local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki.lv - izrādās mēs esam sātana sektas piekritēji :D49

266 1

Šoreiz raksts būs par kādu cilvēku kurš laikam ir nedaudz pastulbs savā mazajā prātiņā.

Tātad rakņājoties google es atradu ļoti interesantu un smieklus izraisošu nosaukumu -

''Spoki.lv – deģenerātu portāls''

Sākumā domāju ,ka tas ir kāds joks ,bet intereses pēc izlasīju , es vienkārši visulaiku smējos ,šis cilvēks spoki.lv portalu pielīdzina kautkādam sātana sektas piekritēju portālam.Autors skaidro ka mēs bezmazvai visi esam kautkādi dēmoni un sātana izdzimumi.

Tālāk sekos raksts no ši portāla :

Neskatoties uz to, ka Latvijas un latviešu valodas internetmēdiju vidē valda intelektuālā nabadzība, aprobežotība un perversitāte, ir viens interneta portāls, kurš šai ziņā īpaši izceļas un kurā ir sevišķi daudz amorāls, pretīgs, sātanistiski orientēts saturs. Šis portāls ir SIA “Nerealitāte” radītais un SIA “TV Net” (pieder skandināvu mēdiju grupai “Schibsted”) piederošais spoki.lv. Vistraģiskākais, ka šī portāla mērķauditorija ir jaunieši un tas ir apmeklētākais šāda tipa portāls Latvijā (pēc “Gemius” 2012.gada novembra pētījuma rezultātiem – 229 935 lietotāju)

Portāla saturu it kā veidojot paši lietotāji, liekot tajā savus materiālus. „It kā” tādēļ, ka no vairāk kā pusotra gada šī portāla lietošanas pieredzes secinu, ka portāla saturs nav nejaušs un tajā eksistē organizēta priviliģētu lietotāju grupa, kura nosaka portāla saturu gan ar saviem materiāliem, kuru izplatībā tai ir īpašas priekšrocības, gan ar administratīviem rīkiem, ierobežojot cita veida satura izplatību portālā.

Portālā eksistē lietotāja līmeņu un punktu sistēma. Katram līmenim ir savas iespējas un tas tiek piešķirts saņemot noteiktu punktu skaitu, kas tiek pelnīti visdažādākajos veidos, tai skaitā par ievietotajiem rakstiem, to skatījumu skaitu, pozitīvajiem vērtējumiem, komentāriem, komentāru vērtējumiem u.c. No funkcionālā un organizatoriskā viedokļa līmeņu un punktu sistēma ir ļoti pārdomāta un labi izveidota.

Spoki.lv ir sātanisks (absolūta ļaunuma ) portāls, kurš propogandē nāves kultu (pretstatu visam dzīvajam). Vārdu sātanisks lietoju ne tikai tīri kristīgā izpratnē (lai gan to var saprast arī tā), bet gan kā visplašāk zināmo apzīmējumu absolūtam ļaunumam, kas ir pretrunā visam dzīvajam.

Pati spoki.lv pamatideja balstās uz nāves kultu, par ko liecina portāla nosaukums (spoki.lv – tātad spoku portāls, tātad nedzīvo portāls) un visdažādākie miroņu pasaules tēli, kas tiek izmantoti apzīmējot lietotāju līmeņus, iespējas u.c. funkcionalitāti. Paši vizuālie tēli un to nosaukumu tiesa gan ir gaumīgi un labsirdīgi, kas varētu būt viens no iemesliem portāla lielajai popularitātei, bet tas nekādi neatceļ nāves kulta koncepcijas kaitīgo ietekmi, pat vairāk, tieši spociņu arējais pievilcīgais izskats darbojas kā lietotāju pievilinātājs un ir kā ēsma uz nāves ideju izplatīšanas āķa.

Tomēr pašreizējais (2013.gada jūlijs) portāla spoki.lv stāvoklis ir tāds, ka nevainīgie spociņi no portāla pamatfiunkcionalitātes tēlu galerijas nobālā tā neizsakāmi pretīgā kontenta priekšā, ko satur šis portāls

Šāda tipa saturs tā ir ikdienas spoki.lv parādība. Apmēram šādu saturu ik dienas lieto daudzi tūkstoši Latvijas jauniešu. Kādu gan Latviju var uzcelt šādas preteklības saskatījušies un salasījušies jaunieši?! Nekādu, protams ka. Šāds saturs audzina un rada deģenerātus (morālā attīstībā atpalikušas, atpakaļejošas personas), kuri neko skaistu radīt nav spējīgi un pārsvarā nav spējīgi radīt neko vispār.

Tiem, kas līdz galam neizprot vai vispār nesaprot, kas tad tur tāds – paskaidroju. Informācija (tai skaitā vizuālie tēli) ir galvenais cilvēka rīcību nosakošais faktors. Kāda cilvēka rīcībā ir informācija, tā viņš arī rīkojas. Pat pieaugušus cilvēkus, kuriem ir nostabilizējušies uzskati un dzīves pieredze (iekšējie informācijas avoti), spēj ietekmēt ārēji informācijas avoti (reklāma, masu saziņas līdzekļu propoganda utt.), bet daudz lielākā mērā tas attiecas uz bērniem un jauniešiem, kuriem uzskati un personība nav vēl noformējusies un kuri, formējot to, kāri uzsūc no apkārtējās vides jebkuru informāciju. Tad nu lūk, mūsu jauniešu attīstību ietekmē šāda veida preteklības. Tad kādi gan būs viņu uzskati un rīcība pēc 5 – 10 gadiem, kāda izveidosies viņu skaistumu izjūta, kāda viņiem būs ētika un kādus viņi izaudzinās savus bērnus, ja vispār gribēs tādus radīt, atrodoties šādā informatīvā ietekmē?! Atbilde, diemžēl nav pārāk iepriecinoša. Šāda veida informatīvā vide veido tikai aprobežotus deģenerātus.

