local-stats-pixel fb-conv-api

Populārākās konspirācijas teorijas49

439 3

Manuprāt, katrs ir dzirdējis kādu konspirācijas teoriju, kā, piemēram, Illuminati vai New Worlds Order, kas kontrolē visu šajā pasaulē! Tieši tādēļ nolēmu uzrakstīt raksru par populārākajām konspirācijas teorijām!

P.S Atvainojiet, ja ir kļūdas, jo pašlaik ir gandrīz viens naktī un sāka nākt miegs, tādēļ varu kaut ko būt palaidis garām!

439 3 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

ASV ir īpaši slikta, bet, nekas viņiem ir Betmens, Supermens, Ironmens, Capten America un Baraks Obama emotion

27 0 atbildēt

Kā man patīk sazvērestības teorijas!!

18 0 atbildēt

Ir notikumi, par kuriem patiesību tiešām labāk nezināt. Jo uz šīs absurdās patiesības fona zūd pat personīgās eksistences jēga...

12 0 atbildēt

Un kur interesanta teorija, kā radās Spoki? emotion

9 0 atbildēt

10. man reiz bija tāda diskusija pie ugunskura emotion

7 0 atbildēt

tiesam kads vel doma ka teroristi uzbombardeja twin towerus? 9/11 bija vis tirakais valdibas planojums..

 

labs raksts +

5 0 atbildēt

1. Tu domā ASV tāpat vien lien visur karo un konfliktus meklē? Tas ir vieglākais veids kā valstij pelnīt!!! Vienīgi vajag iemeslu lai varētu karot tadēļ arī šādas lietas izdomā.

5 0 atbildēt

Par zālēm un to ražotājiem, pilnīgi piekrītu. Ja jau preces mūsdienās ražo,lai tās lūztu un tiktu pirktas jaunas,tad kāpēc gan lai nebūtu tā,ka tie paši farmaceiti veido slimības

5 0 atbildēt

1. Žēl to tūkstošu, kuri mira dažu neapmierinātu tirliņu dēļ kuriem niezēja vai nu nagi, vai pakaļas.

4 0 atbildēt

ŅAŅAŅA mīlu visas šitās teorijas . par to ka vīrusus kāds rada esmu pilnīgi pārliecināta. tāpat par vēzi un tamīdzīgi. lai pirktu zāles kas vismaz mazina simptomus ,  jūs zināt kādu naudu cilvēke iztērē? 

4 0 atbildēt
Vīrusu radīšana vairs nav nekāda teorija. ASV radījusi daudzus vīrusus, tai skaitā HIV un Ebolas, lai samazinātu planētas populāciju un iegūtu izrakteņus(Āfrikā, kur Ebolas vīruss ir tīši palaists). Un visi cilvēki uz planētas ir ļoti īsā pavadiņā iesieti.
4 0 atbildēt

Krieviem ir labs teiciens ko uzdot sev - Ja es esmu tik gudrs, kapēc neesmu bagāts ?  :D  iesaku uzdot šo jaut;ajumu sev  lielākajai daļai ekspertu , kuri te komentē :D

5 1 atbildēt

Nu ar tiem dvīņu torņiem toč nebija kautkas kārtībā....

It sevišķi kad es redžeju to dokumentālo filmu, kur galvenais inžionieris stāstija par tiem, un kad šim jautāja kas notiktu ja tajos ietriektos lidmašīna, viņš ar pilnu krūti atbildēja da kaut divas un tornis tā pat nostāvēs...

4 0 atbildēt
Interesantas teorijas, bet nekas vairak.
1 0 atbildēt

Es aiziev vēl brīnos par spoku tautu. Visa pasaule zin, ka Ebolas vīruss nāk no mēģene, ir par pierādījumi. Tiaki spoku tauta kā dzīvo savās alās, tā dzīvo.

1 0 atbildēt

4. Paskatieties taču uz karoga augšējo maliņu! Pilnīgi skaidri ir redzams, ka tur ir ielikts stienītis, kurš tad to karogu arī notur gaisā!

2 1 atbildēt

7. Tie ķip ir anonymus kuri saistās ar iluminatī tapēc viņi ir tik vareni . laikam . emotion

1 0 atbildēt

illumināti , 666 , sātans

1 0 atbildēt

Izaudz bērns. Nezināju tāpēc arī jautāju.

0 0 atbildēt

kas paliek ar to teoriju ka patiesiba bija iejauktas militaras lidmasinas nevis pasazieru lidmasinas 11 septembra terorakta?

0 0 atbildēt