local-stats-pixel fb-conv-api

Es - krievs.98

828 23

Sveiki visiem , ilgu laiku jau šēžu spokos , un tikai tagad izvēlējos piereģistrēties , lai varētu izteikt savu viedokli. Esmu tas "pretīgas okupants, kas visu laiku prasa jums cigaretes , bieži piepišās uz ielas un pastavīgi dzer" . Katru vakaru , pēc darba , es atnāku šeit , un lasu cik mēs - KRIEVI , esam slikti.

Sakšu ar to ka piekrītu tam , kā cilvēkam kas ir šeit ir dzimis , dzīvo ilgu laiku un strādā ir jāzin valsts valodu.Es piekrītu tam kā , jebkurās nacionalitātes cilvēkam ir jaciena to valsts kurā viņš dzīvo. Es piekrītu tam ka , bieži daudzi no mums uzvedās cūciski Latvijā.

Bet , es nevaru saprast to , kāpēc deļ mazākas daļas no no mums ir jācieš visiem.Kāpēc man, katru dienu ir jālasa rakstus par to kāda esmu cūka.

Latvieši bieži apgalvo , ka VISI krievi nemīl un neciena Latviju, tā nav , šī ir zeme un Valsts kura mums ir devusi iespēju dzīvot un pilnveidot sevi, bet tie kas saka otrādi ir vienkārši muļķi . Tad kāpēc , dēļ muļķiem ir jācieš visiem.

Tā ir sanācis , ka Latviju un Krieviju apvienu ne tikai robeža , bet ilggadēja vēsture , kopejās prioritātes , tradīcijas un t.t.

Tā ir sanācis ka Krievija ir 1515151 lielāka par Latviju un tāpēc ir baigi sajutama musu eksistēšana Latvijas teritorijā.

Lasot dadzus rakstus , radās tada sajuta it kā , es - KRIEVS esmu kautkā vainīgs .

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA ES UN MANI VECĀKI SEIT IR DZIMUSI?

ESMU VAINĪGS TAJĀ , KA DZIMTĀ VALODA IR KRIEVU?


Es cienu , un mīlu Latviju , bet spokos un ne tikai , es lasu rakstus no cilvēkiem , kuri it-kā speciāli mani piespiež ienīdīt šo valsts ,kārtējo reizi apsaukājot un pazeminot mūs .

Es uzrakstiju šo rakstu lai , pateikt , kā nedrīkst dēļ dažiem muļķiem pazemināt visus.

Katrā tautība ir slikti un labi cilvēki , tas nau atkarīgs no viņas ētniskas piederības , tas ir atkarīgs no paša cilvēka.



Sorry par manu pareizrakstību!


828 23 98 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 98

0/2000

Tie krievu tautības cilvēki, kas dzīvo Latvijā, māk latviešu ir normāli cilvēki, kas pielāgojas tam, kurā vietā viņi dzīvo. Bet daudziem krievu tautības cilvēkiem galvā ir tas, ka viņi domā, ka atrodoties jebkurā pasaules valstī, valsts pielāgosies viņiem, ne viņiem jāpielāgojas valstij un jāmācās tās valsts valodu, lai kaut ko varētu panākt.

 

Daudziem nepatīk krievu tautības cilvēki, jo kāpēc mums dzīvojot Latvijā, būtu jāzin krievu valoda, bez kuras negrib ņemt darbā?

 

Atbrauc itāļi, dzīvo Latvijā un 3-6 mēnešu laikā iemācās runāt latviski, jo grib kaut ko sasniegt.  

 

Ja visi runātu tā kā Tu, tad tādas problēmas, kā aprakstīji nebūtu! emotion

77 0 atbildēt

Tu vismaz runā latviski. Lielākā daļa nepatikas pret krieviem veidojas tādēļ, ka viņi ir pavadījuši šajā valstī velns viņ zin cik gadus un nesaprot ne vārda valsts valodā. Un ne tikai nesaprot, bet vēl arī uzbrūk par to, ka viņiem kaut kas tāds būtu jāprot. 

41 0 atbildēt

Būšu skarba- pat ļoti.. Bet šeit es atkal redzu vienu nabaga apbižoto krievu, kam ļaunie latvieši dara pāri! Tu pats lūdz, lai visus krievus neliek vienā "maisā", bet latviešus tu samet uzreiz visus kopā- protams, tajā "maisā", kas dara Jums pāri..  Un jā- reāli dzīve pierāda to, ka no 10 Latvijā dzimušiem, augušiem krieviem- tik kādi 4 domā, ka ir jāzin valsts valoda.. Trakākais, ka šie cilvēki nav vecāki pa 28 gadiem! Takā nav tikai "daži"

42 4 atbildēt

Viss ok, autor, bet man ir viens personiigs jautaajums, vai jums 9. maijs ir sveetki? Veelos dzirdeet godiigu atbildi.

