local-stats-pixel fb-conv-api

NETICAMI stulbi veidi, kā tikt ārā no cietuma!30

1219 3

Šajā rakstā varēsi apciemot pāris pasaules cietumus, kuri dod iespēju ieslodzītajiem tikt brīvībā par smieklīgu samaksu, ņemot vērā, ka cietumos tiek ieslodzīti slepkavas, zagļi utml.

1219 3 30 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 30

0/2000
Ir vel viens variants ar pedam pa prieksu
25 0 atbildēt

par taizemi ir tā, ka tur notiek speciāli turnīri, nevis saliek 10-20 cilvēkus vienā telpā un kurš atrod durvis var staigāt..

16 0 atbildēt

Par 5. gan tu uzrakstīji pilnīgākos buļļu izkārnījumus. Tur tā nemaz neviens netiek nogalināts. Un mači nenotiek starp cietumniekiem. Tur ir tā ka, ja nemaldos, reizi gadā notiek taiboksa mači, uz kuriem var pieteikties jebkurš profesionālis no visas pasaules (ne cietumnieks), un tad brauc rubīties ar cietumniekiem. Ja cietumnieks uzvar, viņš ir brīvs, ja nē, tad nākas sēdēt tālāk.

11 0 atbildēt
Par Taizemi, liekas, ka autors pārāk daudz filmas skatās. Varēji vēl pateikt, ka Krievijā no cietuma izlaiž, ja uzvar underground cīņas turnīrā :)
11 0 atbildēt
Sen nav noslepums ka visas brendu drebes nak no cietumiem,jo nekir citur nav iespejams dabut labu kvalitati lai nebutu daudz jamaksa darbiniekiem,latvijas cietumos ari suj versace,dolce&gabanna utt
12 2 atbildēt

eksperti,,,,,,,cik daudz zinošu cilvēku tērē savus talantus  kaukādos spoku komentāros :D  

8 0 atbildēt

Brazīlijā čaļi cietumā ada kko modes firmai, un pēctam kkādi biezie velk apģērbus, kuri taisīti cietumā? emotion :D

7 0 atbildēt
Par Taizemi ir vienkārši wft, par Braziliju ir diezgan jocīgi, bet par Indiju iedomājaties ziņu virsrakstu "vīrietis ar ****oli ieskrējis bankā, bet tad pēkšņi apsēdies lotosa pozā un sācis meditēt" :D
7 0 atbildēt

labs raksts emotion vienīgi prasījās vairāk

6 0 atbildēt
Super raksts... Varētu lasīt daudz vairāk +++
4 0 atbildēt

Kāds pārskatījies Undisputed :D

4 0 atbildēt
Es dzirdēju ka kāda no Brazīlijas cietumiem iesodzīties ražo elektrību pilsētai un par noteiktu daudzumu viņiem noņem nedēļu ja nemalos no viņu laika. Manuprāt tādu praksi arī Latvijā vajadzētu ieviest
3 0 atbildēt

nu ja kapec maksat afigeno naudu parastam cilvekam ja ir cietumnieks kurs istradas vairak atrak dabus brivibu baigi leti sanak

3 0 atbildēt

+

3 0 atbildēt

Autor, Zutēn, manuprāt tu esi NETICAMI stulbs. Pirmkārt, neviens no šiem veidiem tev nedod iespējas momentā izkļūt no cietuma. (5. Par Taizemi ir nepareizs, to tu laikam esi redzējis kādā filmā). Otrkārt, šāda pieeja ir Nolādēti PAREIZA, labāk, lai cietumnieks iemācās kādu profesiju vai ar jogas palīdzību paškontroli un dabū pāris procentus no atsēdēžamā laika nost nevis sēž tur visu laiku veidojot bandas, kaujoties, degradējoties un dzīvojot uz nodokļu maksātāju rēķina. Mūsdienu cietumu metode ir nenormāli neefektīva, dēļ izaugšmu iespēju trūkuma lielākā daļa cietumnieku nemainās un paliek par n. Manuprāt, cilvēkus, kuri Latvijā ir atbildīgi par cietumiem pašus tur vajadzētu ielikt. Un tev zutēn vajadzētu pieaugt prātiņā, lai izteiktos par sarežģītām tēmām.

4 1 atbildēt
Paldies, patika. :)
3 0 atbildēt

No kurienes tāds info? Cik es zinu, tad tur šuj armijas formas, ar "leiblu" "Brasa", kuru nekur nost nemet.

3 0 atbildēt

Uz Taizemi labāk nebraukt. emotion

2 0 atbildēt

 

Tiesā -Jūs no kurienes naudu ņemat? -no tumbačkas. -A kas naudu tumbočkā liek? -Sieva liek. -Kur sieva ņem naudu? -Es viņai dodu. -Nu tāpēc es jums prasu, kur jūs ņemat naudu!? -Ka, kur. no tumbočkas ņemu.

2 0 atbildēt

emotionBrazīlieši 5 gadus labāk atsēdēs, nekā 4 gadus beselleri drukās emotion

 

Tas nav tik viegli kā izskatās, 75% no visa iemešanas laika tpt jāatsēž ganjau..

2 0 atbildēt