local-stats-pixel fb-conv-api

Bērnu darbs7

467 1

Tas notiek arī mūsdienās un arī vēsturiski. Smags bērnu darbs bojā bērna veselību, neļauj organismam attīstīties. Lielākoties tas tiek darīts galējas nabadzības dēļ, lai ģimenei būtu kaut rīsu bļodiņa lai uzliktu galdā.

Tāpēc, 10 gadīgie un jānākie, priecājieties ļoti, ļoti, ka esat piedzimuši Latvijā, kur jūs sāks eksplautēt pēc 18 gadu sasniegšanas.

467 1 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

ekspulatēt ir viens, bet darba tikumu audzināt no bērnibas pavisam kas cits. uzskatu, ka ir pienākumi un darbi mājas vai skolas kārtībā, ko bērnam var dot darīt un IR jādod. tagad jau pat bērnam nedrīkst likt pat tāfeli notīrīt, kur nu vēl lapas grābt pie skolas vai klasi tīrīt. absurds!

tieši dēļ šādām galējībām, kas notiek mazattīstīkākās valstīs, pieņem tizlus vispārinātus lēmumus par visiem bērniem un to nodarbināšanu. tas pats ar pārspīlētajām bērnu tiesībām šodien.

17 0 atbildēt

Ir ļoti žel šo bērnu ka viņiem nav iespēja izbaudīt bērnību emotion   kā tas būtu jadara bērniem.Tas liek aizdomāties un essmu ļoti pateicīgs ne par to ka uzaugu trūcīgos apstākļos bet par to ka man ir bijusi pasakaina bērnība 90s gados.emotion

15 2 atbildēt

Vecāmamma gāja ganos, bet man bija jāaplaista gurķi.

7 0 atbildēt
Man maziņam laukos lika strādāt no 5 gadiņiem,tagad par to nemaz nesūdzos,jo man ir laba forma. Bet es nodomāju,ka labi ir nēsāt tik lielus smagumus,jo var iegūt nopietnas traumas,pie tam bērniņi izskatās badainiemotion
5 0 atbildēt

ir jāpelna nauda jau no agrās bērnības!

1 0 atbildēt