local-stats-pixel fb-conv-api

Baltijas jūras noslēpums66

1861 11

Kādus noslēpumus sevī slēpj mūsu pašu Baltijas jūra?!



1861 11 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Nu bet tak jau alu cilvēki zīmēja uz sienām NLO atveidus. Kādas vēl var būt šaubas par to, ka mūs šad tad apciemo kāds kaimiņš. Brīnums, ka šito neatrada kautkur ASV vai Krievijā, parasti jau viss tikai tur mētājasemotion

105 0 atbildēt

pirms klaigājam par NLO vajag padomāt loģiski. 2. pasaules kara laika, nacistu vācieši tak to vien darija kā izdomāja visādus brīnumus. Apaļi lidaparāti kā musdienas zimējumos attēlotie NLO, un visādas citas lietas. šajā gadijumā tas nav, ne kā vēstures fanāti domā - pirmatnējo cilvēku radits brīnus, ne arī nokritis nlo. Bet gan  Nacistu radīts, zemudeņu slazds, kas sastāv no akmens un no magnetizētam metala daļām.  Tieši tapēc ari neviens nirejs nevar ar savu aparaturu piepeldēt tuvak pa 200m, jo magnētiskais lauks  rada traucējumus elektro iekārtām. tieši tas arī ir tas princips. Vacieši to tur kara laika ielika, lai  baltijas jūrā peldošās komunistu zemudenes, piepeldot tam klat "nojūgtos" un noietu pa burbuli kopā ar visiem  komunistiem. Akmens apvalks visticamāk ir domāts lai metaliskās daļas sālsudenī ilgāk dzīvotu.  Un šo mīklu jau labu laiku atklāja, par šo googlē biju atradis rakstu ENG valodā, kur ir atklats un paskaidrots ka tas ir vienkāršs "submarine trap" nevis kautkas mistisks.

74 1 atbildēt

Baigi interesanti. Gribētos ātrāk zināt, kas tas tāds īsti ir. emotion

50 1 atbildēt

Un atkal nav nekādu sakarīgu bilžu tikai stāsts un nekas vairāk. Mūsdienās jau ir grūti noticēt kaut kam pārdabiskam.

9 0 atbildēt

Interesanti lasīt!

8 1 atbildēt

Ļoti interasanti ! Nav vajadzīgas citas jūras , ja mums pašiem ir sava , ar mītiem bagāta : ))

emotion

5 0 atbildēt

interesanti jau ir , bet video murgains

3 0 atbildēt

Dievs radiija visu dzivo...parejo radiija kiiniesi!emotion

4 1 atbildēt

fufelis :d

8 6 atbildēt
Latvieši ir izredzētā taura,runājam un rakstam vienādi.Sanāk ka varbūt tas ir kuģis ar kuru mūsu senči ieradās šeit uz dzīvi.
1 0 atbildēt

un tas nav reāli ka cilvēki ir vienīgās būtnes izplatījumā! iedomājaties milzīgu okeānu... un tajā ir tikai viena mazmazītiņa zivs- jeb cilvēce. tas ir vairāk nekā muļķīgi domāt ka visumā ir tikai viena planēta uz kuras ir dzīvība, beidziet lūrēt tikai komiksus, paskatieties tv un pc atradīsiet labu informāciju un pierādījumus par ārpuszemes civilizācijām!

1 0 atbildēt

Da nu labi, Karoče kas filmas par plēsoņu neesat redzējuši?? Tur no dzīlēm izlīduši plēsoņas, tapēc arī pazūd sakari, un jetiji ir viņu trofejas emotion

1 0 atbildēt

noslēpumaini ne

1 0 atbildēt

Protams, tur nav kaut kas tīrs ap šo lietu. Tas nav dabas veidots. To ko mums stāsta, tas ir fufelis, bet raksts labs.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

predatori ir iisti emotion

0 0 atbildēt
Interesants raksts =) ++
0 0 atbildēt

Taa ir kaimin Jankas panna. Vins tur dziivo un teica ka aiz dusmaam aizsviedis pannu ar magneetu lai aatraak nogrimst. Tpc jau arii ieriices atsleedzas magneetisma deelj.

 

Labi labi, jocinji shai teemai neder. Tur ir kkas interesants :) ++

0 0 atbildēt
Kārtējais brīnums ar ko mūs čakarēt
0 0 atbildēt

Interesant- kā diez tās "skreiceļa" pēdas spēja saglabāties visu šo laiku?(ņemot verā to, ka kustīgā ūdenī parasti jebkas tiek nogludināts.)

0 0 atbildēt