local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas slimnīcu šausmu stāsti.64

904 7

Tā kā man ir iznācis diezgan pavārtīties pa slimnīcām, pie tam dažādās Latvijas slimnīcās, šo to esmu redzējusi, kas man nedod miera un likās nepieņemami. Šeit aprakstīšu to, ko esmu pieredzējusi pati, kā arī tos šausmu stāstus, kurus man ir stāstījuši citi pacienti, no savas pieredzes. Konkrētas slimnīcas un ārstus es neminēšu, lai pēc tam nesanāk nepatikšanas par negoda celšanu, jo vairs jau neko nevar pierādīt, ne filmēts, ne ierakstīts kas tika un tā tālāk. Šeit būs tikai viens stāsts, kas varētu būt medicīniski uzskatāms par pretīgu. Ja tik tiešām ir vēlme pēc kaut kā ''kreptīgāka'' tieši par ielaistām slimībām, tad dodiet ziņu komentāros un šoka sadaļā parādīsies raksts.

904 7 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Tāda sajūta, ka tu dzīvo slimnīcā emotion

Bet nu jā, daudziem ārstiem ar to emocionālo inteliģenci ir pašvaki, bet jāņem vērā, ja slimnīca nav kūrorts. It īpaši ar Latvijas finansējumu un iespējām.

52 6 atbildēt

Damn, Tu sabojaji man roltonu emotion

30 0 atbildēt
Nojaušu par kuru slimnīcu ir runā. Es gulēju viena gada 3 mēnešus pēc kārtas slimnīcā. Visādus brīnumus saskātijos
17 0 atbildēt

Kā teica viens man tuvs cilvēks vienu reizi:"Nedod Dievs kādam saslimt un nonākt kādā no Latvijas slimnīcām..."

16 0 atbildēt

Man viens cilvēks pazīstams palika bez kājas, jo cieta avārijā sestdienas vakarā un dežūrējošajam ķirurgam bija slinkums sakopt plašu audu virspusēju bojājumu. Nogrieza aš virs ceļa.

7 0 atbildēt

Dažbrīd likās ka lasu par NKVDšņiku izdarībam nevis  Latvijas slimnīcā notiekošo

5 0 atbildēt
Tu gan bieži slimnīcās vārties.. Bet jā, Latvijas slimnīcās ir šausminoša attieksme un bieži tā nāk no māsiņām, vai vecām, neapmierinātām galvenajām māsiņām... Fuj cik pretīga attieksme.
5 0 atbildēt

šausmīgi stāsti... iedomājos, cik vēl nav tādu gadījumu....  tāpēc laikam man nav nekad patikušas ne slimnīcas, ne ārsti. Lai gan kam tad viņi patīk emotion 

5 0 atbildēt

Kā maksā - tā strādā! emotion Bet nu ir lietas, kas tomēr ir par traku...

4 0 atbildēt

Personīgi pazīstu kādu gados jaunu invalīdu, kuru slimnīcā bija aizmirsuši un pat nenesa neviens ēdienu, pat ūdeni viņš nedabūja- tā nu bija sanācis, ka paris dienas nesanāca nevienam apciemot viņu slimnīcā.

Trakākais bija tas, ka pēc tam, kad viņu "atrada" , dakterīši nosprieda, ka viņš tāpat nomirs un pārstāja ārstēt. Tikai kad mēs sākām just nelabu smaku atklajām, ka čalim ir jau dzīvībai bīstami izgulējumi un tikai pateicoties tam, ka viņš piekrita izmēģināt kaut kādas jaunas amerikāņu brīnumzāles viņš izglābās no realas gangrēnas, kā man vēlāk teica māsiņa, kura viņu kopa eksperimenta laikā.

Bija pat uzaicināts piedalities kaut kādā TV raidījumā par Latvijas ārstu un slimnīcu nedienām, pat parakstīja papīru, ka stāsts ir patiess- arī personāla vārdus bija iegaumējis. Bet beigās nekāda raidījuma nebija un viss kaut kā izšķīda kā pīļu sūdi ūdenī.

Tas bija tālo 1990- to gadu beigās, tātad jau senvbēsture, kura nevienu vairs neinteresē, tomēr, kā redzu, ideālu ārstu joprojām nav.

Pašam man, paldies Dievam, ir pamatīgi paveicies ar slimnīcām un ārstiem, māsiņām un palātas biedriem, bet labak tomēr slimnīcā nenonākt.

4 0 atbildēt

priecajos ka dzivoju Vacija tur ta vismaz ir patikamak kaut ari pasam bail no slimnicas

4 0 atbildēt

O, jā, par babuļām... Šovasar jūlijā ar ātrajiem nokļuvu uzņemšanā Valmierā, biju piedzīvojusi vienu no visliktākajām migrēnas lēkmēm savā slimības vēsturē. Nolika mani pie vēl 4 - 5 tantēm gaidīt ārstu un t.t. Tur viena krievu babuļa - sāk gari un plaši žēloties, cik viņai nenormāli sāp vēders (pēc tam noklausoties viņas sarunu ar ķirurģu, sapratu, ka viņai ir patoloģiska gāzu uzkrāšanās zarnās, un viņi nezināja kāpēc, gribēja taisīt laparoskopiju). Man migrēna - pie migrēnas skaļi trokšņ rada sajūtu, ka galva pārsprāgs, un ka bungādiņu griež ar žiletēm - a tante pilnā gaitā čīkst. Pēc kādas stundas pienāk pie manis - a kas tad tev meitene - atbildu, ka migrēna - tante tāda - ai, tev jau galva pāries, bet redz mani griezt grib, un turpina vaimanāt. Nelīdzēja pat i.v. pretsāpju medikamenti, tante reāli situāciju padarīja briesmīgu. Bet nu ārsti arī - zin taču kas ir migrēna, redzēja kādā stāvoklī es biju, būtu vismaz tantei pateikuši, ka meitenei vajag klusumu...