29 1 atbildēt

Tikai priecātos, ja citi Latvijas krievi būtu tādi kā Tu. Apsveicu ar pirmo rakstu Spokos, ceru, ka rakstīsi vēl!

20 0 atbildēt

Cik saprotu Tu esi nikns par manu rakstu! Bet saproti nejau es rakstu veidoju dēļ visiem Krieviem! Man darbā bija Krievs, forš čalis, mācijās Latviešu valodu ar visiem runā Latviski, ja sāktos karš karotu plecu pie pleca. Bet lieta ir tāda ka es runāju par tiem Krieviem kuri dzīvo šeit puss mūžu un nejēdz ne Latviešu valodu, ne ciena mūsu valsti, nedz arī ir gatavi mācīties to!  Es nevēlējos aizskart tos Krievus kuri māk Latviešu valodu un svin mūsu svētkus, viss vairāk uzvilka tas raksts kurtā bija teikt lai metam arā Sarkan balt sarkano un mainam pret zili balt sarkano. Kā arī 9.Maijs, es nesaprotu tā bija diena kad Okupēja Latviju, bet Jūs tos svētkus svinam šeit, tas ir kā spļāviens mums sejā!!!

19 0 atbildēt

Tā ir sanācis , ka Latviju un Krieviju apvienu ne tikai robeža , bet ilggadēja vēsture , kopejās prioritātes , tradīcijas un t.t.

Kāda robeža mūs "apvieno"? Ilggadēja vēsture, cik ilga? Vācieši te bija 700 gadus, bet viņiem Latvijā tādu ambīciju nav. Kopējās prioritātes? Kādas tās būtu? Tradīcijas? Kādas tieši?

19 0 atbildēt

Piedod, kriev, bet diemžēl tev nav taisnība, tie krievi kuri neciena Latviju ir pārākumā(tā nav maza daļiņa). Nezinu vai tiešām tā varētu būt sakritība, ka es savā dzīvē neesmu saticis NEVIENU krievu, kas cienītu Latviju un normāli atbildētu latviski, nevis krieviski.

Un tas pats fakts, ka par mazās Latvijas otro valsts valodu gribēja pataisīt krievu, liecina par to, ka tā saucamā "mazā daļiņa" latviešu ienīdēju ir tomēr tā lielākā. Tā kā cilvēki kuri mēģina likt justies cilvēkam vainīgam par to ka viņš dzīvo savā valstī un runā dzimtajā valodā ir vienkārši tīri ļauni.

Protams, ka tur ārā kaut kur ir kāds krievs kurš domā, ka ciena Latviju, bet nevajag mums pūst ausīs, ka viņu ir daudz.

Kā jums(krieviem) liekas, kāpēc visi jūs ienīst pasaulē? Un sauc Jūs par okupantiem? Aizbrauc kādreiz uz kādām no lielākajām pasaules pilsētam un paskaiti cik krievu rajonus tu vari atrast un padomā vai tiešām īstajiem iedzīvotājiem tie patīk.

Jā, protams, latviešiem un krieviem ir kopīga vēsture, bet vai tiešām šī vēsture ir tik patīkama, lai mēs jūs(krievus) gribētu Latvijā paturēt? Padomā par to...

19 0 atbildēt

Ne tautība nosaka vai cilvēks ir krietns, vai kretīns, arī tepat starp lavtiešiem ir pietiekoši kretīnu. Noteicošais nav nacionalitāte, bet gan pats cilvēks, cilvēki taču ir tik dažādi. Ir tāds teiciens - V semje ņe bez uroda ( burtiski tulkojot: ģimenē ne bez kropļa ) ! Tas attiecas uz krieviem, uz latviešiem gan uz visām citām tautībām.

