local-stats-pixel fb-conv-api

Doņeckas bandīti slepkavo Maskavā16

570 2

3. novembra rītā Piemaskavā atrada mašīnu ar divu nošautu policistu līķiem. Vienam no viņiem vēl rokās atradās pusaizpildīts protokols par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu- šajā protokolā bija norādīts, gan kas tā par mašīnu, gan valsts numurs- tā ka ātri atrast slepkavas izrādījās vieglāk par vieglu- atrada gan pensionāru, kuram piederēja automašīna, gan caur viņu noskaidroja arī slepkavas, kuri atradās viņa mašīnā tajā baisajā naktī.

570 2 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Mix avatarsMix

Pats Putins jau ir vainīgs uzsākot karu Ukrainā ,ko tad viņs gaidīja izlaižot bijušos cietumniekus tikt brīvībā pievienojoties separātiskiem  un  vel pievienojās cilvēki kam patīk nogalināt.... emotion

14 1 atbildēt

Šāda veida notikumiem gribās atrast izskaidrojumu, domas neviļus aizklīst pie tēmas par smadzeņu skalošanu, bet visdrīzāk tie ir "atsaldētie", kuriem ir iedoti ieroči rokās. Normālus cilvēkus tomēr sarežģītāk motivēt karot bez saprotamiem mērķiem, bet nu tagad Krievija dabūn atpakaļ sava darba augļus.

6 0 atbildēt
Austrumukraina pārvēršas par vienu lielu Zonu, kur bandīti izceļas un dodas uz Krieviju
5 0 atbildēt

Izdomāja atcerēties cik labi bija 90tajos emotion 

3 0 atbildēt

Žēl ka cieš mierīgie iedzīvotāji un ka valsts saražo šitādus atkritumus,kuri pēc smadzeņu apstrādes nav vairs spējīgi integrēties sabiedrībā.Tas ir murgs kā tiek pied..sts cilvēku prāts ar propogandu un muļķībām,kas viņus padara domātnespējīgus,slepkavnieciskus un ļaunus,bez jebkādām cilvēciskām vērtībām un sirdsapziņas.Viņi visi būtībā jau pēc kara beigām būtu jānošauj.

3 0 atbildēt
Diezgan traki!
2 0 atbildēt

Heh putins noteikti nezin kur galvu tagad iebāzt :d

3 1 atbildēt

kādi slepkavas, tie tak ir atbrīvotāji !!!!

1 0 atbildēt

Atkal jau izskatās pēc propogandas no krievu puses. Vai arī tiešām kādam jumtiņš aizbraucis. 

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Karma visu noliks savās vietās, tiešī tā, kā to ir darījusi līdz šīm

0 0 atbildēt