3 0 atbildēt

Esmu gulējis gan pats pāris vietās, gan arī gājis pie radiem un draugiem uz visām lielākajām LV slimnīcām. Principā ir tā - cik slimnīcu/pacientu tik arī stāstu un atsauksmes visdažādākās. Pats pateikšu tikai par pozitīvo, biju Ventspils slimnīcā ar plaušu karsoni un superaugstu temperatūru, izārstēja mani 4 dienu laikā, attieksme laba, slimnīca svaigi remontēta, palātās pa 2 -3 cilvēki, katrā duša, tualete. Vēl pozitīvs iespaids bija par Stradiņiem, tur vienīgais telpas pavecas , palietotas , bet savādāk bija baigā haļava - divvietīgā istabiņā paliku viens pats un pēc nelielas operācijas 24h nedrīkstēju celties no gultas. Tajā laikā vēl biju pīpmanis (nu jau 4 gadi kā atmetu) un vakarpusē gribējās dūmu kā acīs cērtās, tad ienāca sanitāre palūrēt kā iet vai ko nevajag , es viņai dodu 5Ls un saku ka vajag cigas un atvērt logu lai varu gulēt un pīpēt, viņa vēsā mierā paņēma ar un teica lai pēc 9 vakarā kad aizies dežūrārsts pīpē cik gribemotion, tā nu es tur gulēju un ar smēķi zobos un austiņām uz ausīm kaifojuemotion

2 0 atbildēt
Latvijas slimnicas ir briesmigas salidzinot ar arzemju slimnicam. Šie visi stāsti ja tiktu ielikti eiropas tiesā tad tur tie pacienti varētu dabūt ļoti daudz naudu izņemot par pēdējo jo tad tai babuļai nakama nakts tiktu piesieta.
2 0 atbildēt

es vispār kādus 5 gadus no vietas pa slimnīcām mētājos(gan pati ,gan ar bērniem) un jā jauka tur nekā nav un ja ar bērnu jāguļ tad vispār reizēm liekas šausmīgi, jo ja pat dažas māsiņas uz zīdaini sabļauj kurš reāli raud ja sāp un nav mierināms tad nezinu.Piemēram mans vīrs izlamāja vienu māsiņu tā ka viņa pie bērna nenāca vairs(sūtija citu māsiņu), jo kā var lamāt 1g un 6men vecu bērnu par to ka viņam nepatik katedrs un viņš viņu izrava(un aptīts kārtīgi ar nebija)un ka vēl ar spēku to bērnu paņēma un aiznesa nomainīt katedru,toreiz mans vīrs gribēja viņai atraut pa galvu reāli jo tā izturēties pret bērnu mazu kuram jau tā ir grūti..

2 0 atbildēt

emotion  ,njam es nezinu kā ir ar to invalidātes došanu ,vrb viņiem vajaga tevi redzēt ratiņkrēsal ,kad vairs nevarēsi pastaigāt ,nezinu kā viņi to domā emotion

2 0 atbildēt

nebrīnos ka kāda no tām ir Jēkabpils slimnīca emotion

2 0 atbildēt
Es uzskatu ka ārstam nedrīkst būt mīļam un maigam , tādām jābūt dzīvesbiedram. Ārstam vajag būt mazliet vienaldzīgam , jo ja viņš želos visus kas notiks ar pacientiem ? Neviens nebūs izārstēts . Anestēzijas procedūras dažreiz nevar būt pielietojamas . Man brālis kādu laiku atpakaļ nogrieza pirkstu , Cēsis viņam pateica ka būs jāgriež nost pavisam , jo kauls sadragats ir . Valmierā teica to pašu . Aizbrauca uz Rīgu uz stradiņa universitāti , tur biju pajauns ķirurgs. Piegāja pie brāļa un teica davai cēlies un nāc ar mani , tik nekunksti ka sāp esi vecis . Operāciju taisīja ar vietējo anestēziju , viņam gan urba, gan grieza , īsāk sakot darīja visu pēc kārtas . Brālis viņam pateica ka visu jūt , ārsts viņam saka beidz dirst , pašām tika tāda operācija taisīta un zinu ka tas ir . Vēl bija runājis ar viņu , pielietojis sliktus vārdus un vispār pa dzīvi un tas bija operācijas laikā kura ilga gandrīz 6 stundas , bet tomēr pirkstu izglāba , tikai nelokas pa vidu . Brālis viņam ir pateicīgs kaut arī no sākuma likās ka ķirurgs ir slikts , nekulturāls un varbūt neko nemāk , bet izrādījās ka liels profesionāls ir . To uzrakstīju ne jau vnk tpt prikola pēc , bet lai parādītu ka ārsts var būt skarbs un vienaldzīgs , bet savu darbu viņš zin un ja dara to ne tā kā grāmatas vai filmās , nenozīmē ka viņš dara to nepareizi
1 0 atbildēt

Latvijas FAIL !

1 0 atbildēt

Jo vairāk visko tamlīdzīgu dzirdu un lasu, jo vairāk gribas pamest šo valsti......

3 2 atbildēt