Tātad, ja esi deģenerāts vai vēlies par tādu kļūt, tad esi laipni aicināts uzhttp://spoki.tvnet.lv/ . – šis ir portāls tieši Tev.

Savukārt vecākiem, kuri kaut cik vēlas pasargāt savus bērnus no kaitīgas informatīvās vides ietekmes, šo portālu vajadzētu izslēgt no bērnam pieejamo un atļaujamo resursu loka.

Kopumā man liekas ,ka neviens neizlasot šī autora rakstu nevarētu nesmieties.

266 1 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Vēl tik atlika viņam uzrakstīt ,ka mēs pašu velnu saucam vienkārši par jacky emotion

39 0 atbildēt
GOD avatarsGOD

Sasodīts - viņi ir mums uz pēdāmemotion

30 0 atbildēt

Izlasot šo rakstu, nevarēju neuztaisīt šito emotion

http://s25.postimg.org/e9q1y76lr/spoki.png
28 0 atbildēt

Es neesmu sātans emotion

18 0 atbildēt
Ne viņš pirmais, ne pēdējais. Katram cilvēkam ir tiesības izteikt savu viedokli. Nu viņš izteica, super. Ne velti mani sauc par Elles sievieti. Mēs ar Žaku birojā sēžam un ziedojam nevainīgas meitenes Luciferam.
14 0 atbildēt

Vinam ir taisniba par to, ka seit biezi vien tiek publicetas degradetu vertibu piebazti raksti, kuri ir loti populari un nemanot ietekme domasanu un dazadas tendences par to, kas ir labi un kas nav labi. Protams, sadu personigo pardomu rakstu var izveidot par citiem populariem saitiem, jo visur bus ta viena acs, kas nemanot zombe tautu, lai kur tu neskatitos. Tadel, ko es varu ieteikt - lementaru lietu, nevajag sekot un ticet acimredzamam aplamam mulkibam, kurs tiek baztas acis, ka stiligs. Par piemeru varu saukt neknomination speli, kura tika reklameta ka stiliga padarisana, kura jaiesaistas, ja velies but to stiligo barina, kas ir izderis, izdarijis vai neizdarijis kaut ko stulbu, lai piepilditu speles merki.

15 4 atbildēt

Nu re, uzpeldēja visa patiesība par mumsemotion

10 0 atbildēt

Es cerēju ka viņi mani nepamanīs!!!!!

8 0 atbildēt

Starp citu šī autora rakstītajā liela daļa ir patiesība! Vismaz 89% rkstu šajā portālā ir ļoti zemas kvalitates draņķis. Vairāk kā 60% ir no kaut kurienes, nezin kurienes pārkopēta informācija. Šķiet ka daļai autoru vispār interesē tikai izkārnījumi, pirdieni un viss kas smird. Pēc tādiem rakstiem nav nekāds brīnums, ka daudziem šķiet, ka šeit pulcējas ne tikai dēmoni, betarī nekrofili un dažāda cita draņķība! Par to savējo bīdīšanu un loku kurš nosaka toni arī ir taisnība. Nekādi nevaru saprast kāpēc raksti kuriem nav pietiekoši pozitīvo punktu regulāri uzpeld grupu aukšgalā un pavērojot ir skaidrs, ka to autori ir vienas un tās pašas personas. Tadējādi par kaut kādiem godīguma principiem šeit nevar būt ne runas! Vārdusakot -īsta mēslukaudze!

11 4 atbildēt

Pieņemu, ka tā teksta autors ir viens no tiem spokiem, kurš beidzis savu spoki.lv karjeru kārtīgi izplūcoties ar administrāciju un no spoka kļūstot par Fosiliju. Un tagad(2013.gadā) kādā veidā cenšas atgūt savu pašcieņu(?) ar šo garo teksta blāķi emotion

7 0 atbildēt
Fāaaaaak! Mūs atkoda! Pārtaisamies uz engeliishi.lv, pēdiņās. Varbūt neviens neiedomāsies...
6 0 atbildēt

Vispar jau, izmantojot demagogiskus panjemienus ,var pieradit jebko.Ari ka svetdienas skola ir sektantu saiets vai anonimo pedofilu biedriba.....

5 0 atbildēt

Bļin džeki, mūs atkoda emotion

3 0 atbildēt

Vecas ziņas emotion

3 0 atbildēt

Kurš atcerās vēl kā notika Mūsdienu Domātāja upurēšana un, kad viņš augšāmcēlās un kļuva par vienu no mums iekļaujoties portāla sabiedrībā? emotion

3 0 atbildēt
Pusgadu kopš es kļuvu par mirušu spoku.
3 0 atbildēt

nu šitam tipam mānas mājas tuvumā labāk nerādīties divu iemeslu dēļ pirmais ir tas ka es bieži vien pieminu velnu un viņa māti gan kādu citu māti Jūs ga jau ka zināt kādā valodā otrais iemesls ir mana kaķa vārds un uzvārds viņu sauc Ufo Raibais Spoks

2 0 atbildēt

Ja kādam vajag linku uz īsto rakstu rakstat man vēstuli.

2 0 atbildēt
Tā teksta autors gan jau ir slims ticīgais, kuram jau pie dzeltanās gaismas ielas šķērsošana ir ellīgs noziegums pret kristietības pasauli.
2 1 atbildēt

Satan is my Lord and Savior  emotion

(un es nerunāju par raksta autoru) 

2 1 atbildēt