmānijā šis laikam populārs veids kā tikt pie kāposta, jo pagājušā mēnesī kāds rumānietis avīzēs esot ielicis sludinājumu, ka arī pārdodot savu nevainību tikai par ''saprātīgāku'' cenu, respektīvi, 1000 eiro, viņš tika atstāts bešā jo neviena sieviete pat joka pēc viņam nepiezvanīja..skumji.

Nu lai tad Sorinam veicas atrast savu īsto un vienīgo par 2000 eiro ar, kuru varētu zaudēt savu nevainību!

379 2 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Par dzimumu vienlīdzību!!!!! emotion

45 0 atbildēt

Draugi noteikti ir lepni.

Apsargs - protistūta emotion

34 0 atbildēt
Interesanti kā viņš pierādīs, ka ir nevainīgs??
25 0 atbildēt

Man tikko ienāca prātā savu "nevainību" izsolīt... emotion Tas ir vienkārši lieliski - ne tikai dabūšu emotion ar kādu skaistuli, bet arī par to saņemšu naudu emotion

16 0 atbildēt

Pārdodu sava runča nevainību. Drīz būs sasniedzis pārošanās vecumu. Varētu reizīti nokniebties ar kādu smuku kaķenīti, kamēr vēl nav kastrēts. emotion

13 0 atbildēt

Nu jebaķ skaistulis emotion

10 0 atbildēt

neviena skaisule nepirks emotion , vrb nopirktu tikai neglītās vai vecās krabenes emotion

9 0 atbildēt

To bildi gan varēja atrast sakarīgu, citādāk izskatās gandrīz kā no policijas failiem. no homo emotion

8 0 atbildēt
Nebrīnos, kāpēc čalis vēl savos 24'os ir nevainīgs.
2 0 atbildēt

Cik reizes ir iespējams pārdot nevainību?! emotion

2 0 atbildēt

Tik skaists ,ka visas princeses pakaļ skraida ar 2000 Euro kabatā lai laupītu nevainibu. Par 1 centu pat pārdoties nebūtu vērts emotion 

1 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Ka nenopērk kāds gjs un čalim nesanāk otrādi tas pasākums. emotion

Vai vēl trakāk kāds trans ar ķekaru emotion

0 0 atbildēt

Pilnīgs pamuļķis!

0 0 atbildēt

Kura gan tērēs naudu priekš 10 sekundēm? emotion emotion

0 0 atbildēt

Varēja pie reizes arī savu čibriku pārdot.

0 0 atbildēt