local-stats-pixel fb-conv-api

Cilvēks, kas uz 5 minūtēm kļuva par bagātāko cilvēku pasaulē39

206 5

Katrs no mums vēlas kļūt bagāts, katrs meklē veidu kā piepelnīties. Cilvēks vārdā Cris Reynold kļuva par bagātāko cilvēku pasaulē tikai jāpiemin viena rūgta patiesība viņš bija tikai uz 5 minūtēm bagātākais.

Krisa Rejnolda diena sākās kā parastam cilvēkam, pārbaudīja savu PayPal kontu, lai apstītos vai ir kāda ebay pārdota prece, parasti viņš pārdeva dažādas tehniskas lietiņas, kas mēnesī nesasniedza viņa ienākumus ne vairāk par 60 - 70 puondiem, kas ir 77 - 87 eiro apmērā. Bet pārbaudot savus konta izrakstus viņš ieraudzīja 17 ciparu skaitli, kas bija šāds 92,233,720,368,547,800 $ , kad apmaina uz eiro ir aptuveni 75,262,113,300,732,598.

Kriss jau bija pārlaimīgi preicīgs viņš domāja, ka ar šo naudu viņš varētu atmaksāt visas valsts parādus, jo viņš ir ļoti atbildīgs un izpalīdzīgs cilvēks kā arī iegādāties savu mīļāko beisbola komandu Major League, bet diemžēl šī izprieca bija tikai 5 minūtes ilga, kad Kriss atkal atjaunoja konta izrakstus viss viņam parādījās pa nullēm kā pats Kriss teica ''man garastāvoklis tad automātiski pazuda''

Paypal nenoliedz, ka šāds starpatgadījums notika, bet kāpēc notika viņi atbildēja, ka nedrīkst šo informāciju izpaust tikai tādēļ, lai aizsargātu personas datus un informāciju interneta vietnēs.

Kamēr Krisam šī nauda stāvēja uz Paypal konta Kriss bija pārspējis bagātāko cilvēku, kas dzīvo DienvidAmērikā un nenodarbojas ar labāko profesiju, kura budžets ir tikai 7 miljardi ASV dollāri.

Mans secinājums:

Es uzskatu, ka ja man šāda summiņa ienāktu kontā es nekavējoties to pārskaitītu tālāk vai aizskrietu noņemt no konta, jo es uzskatu, ka paši vainīgi, ka nespēj salabot savas sistēmas kļūdas. Protams katram ir savs viedoklis, bet es varu 100% apgalvot, ja patiešām šāda nauda jums atnāktu jūs labprātīgi nevēlētos šo naudu atdot.

p.s - atvainojos par gramatikas kļūdām, kā arī par mazo info, bet vairāk nevarēju atrast.

206 5 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Kādu par pa īstam bagātu var uzskatīt, ja tam taustāmi zelta stieņi mājā zem gultas paripināti. Bet nevis kaut kādas mistiskas nuļļu un vieninieku kombinācijas banku serveru mikroshēmās, kuras ar vienas pogas noknipsēšanu var anulēt pussekundes intervālā.

12 0 atbildēt

nabagu normāli pamocīja. bet iedomāties, ka viņam to naudu atļaus paturēt ir idiotisma kalngals. 

6 0 atbildēt

nav jau tik traki, tikai 75 kvadriljoni emotion

4 0 atbildēt

nu man pietiktu ar 50.000 emotion

4 0 atbildēt

Uzreiz, kāds konts pa rokai, tam pārskaita. Mammai, tētim, draudzenei, draugam, brālim, māsai, vienalga kam, bet nu tas būtu jādara, piekrītu, pašu kļūda, un no tādas summas pat 1 mil;jons, kas parastajam cilvēkam ir wawawūm, viņiem mīziens okeānā.

2 0 atbildēt

CIk tad Tu paspētu paņemt no konta? Tāds naudas daudzums FIZISKI nav sadrukāts, kaut arī visi pasaules iedzīvotāji Tev skaidro naudu atdotu un visas pasaules bankas. 

2 0 atbildēt

neesmu *****s un + ielieku emotion

1 0 atbildēt

Tu tik viegli nekur nevarētu pārskaitīt tālāk, jo ir visādi limiti. Dienas, mēneša utt. Vienkārši nepaspētu vecī noņemt tos limitus emotion

1 0 atbildēt

Es būtu laimīgs, ja ieraudzītu savā kontā kaut vienu centiņu. emotion

1 0 atbildēt

lkm kvadrilioni

0 0 atbildēt
Aizskrietu izņemt 7 miljardus...
0 0 atbildēt

''Kriss bija pārspējis bagātāko cilvēku, kas dzīvo DienvidAmērikā un nenodarbojas ar labāko profesiju, kura budžets ir tikai 7 miljardi ASV dollāri.'' emotion

0 0 atbildēt

 

Izlasi vēlreiz. un padomā par kādām valūtām iet runa.

0 0 atbildēt

 

Vismaz latviešu valodas stundā esi kaut ko klausijies, tas priecē.

0 0 atbildēt

Vēl viņš tīri labi vada elektrību.

0 0 atbildēt

Ar tādu 75,262,113,300,732,598 summu, tavi secinājumi ir pilnīgi garām ja atnāktu uz tavu kontu tāda naudu, vai skrietu uz banku ņemt āra, tevi uzreiz pieņemtu miliči vai VID kāda tur šķirba  ;( tu nēspētu pierādīt naudas legālo izcelsmi. Un tad Paypals atdzītu savu kļūdu, un tev līdz pēdējai kapejkai visu atņemtu, sorry tāda dzīve...

0 0 atbildēt

Arī tad, ja naudu izdotos pārskaitīt uz kādu citu kontu, tu sēdētu cietumā. Ir bijuši tādi gadījumi, ka cilvēks notērē nejauši savā kontā ieskaitītu, palielāku summu un tad varas iestādes ņem aiz krāgas, jo par tādām lietām ir jāziņo.

0 0 atbildēt

Domaju, ka no bankomata, so summu, var viena raviena iznemt! emotion

Es noteikti fiksi, fiksi ieks ebay, amazones, pirktu nenormali vertigas lietas.Ari tas butu ieguvums, ja paspetu noteret kaut paris tukstosus, jo tas tak skaidrs, ka ta ir milziga kluda un virtualie cipari atri vien atgus ierasto formu, proti, 0,00 $.

0 0 atbildēt

Tavi secinājumi ir galīgi nepareizi kur tu visu to naudu noņemtu bankas tāda nauda nav un no bankomāta šaubos!emotion

0 0 atbildēt

Vsm tajās 5 min paspēja visu notērēt.  emotion

0 0 atbildēt