local-stats-pixel fb-conv-api

Naudā Lutinātie Bērni!189

2210 23

Šis, nu jau 18 gadus jaunais pusaudzis no San Francisko, vardā Lavišs (Lavish), ir izpelnijies lielu cilvēku uzmanību slavenajā Instragram portālā. Viņš bieži vien ievieto apskaužamas fotogrāfijas kā un cik izšķērdīgi tērē savu naudu (Precīzāk, ģimenes sūri nopelnīto naudu).

2210 23 189 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 189

0/2000
Man piemeram po***;D vismaz mums ir īsti draugi,a vinjam nav.
132 1 atbildēt

Apskatījos viņa kontu - par viņu ņirgājas un uzskata par tādu, kāds viņš ir . 

3  KOMENTĀRI PAR VIŅU UN VIŅA INSTAGRAMMA AKTIVITĀTĒM, KAS IZSAKA VAIRĀK, NEKĀ MILJONIEM DOILĀRU UN DĀRGU BRENDU:

1. you'll never get pussy sns . (tu nekad nedabūsi mincīti)

2. All that money and still can't get a fucking haircut? ? ( Tāda nauda, bet tiešām nevari nopirkt f******g matu griezumu ?? )

3. ALL THAT MONEY BUT U CAN'T FIX UR FUCKED UP FACE??!! I BET UR DICK IS 2 INCHES YOU PUSSY ASS BITCH . (TĀDA NAUDA, BET NEVARI SALABOT SAVU PIED***TO SEJU !!! ES DERU, KA TAVS *****S IR 2 COLLAS TU P**A D***Ā K**E )

129 3 atbildēt
Some people are so poor, all they have is money..
100 0 atbildēt
un beigās iztādās kad visa naudas banknotes ir izprintētas vietējā bibliotēkā un rūpīgi izgriedtas laukā =D
99 0 atbildēt

Kāda jēga no naudas , ja nav pat draugu... emotion

97 2 atbildēt
Skatoties uz šādiem cilvēkiem man pilnīgi prieks, ka es neesmu piedzimusi ģimenē, kur jau viss stāv nolikts uz paplātes. Lielākā daļo šo bagāto bērnu ir vienkārši šķībrokaini perdeļi, kuri paši dzīvē neko nesasniegs, jo neko nemāk. Un paskatieties uz viņa matiem...Tik daudz naudas, un nevar atļauties aiziet pie friziera normāli matus nogriezt? Izkatās, ka viņš izmantojis bļodas paņēmienu, pats sev nogriezis.
76 1 atbildēt

Nekas karma daris savu.

64 0 atbildēt

Kurš gan par to uztraucas?! Tā it kā nebūtu labāku lietu, par ko domāt kā viens izlutināts memmesdēliņš, kas bez dolāra banknotes jūtas kā bez rokas.

53 0 atbildēt

Es izlasīju nevis Lavišs, bet Lavašs  emotion

 

 

48 0 atbildēt

Šajā rakstā es atradu 1 baraviku un vienu beku, godīgi sakot es tagad jūtos tā it kā es varētu nopirkt pus pasauli emotion bling bling emotion

46 0 atbildēt

Atsūtiet to čali pie manis. Bez neviena centa kabatā un visiem dārgajiem mēsliem. Gan es pa mēnesi viņu izaudzināšu emotion

46 0 atbildēt

2. Nu re, pirmais cilvēks, kuram ir iemesls uztraukties, ja viņam pazūd skolā pildspalva emotion

44 0 atbildēt

A pričom viņš ķēms? Vecāki idioti.

42 1 atbildēt

Naudas daudz, bet geerbas ka...emotion

39 1 atbildēt

Tas nu gan ir reti liels ķēms. Zīmējas uz velna paraušanu. Jautājums - vecāki viņam nebūs mūžīgi, ko viņš darīs, kad šis ienākumu avots būs izsīcis?

36 0 atbildēt

smiekligi bus kad vina 100.000.000 verta lidmasina nokritis amazones dzunglos. Es parsmiesos kad vins to naudu edis.

26 0 atbildēt

Ja ir nauda, lai tērē, neiešu es te vēl skaust emotion

25 0 atbildēt

Sen jau tika pierādīts, ka šis Lavish čalis ir vienkārši trollis, kurš izmanto spēļu naudu(ar vienādiem seriālnumuriem), viltotus LV u.c. brendu apģērbus un aksesuārus kā arī izmanto citu Insteru foto uzdodot tos par savējiem. Kāds mērķis? Savāk pēc iespējas vairāk sekotāju, ko izmantot savās biznesa interesēs, piemēram, šis Lavish bija izdevis it kā savu "repa" albumu(publicēja Instagramā linkus), kuru varēja iegādāties un tad nokačāt par pāris doļiem - kādēļ gan tādam bagātniekam vajadzētu pelnīt naudu no sava "albuma" pārdošanas? Pirms vēl kļuva tik populārs viņš bija izveidojis saitu, kurā varēja iegādāties egrāmatu, kurā viņš sniedza padomus kā kļūt bagātam, pēc laika gan šo saitu slēdza, jo kaut kā negāja kopā viņa bagātība un izšķērdības ar to, ka pats mēģināja nopelnīt no apšaubāmas egrāmatas pārdošanas.

23 0 atbildēt

Maskačkā viņs ātri tos telefonus izdalītu. Nevajadzētu pat izrādīt sirds siltumu emotion

17 2 atbildēt

Vienīgais ko vecāki var uzdāvināt ir nauda. Skumji...

11 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »