local-stats-pixel fb-conv-api

Izlutinātie bērni???91

1169 11

Sākumā bagātnieku bērni iekaroja slaveno programmu ‘instagram’, bet tagad laikiem tur ir apnicīgi un tie ir pārgājusi uz – snapchat.

1169 11 91 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 91

0/2000

viņš laikam sajuktu prātā, ja pēkšņi būtu jāsāk dzīvot vidusmēra cilvēka dzīve :D

98 0 atbildēt

Lai tak cilveeks dziivo kaa grib. vins tiesi izbauda, ka citi par to cepjas. Juusu dziivesstils kaadam vidusaafrikas beernam ari izskatas nejeedziigs. Katram sava dziive, sava nauda, savas intereses. Bagaats ir tas, kam pietiek, nevis tas, kam ir daudz.

89 1 atbildēt

Meh, neredzu nekur bildes ar draugiem...

58 0 atbildēt

Lielākajai daļai cilvēku droši vien vienkārši skauž puiša labklājība. Protams, šur tur izskatās, ka nauda ir patērēta nevajadzīgi, bet domāju, ka katrs no mums gribētu kaut īsu laiciņu tā padzīvot - neskaitot santīmus. 

38 0 atbildēt

šādi būs, līdz tētuks izlems, kad dēls jau ir pieaudzis un izmetīs viņu no mājām, vai arī viņam ir tik daudz naudas, kad viņš kļūs par narkomānu, naudas takš pietiekemotion

24 0 atbildēt

Es jau pusgadu krāju naudu jaunam ritenim, bet šis lohs naudu meta pa labi, pa kreisi!

25 1 atbildēt

17 gadi un sauc tēvu par daddy emotion

21 0 atbildēt

Katrs lielās kā prot cits ar savu mantu, cits ar svešu naudu(  pats nav nopelnījis ) emotion

18 0 atbildēt

Pārsvarā viņi liek tādas bildes iekšā, jo

1. grib palielīties

2. dažiem ir tiešām redzams, ka patiesībā viņiem nav īstu draugu, un tāpēc to kompensē kā nu sanāk (visās bildēs vieni utml)

3. reāli trūkst vecāku uzmanības jau no bērnības, vecāki to naudu nopelna strādājot un lielākoties viņi visi ir aizrāvušies ar darbu vai arī vienkārši izlutina savus bērnus un ļauj auklītēm viņus audzināt

4. vienkārši ir idioti un nemāk baudīt dzīvi, retais no viņiem, piemēram, ir lecis ar izpletni vai apceļojis puspasauli, kamēr puse no mums nabagiem par to vien kā sapņo

5. nu idioti, ko lai saka, ir tik daudz ko tērēt, bet ne sūda nemāk tērēt...

16 0 atbildēt

Šim nav kur likt naudu, bet tik un tā nevar nopirkt normālu datorkrēslu.

16 0 atbildēt

sekla gan tā viņiem dzīve...

13 0 atbildēt
lohs.velaak buus uz ielas,jo pats dzivot nemak.*****s
12 0 atbildēt

Es vinju cieniitu, ja vinjs pats to naudu buutu nopelnijis! 

11 0 atbildēt

Gribās viņam ie****. Skaudība vai naids par to ka viņš apsmej zemāku slāni. hz... Laikam no katra pa druskai.emotion

9 0 atbildēt
Cilveki kuri nekas nav smagi stradajusi lai nopelnitu naudu iztikai, tie nesaprot naudas isto vertibu. Lai cik naudas man buutu es vienmer skatishos uz cenam un labak aiziesu uz talako veikalu jo tur kkas ir letak. nevis izmetishu naudu par to ko var nopirkt arii letak.
7 0 atbildēt
Tracina šādi cilvēki!
6 0 atbildēt

Zeel man taa chaliisha....

5 0 atbildēt

Nekad nav skaudusi šādu cilvēku dzīve, lai arī cik dīvaini tas izklausītos. Bieži ir bijis tā, ka jārēķina kā ar piecīti izdzīvot divas nedēļas, nācies atteikties no daudzām izpriecām, izmest no galvas domas par jaunu apģērba gabalu vai kādu lietu, taču tas viss pamatīgi spējis audzināt raksturu. Līdz ar to apzinos naudas vērtību, zinu to, cik grūti tā nāk un ka tad, kad tā ir, vajag dzīvot tā, lai jau pēc dienas nebūtu jāgrauž sakaltusi maize. Šķiet, ka šādi tīņi, kuriem nekad nav bijušas finansiālas grūtības, uzskata naudu kā kaut ko pašsaprotamu un nenovērtē tās vērtību, darbu un lietas, kuras vari sasniegt pats saviem spēkiem, nevis ar bagātā tētuka bankas karti maciņā.

4 0 atbildēt
Slimi bernini un vinu vecaki
3 0 atbildēt

Ha, bomzis! Iphone 5c sapircies, pat man ir labāks telefons emotion

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »