local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas lielākais FAIL137

Sveika tauta! Šoreiz no manis nevisai iepriecinoša ziņa. Kopš pēdējā raksta, kuru liku par Ukrainas-Krievijas tēmu, daudz kas ir mainījies uz slikto pusi. Nu tad sīkāk par to rakstā.

Lai labi lasās! emotion



625 14 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

Raksts labs, lai gan visu šo jau netā biju redzējis. Mēs jau te varam muldēt cik gribam. Mana personiskā, cilvēciskā nostāja ir Ukrainas pusē. Tagad, vairāk ka nekad der aizdomāties par vienu lietu. Vel pirms gada, ja kāds paredzētu šādu notikumu attīstību, neviens neticētu, sak kā? Krievija un uzbrūk brāļu tautai ukraiņiem?! Ļaudis, atveriet acis! Mums tagad šķiet nereāli, ka pēc gada, pusgada krievs uzbruks mums, Polijai, varbūt vel kādam, taču tagad der aizdomāties, ka tas vairs nav neiespējami. Tādēļ būsim modri, lai cik kāds jauns, vai vecs šeit, kaut vai Spokos...Putlers tagad spēlēs ar visām kārtīm, ceļā varam gadīties arī mēs. Der aizdomāties, ka no Pleskavas divīzijas mājvietas līdz Rīgai viņi tiks piecās stundās....

25 0 atbildēt

Nāvi okupantiem.

26 3 atbildēt

Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told

Tāds ir filmas nosaukums. Filma gara, pāri 6h. Bet Ir vērts noskatīties.

FIlmas būtība - vēsruri raksta uzvarētāji. ww2 uzvarēja žīdi, imperiālisti un komunisti, tapēc hitlers tagad  ir pasaules ļaunums nr1.

 

P.S. "To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize." — Voltaire

15 0 atbildēt

Krievija vienmēr feilo... Diemžēl, tā tas ir, to nevar noliegt...

17 2 atbildēt

Nāk ziema - eiropai vajadzēs gāzi, bet krievam sankciju dēļ sāks beigties rijamais un tad viņi vienosies...

14 0 atbildēt

Un tu esi kārtējais pauts kurš nopuvis karājas putinam stapr kājām :D

12 0 atbildēt

vislabāk iespārda NATO, ES, un ASV, kamēr šie te spriež par sankcijām, un domā, ko darīt - krievs vnk iet un ņem, beigās čaļi attapsies kaad būs jau zem lielā lāča ķepas!! 

12 1 atbildēt

Ne šis, ne tas tur notiek. Ir visu viedoklis par kara sākumu un smieklīgs Putina viedoklis, ka viņš nekā nezin par krievu armiju Ukrainā. Neprognozējams iznākums, bet labi, ka visi ir PRET Krieviju, britus un vāciju ieskaitot.

12 2 atbildēt

Visvairāk mani fascinē tas, ka mūsu pašu urļiki lasa mūsu ziņas - Rietumi domā to, Austrumi domā šito. Tad izlasa Austrumu ziņas - Austrumi domā šito, bet Rietumi melo. Tad bravūrīgi izsecina, ka Ritumu prese melo 100%. emotion

10 1 atbildēt

Lielais latviešu patriotisms ir aizēnojis daudzu cilvēku domāšanu. Tas ir nereāli, ka Latvija var būt neitrāla. Uzskatu, ka LV pēc neatkarības atgūšanas izvēlējās pareizo pusi. Pirms tam ukraiņi bija draugi, tagad ienaidnieki...vai ne normāli?? Es labāk tieku okupēts no EU un ASV puses nekā no mūsu draugiem - kaimiņiem.

9 0 atbildēt

Lai miers uz zemes !!!!

9 0 atbildēt

To Putleru kāds jau sen nevarēja novākt no skatuves uz visiem laikiem?... vajadzīgi vien daži grami svina...

9 0 atbildēt

Un? jau ASV delegācijas vadītājs Potsdamas konferences laikā,neoficiālās sarunās bija teicis,ka  Sovjetiem vispirms jāsadod pa purnu un tikai tad ar viņiem jāiesaistās sarunās. Kurš šodien  var Krievijai kaut ko izdarīt?  Zvanīt pusnaktī un prasīt paskaidrojumus?(Vācija), Bargi nosodit? ES, konstatēt kas notiek Ukrainā,bet paziņot,ka neveiks nekādas militāras darbības?(ASV)  Spēlēties ar domu ka Krievijas ekonomika sabruks?  Tas izklausas smieklīgi :)   Kā mēs zinām  geju laulību legalizēšana ir  Eiropai svarīgāka lieta nekā  rūpēties par militāro aizsardzību Interneta suņi rej,bet Krievijas tanku kolonna dodas tālāk. Ukrainu piečakarēs tāpat kā Poliju 1945.g

8 0 atbildēt

Atkal putlera žurkas sarosījušies un kviec par savu vadoni ! emotion

6 0 atbildēt

they got money for war but can't feed the poor

7 1 atbildēt

Agrāk man vladimira volfoviča loma šķita smieklīga. Tagad veselais saprāts nespēj pieņemt, ka vladimirs vladimirovichs to visu apsurdu taisās realizēt dzīvē.

7 1 atbildēt

Skaties mazāk krievu propagandu, pričom tur amerika?

7 1 atbildēt

Atveeru rakstu, lai tikai palasiit komentaarus, nenozheeloju. emotion

7 1 atbildēt

Atgremo kremļa propogandu mats matā. ;)

6 1 atbildēt

Jā, interesanti cik daudz reizes tava galva tika dauzīta pret tualetes vāku, ka var izdomāt tik krutu komentāru :D

Varbūt tomēr Austrālija ir vainīga, vai Kuba? :D

Bet aij, nu ko tev tur stāstīt, ka tavā galviņā piedzēries mērkaķis šķīvīšus dauza: https://www.youtube.com/watch?v=MtObrnaovrI

5 0 atbildēt
« 1  2  3 »