local-stats-pixel fb-conv-api

ŠOKS: Avārijā cieš 14 un 15 gadus vecas jaunietes!100

370 11

Svētdienas naktī Bauskā notikusī smagā avārija, kad jaunieši ar automašīnu BMW ietriecās bankas filiāles sienā, bija kādas jauniešu ballītes galaiznākums, vēsta LNT raidījums «Degpunktā».

Jau ziņots, ka Bauskā svētdienas naktī, automašīnai BMW iebraucot bankas filiāles ēkas sienā, cietuši četri cilvēki - 1987.gadā dzimis vīrietis, kā arī divas 1999.gadā dzimušas jaunietes un viena 2000.gadā dzimusi meitene.

Automašīnas ātrums bijis tik liels, ka tā spēja salauzt ceļmalas barjeras un izārdīt ķieģeļus ēkas sienā. Automašīna bija pilna ar jauniešiem, kuri pēc avārijas metās bēgt. Bēga visi, izņemot automašīnas īpašnieku, kurš bija iesprostots priekšējā pasažieru sēdeklī, vēsta raidījums.

Pārējos jauniešus policijai nācās meklēt pa pilsētu. Policija pieļauj, ka septītās sērijas BMW automašīnā saspiedušies seši jaunieši - trīs sievietes, auto saimnieks, puisis, kas bija pie stūres, un jaunietis, kas pašlaik Rīgā slimnīcā ārstē smagu mugurkaula traumu.

Neoficiāla informācija liecina, ka jaunieši nestāsta, kurš vadījis auto, un apgalvo, ka traumas guvuši, vienkārši ejot pa ielu. Policija gan viņiem iesaka atzīt savu vainu, kas varētu mīkstināt sodu, jo cietusi gan būve, gan cilvēki.

Kā viens no iemesliem tiek minēts ievērojami pārsniegtais braukšanas ātrums, ir aizdomas, ka ticis lietots arī alkohols.

370 11 100 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 100

0/2000

Jaunieshu balliite. 14 un 15 gadus vecas meitenes, 27 gadiiga dzeka masiinaa, to iisti nesauc par jaunieshu balliiti, bet mazliet savaadaak

87 2 atbildēt

Pārāk vieglprātīgi mēs izturamies pret pašu galveno- savu dzīvību. Un tas neattiecas tikai uz braukšanu dzērumā. Vai tiešām ir jānotiek traģēdijai ar kādu tuvinieku, lai saprastu , ka neviens nav nemirstīgs.

39 0 atbildēt

Bēga visi, izņemot automašīnas īpašnieku, kurš bija iesprostots priekšējā pasažieru sēdeklī, vēsta raidījums.

Tipiskā latviešu vienaldzība - nelaimes gadījumā visi aizlaižas, atstājot to, kam, iespējams, vajadzīga palīdzība, vienu. 

36 2 atbildēt

tik daudz jautājumu, bet atbilžu tik maz...

1) 27 gadīgs jaunietis, 14 un 15 gadīgas meitenes, nē tās jau varētu nosaukt par mau*elēm, ja jau tik agri niez ( if you know what i mean ), ko viņas tur darīja, te ož pēc pedofīlijas.

2) nu nav tas 7 sērijas BMW, pēc bildes tas varētu būt 5 sērijas.

3) un ko darīt ar dzērājšoferīšiem - atņemt tiesības un piesprest sabiedrisko darbu, lai apkārtējiem cilvēkiem ir par apsmieklu.

30 1 atbildēt

Atņem tiesības, soda, bet kodēji kā brauca pie stūres tā brauc...  Aizšūt mutes lai nevar vairs iedzert ! emotion

25 0 atbildēt

Man vairāk interesē, ko 1999. un 2000. gadā dzimušas meitenes darīja kopā ar 1987. gadā dzimušu vīrieti?

23 0 atbildēt

Kāda ballīte emotion

27 gadus vecs pedolācis veda savas 14 gadīgas pielūdzējas uz midzeni...

27 6 atbildēt

Laikam pietrūka liķierīša, lai varētu mazgadīgās piedzirdīt un izmantot un steidzās izņemt naudu no kartes emotion Vispār lai jau niez tajām sīkajām, bet nu kuri nav sīkie, tajiem jābūt pleciem uz galvas. Vai tiešām gribās cietumā atsēdēt mazo muļķīšu dēļ?

12 0 atbildēt

Man kaimiņos dzīvo 14 gadīga meitene, vasarā iet uz dīķi peldkostīmā peldēties, sauļoties, augums, krūtis šai kā 23 gadniecei, visu laiku skatās uz mani, sveicina, laikam es viņai patīku... lai neiekļūtu nepatikšanās, neeju viņai tuvāk par 100 metriem...   emotion  Nu niez tām mazajām, tas jau sen ir skaidrs, tagad, lai iepazītos ar meiteni, 1. jājautā viņas vecums

11 0 atbildēt

Vēlos zināt,ko šis nepilngadīgas meitenes ,darīja šinī mašīnā. Uz ko skatās viņu vecāki?

12 1 atbildēt

Lai atņem tiesības, uzliek naudas sodu, iemet čokā po žizņi un bonusā vēl lai salauž rokas un kājas

10 0 atbildēt

Problēma manuprāt ir alkoholisms - kad to izskaudīs,samazināsies arī dzērājšoferi!

9 0 atbildēt

Imantas pedofīls ar saviem upuriem.

8 0 atbildēt

dzērums+ātruma pārsniegšana+ avārija..Ar to vien pietiktu problēmu šai un nākamajām dzīvēm. Bet ja vēl mazgadīgās...ai ai. neviena ballīte nav tā vērta,lai  pēcāk iekultos apsūdzībā par pedofiliju

7 0 atbildēt

tā nav traģēdija ! Mūsdienās tā notiek dabīgā atlase. Sēdies bembī ar bariņu dzērušu džeku,nosities-suga netiek turpināta! elementāri,izdzīvo tas kurš nav dalbajobs. žēl tikai neveinīgos kuri tiek notriekti dēļ šiem dalbajobiem!

5 0 atbildēt

pie vaina nav alkohols, pie vainas ir ātrums.

5 0 atbildēt

Es uzskatu, ka šoferiem, kuri pieķerti braucot ar promilēm virs likumā atļautās normas, būtu jāatņem tiesības vismaz uz pāris gadiem. Un pēc tam jākārto tās no jauna. Atsvaidzinās zināšanas arī par CSN.

Un vispār - tas likums, ka drīkst būt 0,5 promiles, ir stulbs. Nu kas par braukšanu, kad esi dzēris? Murgs.

6 1 atbildēt

Ceru, ka mazgadīgās bija viņa māsas, vai māsīcas, citādi ož pēc emotion

5 0 atbildēt

Sods: Nāvessods!

7 3 atbildēt

nokopēt rakstu 1pret vienu tagad laikam skaitās kruti..

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »