local-stats-pixel fb-conv-api

Liks tev aizdomāties...20

sveiki, katram cilvēkam sava bērnība ir mīļa. Un vai atceries savu bērnību? Bet mūsdienu jaunatnei bērnība ir dators, dzert pīpēt ballītes un viņi aizmirst, kas ir īsta bērnība. Šoreiz es ieliku rakstu par to, kā bērni savu laiku pavadijā agrāk. Tad vismaz darija ko jēdzūgu, bet vēl mūsdienās ir palikuši bērni no dažādām pasaules vietām, kas IZBAUDA savu bērnību, tākā pienākas.

618 0 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Šajā rakstā ir tik daudz dabas ,dzīvnieki u.t.t. ,bet ko darīt pilsētas bērniem ,ja apkārt ir tikai mājas un asvalts un ,ka tajos  5 kokos kas stāv pie mājām ir aizliegts rāpties...Vienīgais kā laiku var pavadīt ir vazāties pa ielām ar draugiem ,ja tādi ir ,vai visu dienu pavadīt skeitparkā..,vai manā variantā sēdēt pie datora.. emotion

23 0 atbildēt

Mana bērnība arī bija tieši tāda...Vasaras pavadīju pie vecvecākiem, meža vidū, burtiski...daba, dzīvnieki, daudz laika svaigā gaisā. Bet viss attīstās, viss mainās, katrā nākamā paaudzē ir kas cits..visā var saskatīt savus plusus un mīnusus.

13 0 atbildēt

Aprakstīta vai gluži visa mana bērnība, tik ļoti tas viss lika aizdomāties ...liels pluss tew no manisemotion

8 0 atbildēt

Nu ja manā bērnībā būtu visi tie gadžeti,kas tagad,es būtu tāds pats,un vispār katrai paaudzei ir savas vadlīnījas kādai ir jābūt bērnībai. Ja es būtu audzis kā vēlētos mana vecāmamma,vai vecvecmamma,tad nebūtu nekādu štābiņu celšana kokos,vai futbols.Būtu no rīta līdz vakaram strādājis,kā viņi kolhoza laukos!  Šo jaunatni nenosodu,jo tā ir viņu bērnība un tās būs viņu atmiņas kuras uzkatīs kā pašas labākās! Tāpat kā es uzskatu,kad mana bērnība bija vislabākā.Par pīpēšanu un dzeršanu-visos laikos sīkie ir tiekušies pēc aizliegtā augļa! Ja neticat,tad uzprasiet saviem vecākiem vai vecvecākiem,kā pa kluso vilkuši dūmu aiz siena kaudzes un dzēruši brandavīnu! 

4 0 atbildēt

 Protams jādzīvo nākotnē un pagātnē nedrīkst kavēties emotion Bet dažreiz ir jāpiesēž un jaatcerās cik kruta bija fanot par cidoniju un ābolu mētāšanu ar pīckām emotion Vai arī šaudīšanās ar aronijām un trubiņām emotion tādā veidā dzērājus kaitinājām pagalmos emotion

4 0 atbildēt
Aizkustinoši, kas es to visu vēlos.
3 0 atbildēt

Mūsdienās, tur kur ir cilvēki, tur nav dabas(pilsētas), bet laukos vairs nav īsti cilvēku, manam mazajam brālim tuvākais vienaudzis ir vairāku kilometru attālumā, futbols un liela daļa citu aktivitāšu tik bieži nemaz nevar notikt.. eh.

2 0 atbildēt
Es dzīvoju turpat kur bērnībā, laukos, 25 km no Rīgas. Un tur ir meži, pļavas, svaigs gaiss, upe(Mazā Jugla) .Priekš manis īstā dzīvesvieta, citur dzīvot negribētu.
1 0 atbildēt

man ir tikai 14, bet vismaz es vēl paspēju pavadīt savu bērnību pinlvērtīgi. Es ar citiem pagalma bērniem visu bērnību pavadījām ārā ar spēlēm un es priecājos, ka ir tā ! Es priecājos, ka mana bērnība nepagāja kā tagadējiem bērniem. Un man arī žēl skatīties uz saviem vienaudžiem, kuri nopīpējas un nodzeras, jo arī tagad māku normāli pavadīt laiku, bez tādiem mēsliem !

1 0 atbildēt
Vareji jau iztikt bez tas chiksteshanas ievada. Tas tads mainstream gabals, tagadejos siichus nolikt kaa suudus, kas neko neprot. Tik jauns bet runa jau ka tads opis. Un par to dzershanu/piipeshanu, tas ka pats neesi neko taadu redzeejis, nenozime, ka tas nenotika.
1 0 atbildēt

Nostaļgija. Jauks raksts, patīk tas ka nekas nav samākslots, un rakstīts no sevis emotion

1 0 atbildēt

Izlasīju un atcerējos bērnību, kādas lietas tik nedarījām.

0 0 atbildēt
Man ir 13 un es dzīvoju siguldā. Bet bieži braucu uz Tūju un tur tad arī daru visas šīs nosauktās lietas. Tas ir daudz jautrāk nekā sēdēt pie datora
0 0 atbildēt