local-stats-pixel fb-conv-api

Ugunsgrēks - 12.sezonas prognoze50

684 29

"Vai jūs spējat noticēt tam, kas tikko notika Ugunsgrēkā? Es pagaidām neticu.", pārfrāzējot vienu slavenu sporta komentētāja teikto, var raksturot Latvijas seriālu smagsvara kārtējās sezonas noslēgumu.

684 29 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Ņemot vērā, ka katra Ugunsgrāka sezona atsākas ar "dažiem gadiem vēlāk", tad 12. sezona risināsies jau tālajā 2054. gadā.

Ispējamie pavērsieni:

1) atgriežas Ultraleons (tas pats Leons, tikai apgreidots ar rentgena redzi un karbona ķiveri), lai atriebtos Āboltiņiem;

2) Zigim iepatīkas zāļošanas procedūras ārstniecības iestādē un viņš atzīstas visās slepkavībās;

3) Felzenbaheri karam ar Āboltiņiem papildina savu "puišu" armiju līdz četriem pacikiem;

4) Iegūstot (Felzenbaheru) viesnīcu kādā Latvijas mazpilsētā, Gatis saprot, ka ir baigi pāršāvis pār strīpu ar tām slepkavībām un nolaupīšanām, jo baigā peļņa tur nesanāk. Kā nu ne - vienīgie viesnīcas apmeklētāji arī bija Felzenbaheri un Jarāniņš. 

77 0 atbildēt

Kas notiks ar Robīti?

59 1 atbildēt

Pēdējā sērijā nebija Edijs, bet viņa dvīņubrālis, kuru Felzenbahers bija nozadzis un atdevis audzināšanā Ingeborgai.

36 0 atbildēt

Tas ka Aņa būs dzīva priekrītu, aizvakar redzēju viņu, un abas ausis arī viņai bija.

33 0 atbildēt

Seriālu neskatos, bet par cik VISI tik ļoti runāja par noslēguma sēriju, nespēju nolikt malā ziņkāri... noskatījos, izsmējos ( komēdijas žanrs )... Tik daudz pretrunu šajā seriālā, tik pavirši uztaisīts... it kā gribas kaut ko WOW uztaisīt, bet sanāk vien PHH...

Par to kas būs tālāk...manuprāt, vēl pašiem veidotājiem nav īsti skaidrs... ja atkal paies vairāki gadi un NEKAS un NEVIENS nebūs mainījies, tad gan tas jau kļūs smieklīgi!!

Pārāk daudz cilvēku šo seriālu uztver pārāk nopietni... man ir vienalga, kas grib, tas skatās... vai tāpēc kādu par muļķi jāsauc...? Tas ir tikai seriāls, šovs ar sliktu scenāriju un tēlojumu.

26 1 atbildēt

Kāda jēga no šī seriāla? ''Pētera Dzīve'' tāpat 100 reizes labāka un interesantāka. emotion

29 11 atbildēt

Katru gadu sezonas pēdējā sērija ir pati sviestainākā.

15 0 atbildēt

Kaut kā dīvaini. 

Edijs itkā visu laiku bija ''labais''. Bet pēkšņi BAM un sliktais, un ģimene to zin! Bet kāpēc tad ģimenes priekšā visu laiku  viņš bija tas labais puika , ne sliktais? 

14 0 atbildēt

Da ko jūs te cepaties. Seriāls omēm. Viņam nevajag loģiku, viņas nepievērš uzmanību visiem sīkumiem. Galvenais ka ir kāda ziepene ko paskatities pirms miega. emotion

15 3 atbildēt

Es, piemēram, seriālu skatos diezgan bieži. Pa cik man lielākā daļa uzturēšanās ir mājā.Pa retam gadās kādu sēriju izlaist, bet dēļ tā spilvenā neraudu.

Par tiem, kas gaudo, ka cilvēki tērē laiku skatoties šo seriālu, nāk smiekls. Katrs izmanto savu laiku kā vēlas. Katrs jau cita acī skabargu redz, bet savā baļķi nē. Sākumā piedomāsim ko darām mēs paši, un tad kritizēsim citus, kā pareizi jādzīvo.

Paldies par uzmanību.

14 4 atbildēt

mildai un miervaldim tagad vajadzētu būt ap 97 gadiem vai vairāk jo katras sezonas pirmajā sērijā rādās,ka paiet  ~5 gadiemotion

9 1 atbildēt
Skatos tikai ēdot vakariņas:D Bet , ja nopietni nedaudz gribas uzzināt kas notiks tālāk.
4 0 atbildēt
Ka man patik tie interneta dirseji, kas apdirs u-greku, es to neskatos, mazliet murgains, bet tas ir manas domas, bet nu ir cilveki kam patik, nu lai skatas un lai liek rakstus, priekskam dirst kaut ko visu laiku ja tev tas nepatik. Tas ka tev nepatik nenozime ka tas ir sausmigs, neesat vienigie saja pasaule.
3 0 atbildēt

tavs niks atbilst tavam rakstam

2 0 atbildēt

Mana prognoze - kā jau vienmēr "garlaicīgi"emotion

2 1 atbildēt

Ugunskurs

1 0 atbildēt
Man ir 2 varianti kāpēc UG vēl iet 1.Autores neprot pabeigt šo seriālu 2.Autores cenšas pārspēt hamaleonu rotaļas
1 0 atbildēt

Man liekas,ka Dana būs atlēga visiem tālākajiem pavērsieniem,jo kāpēc gan viņai būtu jaubrauc uz ārzemēs. Ja tas viss būtu teātris,lai iegūtu viesnīcu,tad kāpēc Dana gribēja nošaut visus Jabločkinus pāgājušās sezonas beigās???

0 0 atbildēt

Bet vai kāds vsp ir pievērsis uzmanību gada skaitļiem? cik reizes ir patīts laiks uz priekšu? Ieva jau ir 20 gadi un pāri.. Tad iedomājaties, cik vecai jābūt Mildai? Helēnai? Miervaldim, tam pašam Gunāram un nabaga Leonam? :D Nav gadījumā jau sirmiem  večukiem jābūt? :D

0 0 atbildēt

Seriāls labs, bet manuprāt ar katru sezonu lielāks sviest lidz sim ok viss kautcik normāli a tagad ediks stridas ar saviem radiem kautgan vini zin ko vins darīs kautgan vinam vajedzētu runāt normāli, jo visi to zin ka vins apkrāps ievu!

Loģika?

0 0 atbildēt