local-stats-pixel fb-conv-api

Vispusēja fiziskā sagatavotība. Kā trenēties?36

412 1

Nav noslēpums, ka daudziem patīk apmeklēt sporta zāli tikai tāpēc, lai paskrietu uz skrejceliņa vai nomocītu bicepsu, tomēr šoreiz gribu parunāt par vispusēju fizisko sagatavotību jeb atlētismu.

412 1 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

Nebutu jau slikti uztrenet kermeni , bet mans veders doma savadak emotion

29 0 atbildēt

Tik garšīgi virtuļi

8 0 atbildēt

Izskatās traks pasāciens, vienā dienā ņemt locīšanos, kardio un max spēka vingrinajumus. Kamēr līdz spēka vingrinājumiem nonāc vairs nesanāk nekāds spēka treniņš, drīzāk treniņs ar to, kas palicis no tevis pāri. Ideja jau laba, pats esmu vairāk sācis interesēties par vispārējo funkcionalitāti nevis SUPERBEAST spēku vai muskuļiem. Šitam alternatīvs precīzāks manuprāt būtu taspats crossfits. Domāju vasarā izveidot tādu kā nometnīti funkcionālajiem treniņiem. Es ieteiktu sadalīt pa nedēļām: piem. Week1 -  mobilitete dinamiskie week2 - ātrums/ātrspēks week3 - max power, reljefs un attciecīgi katrā nedēļā vismaz 3 dienas. vai arī taisīt pa dienām.

4 0 atbildēt

Pirmkārt, izvēlies, kas tev ir svarīgāk - tusiņi un dzeršana vai rezultāts. Kā jau pats redzi, abus kopā nevar. Vairāk arī neko pateikt nevar par to, kāpēc nebija rezultāta; tur var būt 101 faktors, kas to ietekmē. 

0 0 atbildēt

viss jau ir jauki, bet kā sportsmeniem ar parastu darbu, piemēram, vienas 12h mežā vai gaterī?

0 0 atbildēt
Labs raksts. Ceru, liks dažiem augšdaļas "varoņiem" aizdomāties.
0 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Vai var šīs visas programma savienot vienā lielā un kļūt par SUPERCILVĒKU?! emotionemotion

0 0 atbildēt

Ļoti labi paskaidrots. Super.

0 0 atbildēt

Strong broscience. 

0 0 atbildēt

Jo tikai tad, kad tu nākamajā dienā pakustēties nevari, ir bijis labs treniņš. emotion

0 0 atbildēt
Taatad es nojausu ka tu esi 12gadigs puiselis kurs vieniigi cilaa snickerus
0 0 atbildēt

Ja izpildes tehnika ir normāla un netiek veikti visādi ego-lift, tad traumas gadās visai reti. Tici man, ikdienišķa 10h sēdēšana pie pc ar līku muguru, sarautiem pleciem un izstieptu kaklu daudz nopietnāk bojā stāju nekā tehniski pareiza svarcelšana 3-4x nedēļā. 

0 0 atbildēt

Laba informācijaemotion

0 0 atbildēt

Nav gudrāk pajuatāt trenerim, nevis meklēt atbildes internetā? emotion

Loģiski ka uzturs un dzeršana var negatīvi ietekmēt rezultātus... 

0 0 atbildēt

Man vienīgi nav skaidrs, kāpēc hipertrofijas treniņos ir jāveic vingrinājums ar 3 atkārtojumiem? tas drīzāk ir vajadzīgs maksimālajam spēka, hipertrofijā ir jāveic 6-8 atkārtojumi....

0 0 atbildēt
Vaardi jau tev izmantoti gudri bet realitaatee tu ne suuda nezini! Ja gribi patiesiibu tad uzzini to ka vieniigaas reizes kad kkas vsp kacaajaas ir taas peedeejaas reizes kad jau vairs tu nevari bet tu veel meegini uztaisiit... Taas ir tas no kaa rodas speeks un izskats ... Prese un biceps ir reaali liekie muskuli bez tiem cilveeks speetu normaali dariit visu + prese un biceps ir tikai skata peec + siis abas muskulu grupas kaa biceps un triceps naak liidzi visam ko tu dari... Nosaakuma izgliitojies pa to kaa ir realitaatee un tad bla staasti citiem savus stulbumus un ar taadu programmu kaadu tu sastaadiitu tev vajadzeetu 5gadus lai vsp no grudaka uzspiestu vismaz 110kg
0 3 atbildēt