Ar pievienošanos spoku jaukajam pulciņam !  emotion emotion

16 0 atbildēt

Es te gribēju nedaudz piebilst. Man nebūtu nekādu iebildumu pret krieviem ja vien man 7. tramvaja nebutu jaklausas kā vecas krievu babuškas kautko murgo ka cik labi bija krievu laikos kad viss bija zaļi un forši! Protams jau neviens neatceras to ka lai dabutu toletes papīru bija jāstāv fakinā rindā kas bija kādu kilometru gara ka bija jastradā kkādā kolhoza, jabrauc ar žiguļiem un viss bija uz taloniem utt! Un vēl man kaitina ka 15. trolejbusā braucot mani uzrunā krievu valodā! Nu ja mēs esam latvijā tad mums taka būtu jaruna latviski nevis citvalodā! Visi šitie urodi kas latvijā gribēja ieviest krievalodu kā otro valsts valodu! Nu piedod atvaino žēl ka vairs nenotiek linču tiesas jo dažus tiešām vajadzētu padzīt no valdības krēsliem ar degošu pīķi dirsā atpakaļ uz savu kolhoza sapņu zemi!  es pats mācos anglijā! šeit ir ļoti daudz poļu bet pat viņi saprot kur viņi atrodas un ka jarunā angliski nevis poliski! Apsveicu Tu autor esi labs Latvietis jo ja Tu te dzivo jau kurajā paudzē tad iesaku sevi uzskatit par latvieti! pašam bus vieglāk dzīvot! viss es prom! emotion

16 1 atbildēt
Es ceru,ka tevi UK atdauzīs kādā tumšā ielā par to,ka neesi anglis. Varbūt smadzenes sāks strādāt.
14 0 atbildēt
Man liekas, ka izsakoties par tiem "sliktajiem" krieviem, cilvēks arī tādus domā. Neviens neiebilst pret indivīdu, kurš mēreni asimilējas un pieņem vietējās kultūras normas un tradīcijas. Pat ciena tādus. Problēma rodas no tiem otrajiem, kas, diemžēl ir visai lielā skaitā. Varbūt šīs divas krieviski runājošās daļas viena otru nepamana tik ļoti.. Nezinu. Bet sabiedrībā tie negatīvie pamatīgi izceļas. Piemēram - Lindermans..
13 0 atbildēt

Tak, jūs paši darat visādas muļķibas un pazemojiet paši sevi.

Nesaprotu kā var nerasties antipātijas pret krieviem ja jūs taisat pasaulē tādu haosu kā piemēram tagad Ukrainā vai vel dažus gadus atpakaļ Gruzija.

Un tāpēc rodas nepatika pret visiem krievu tautas piederīgajiem, neatkarīgi no tā vai tev aptīk Latvija vai nē emotion

14 1 atbildēt
Manšķiet ja cilvēks un viņa vecāki ir dzimuši Latvijā, tad jau var sākt sevi uzskatīt par latvieti...
11 0 atbildēt

Labi, kad vismaz viens normāls krievs, Latvijā.  emotion

10 0 atbildēt

visvairak man riebjas tie lohi kuriem ir Latvijas numurzīmes bet pa visu paneli ir uzkarinats Krievijas karogs,ble tadus lohus izsutitu uz Krieviju vajag,

9 0 atbildēt

Man arī likās savādi, ka sauc sevi par krievu. Manī rit latviešu, poļu un baltkrievu asinis, bet saucu sevi par LATVIETI un esmu patriote.

9 0 atbildēt
Ja jau Tu un Tavi vecāki ir dzimuši šeit Latvijā, tad kāpēc Tu nevarēji latviešu valodu mācīties kā pirmo valodu, kā nekā Tu taču piedzimi šeit, nevis Krievijā...?
8 0 atbildēt

Es ļoti cienu raksta Autoru. Un pilnīgi piekrītu. Mana vecmamma, visi parējie radi  ir bijuši un vēl tagad ir krievi. Vai es esmu vainīga par to? Nekur, nevienā likumā nav minēts, ka citu tautību cilvēki nedrīkst dzīvot Latvijā. Daudzi to aizmirst un tādā veidā pazemo krievus. Es cienu krievu tautības cilvēkus, kuri dzīvo Latvijā, pieņem valsts valodu un ievēro likumus, tikmēr, kamēr citi latviešu tautības cilvēki ir pārāk aizņemti ar rasismu. Tagad visus tos latviešus, kuri emigrē uz citām valstīm, vajag apcelt par to, ka viņi dzīvo? Galu galā, valsts ir tikai teritorija. Galvenais ir cienīt cita valsti un "nelekties", bet piekāpties. Un tādus gudrus cilvēkus, kuri pieņem to visu, es cienu. Ļoti cienu. Jo viņi saprot daudz vairāk, nekā tie, kas tikai spirinās, cik slikti ir ar krieviem.

8 0 atbildēt

Mazāk lasi mēdijus, īpaši tvnetu, apollo! Neviens krievus neienīst, vismaz kā tevi tiešām nē, ja vien tu nesāksi bļaut pa visu pasauli, ka Putins ir labākais līderis pasaulē, un visiem jārunā krievu valodā...  emotion 

8 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »