local-stats-pixel fb-conv-api

"Nāves zoodārzs"46

315 1

Tā sauc so drausmīgu vietu, kas atrodas Indonēzija. Dzīvnieiem, kuri tur tiek, sākas ne dzīve, bet īstais murgs. Zoodārza saimniekiem ir tik tālu nospļauties, ka viņi dzīviekus nebaro. Katru mēnesi nedabīgā nāvē mirstvairāk nekā 25 dzīvnieki. Ieeja tur maksā 1 eiro, bet vispār nevar saprast, kā tur vispār var būt apmeklētaji, un kāpēc nekas netiek darīts, lai izbeigt šo dzīvnieku mocības.

315 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

vot, par šito vajadzētu dzīvnieku mīļiem cepties un reāli rīkoties, nevis vaidēt par zivīm veikalos.... te reāli gribās paņemt koku un kārtīgi sabungāt pa īpašnieku koka galvām, lai izbirst laukā visas "stulbās domas" !!!

64 1 atbildēt

Ar ļaunu atdarīt ir slikti, to mēs visi zinam, bet nu pret šādiem "kr0pļiem" žēlestība nepastāv (vismaz manās acīs). Viņi ir pelnījuši to pašo, ko tie nabaga plēsoņas - nebarot, nedzirdināt un kad jau gals gandrīz klāt - uzsaukt McTasty lielo komplektu, lai tas #*(&U$*( mirst no pārlēsta kuņģa. 

 

Paldies, par uzmanību, esmu izlādējis savas dusmas emotion

38 1 atbildēt

Ipasniekus ielikt pie plesejiem , darbiniekus pie pertikiem.

25 0 atbildēt
Jāprasa kādēļ tur tiek joprojām sūtīti zvēri, ja ir zināms, kas ar viņiem tur notiks...?
23 0 atbildēt

Nožēlojami cilvēki. Pašus aiz restēm un bez ēdiena, lai gaida savu pēdējo stundiņu. Ko tik cilvēki nedarīs naudas dēļ...  emotion

13 1 atbildēt

Šitā Zodārza īpašnieku Iebetonēt kāājas un ezerā emotion

12 1 atbildēt

    Gan jau tie "īpašnieki",ja tā  viņus var nosaukt, dabūs kārtīgi "atrīt" no Green Peace,tie tādus "jokus" nepiedod un nekad nepiedos.Viņus (saimniekus)pašus vajag iespundēt dējēj vistu krātiņā un nebarot.Kāda Velna pēc ,tas ir vajadzīgs?Un kas tur iet uz "tādu" bada parku.Starp citu,Pērtiķveidīgos nedrīkst turēt tādos krātiņos,kā bildē ir redzams.Un tai bābai vajag spēcīgu pendeli pa dirsu.

7 0 atbildēt
Un seit spokos citi bauro par suda zivim,kas tiek turetas sauros akvarijos. Un vinu liktens ir noklut mums uz pannas. Bet batotas vinas tiek. A seit dzivnieki,kas nav cilveka bariba. Tiek reali mocita. Kur ir grean peece
5 0 atbildēt

Cilvēce joprojām tiek ienīsta no manas puses.

5 0 atbildēt

Īpašniekus uz ZiemeļKoreju.

4 0 atbildēt
Par šādu nomocitu dzivnieku neko dauz melnaja tirgu nedabusi...vienkarsi pretigi
2 0 atbildēt

Necilvēki. 

1 0 atbildēt

Un nekur nav informācija vai viņus glabs vai ir jau izglābti,briesmīgi uz kaut ko tādu noskatīties šie dzīvnieki nav šo pelnījuši! Klusi cerība ticu,ka šādiem cilvēkiem ir īpaša vieta elle !!!!!

1 0 atbildēt

''Citiem dzīvniekeim "aizbrauc jumts", un viņus iemidzina.''  nevis ''iemidzina''  bet noslepkavo, izmantojot nāvējošu anestēzijas devu. Tādas lietas kā ''iemidzināšana'' nav. Slepkavības ir dažādas: nošaujot, nodurot, nožņaudzot, nosmacējot ar gāzi/ķīmikālijām, sadedzinot, noslīcinot, PĀRDOZĒJOT ANESTĒZIJAS  LĪDZEKĻUS u.t.t.

1 0 atbildēt

akdievs... kāpēc PETA neko nedara, ja tādas lietas notiek?

1 0 atbildēt

miilie cilveeki neaizejiet par taalu deel naudas...juus varat galinaat, kost un churaat, bet dieva deel neiesaisties dzivniekus savaas speeliiteesemotion

1 0 atbildēt

WE SHOULD BOMB SOME FREEDOM THERE

1 0 atbildēt
Ipasniekus pašus pārdot melnajā tirgu. Un vispār šiem vajadzetu pautus un ****as noraut par šo.
1 0 atbildēt

Šausmas

1 0 atbildēt
Sirds sažņaudzas redzot šos skatus!
1 0 atbildēt