local-stats-pixel fb-conv-api

Psihiatrisko slimnīcu stāsti - Lobotomobīlis26

741 2

Mūsdienās mēdz teikt, ka ir pienākuši pavisam traki laiki un pasaule grimst postā un nebūšanā. Tādos gadījumos der atcerēties, ka reiz bija laiki, kad lobotomiju varēja pilnīgi oficiāli uztaisīt nelielā busiņā ar nosaukumu Lobotomobīlis.



741 2 26 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 26

0/2000

tas ko kādreiz veica ķirurģiskā ceļā, tagad dara ar medikamentiem - veido cilvēkus dārzeņus.

26 0 atbildēt

mūsdienās psihiski slimos izolē no sabiedrības un sabaro ar nomierinošiem līdzekļiem, kuriem efekts ir līdzīgs kā rakstā minētajai operācijai.

manuprāt, šīs saslimšanas var salīdzināt ar kļūdām datora sistēmā.. vienīgā problēma, ka datoram var kaut ko salodēt un pārinstalēt, bet cilvēka sistēma pagaidām ir pārāk sarežģīta šādām manipulācijām emotion

un tāda ir mūsu būtība.. datoru mēs varam izmest, ja nekas nav labojams, bet ar cilvēkiem tā nedara.

19 0 atbildēt

Kā vienmēr interesanti!emotion

12 0 atbildēt

Diezgan drausmīgi. Ne vienā vien filmā ir manīts pielietojam šo "ģeniālo" metodi - parasti viņiem bija jātēlo, ka nav baigi priecīgie uz turieni doties emotion

6 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt
Vēl 90'os bija tāds modes kliedziens kā smadzeņu atgaisošana no asinim un gaisa. Šo metodi indivīdi darīja paši savas mājas, paši sev skatoties spogulī un izurbjot galvaskausā caurumu monētas lielumā.
1 0 atbildēt

Ar naglu pi-stoli pierē.

1 1 atbildēt
Tā laika ārstiem pašiem kāds ar ledus cirtni smadzenes izkala. -.-
0 0 atbildēt
Tā laika ārstiem pašiem kāds ar ledus cirtni smadzenes izkala no ierindas. -.-
0 0 atbildēt

Šis raksts ir aizraujošāks par dažu labu psihiatrijas lekciju emotion

Labais, kolēga! emotion

0 0 atbildēt
Ja viņš brauktu pie manis, laicīgi pakārtos. Bilde un operācijas apraksts ir šausmas, brīnums, ka tikai kāds tūkstošais nomira.
0 0 atbildēt

Ak,lobotomija... Bija laiks,kad to pētiju daudz... Šis noteikti nav vienīgais "ārsts",kas tajā laikā piekopa šo ...tehniku.... Ar Lobotomijas palīdzību cilvēku vienkārši padarīja par dārzeni. Latviski grūti izskaidrot,bet cilvēks zaudēja savu... es . Tas zaudēja savu "gribu". Šausmīga un mokoša procedūra,jo izmantoja bez anestēzijas....

0 0 atbildēt
Jauki, man tagad pielipa tā dziesmaemotion
0 0 atbildēt

man liekas, ka ta ir laba metode jo tas cilveks ir neapreķināms un var nogalinat citu, tapec labak vinu pataisit par darzeni, neka par briesmoni.

0 0 atbildēt

bet kautkas nedzirdets man bija, ka musdienas ari veic lobotomiju.

0 0 atbildēt