local-stats-pixel fb-conv-api

Krievijas hokeja izlase – Pasaules čempioni hokejā13

Par 2014. gada Pasaules čempioniem kronēta Krievijas hokeja izlase. Pēdējā finālmačā ar 5:2 tika uzvarēta Somijas izlase. Krievijas izlase šajā čempionātā nebija zaudējusi nevienā spēlē, bet Somijas valstsvienība savu ceļu līdz finālam sasniedza ne bez Latvijas izlases palīdzības.

80 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Pēc spēles ar baltkrieviju, vairs nēsmu ieinteresēts...Manuprāt visi rezultāti, atvainojos par izteicinu, ir Huiņa.

7 1 atbildēt

Spēles sākumā jau tika saprasts, kā spēles ritēs.. Un ka Krievi būs čempioni. http://youtu.be/n4vLlolO0TE Piemēram šis, ir tīr 5+20 noreidījums - Malkinam iedod šaubīgu 2 minūso sodiņu, Girgensonam par pliķi pa olām, kuri ir vairāk aizsargu kā senajā romā, iedeva 5+20 un diskvalifikāciju. 

 

un šīs bilde: tiny url.com/nnmfnbd 

Krievi turpināja spēlēt vairākumā, kaut arī tam vajadzēja beigties..  vel daudz daudz daudz ko varētu teikt par izcilo tiesāšanu visa čempionāta garumā. 

6 2 atbildēt

Sliktākais fināls pasaules čempionātu vēsturē, jo tiesneši pamatīgi vilka Krievijas izlasi. Ta neaptur spēli, kad Rinnem ar ripu trāpa pa ķiveri pēc spēcīga metiena, t Malkinam nedod noraidījumus par klupināšanām, tad somiem dod noraidījumus par neko.

 

Krievijas izlase reāli ir izsmējusi hokeju kā tādu jo līdz šim nebiju redzējis, ka hokejā tā simulē. Futbolā jā, bet nu jau ar hokejā ... Nožēlojami... Ne par velti olimpiskajās neko nespēja un līdz šim ar nav spējuši.

4 0 atbildēt

atkal nepamatoti noraidījumi, Somi bija pelnījuši uzvaru, bet ko tur brīnītires, čempis notika Baltkrievijā, gļēvā, korumpētā un pērkamā valstī, es uzskatu, ka Pasaules čempī, nevar piedalīties pagrīdes komandas un rikošanu primātu valstīs ir vēl bēdīgāk... Lai Krievi taisa savu čempi, un civilizētā pasaule savu

3 2 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Iemetot aci šite http://www.tvnet.lv/sports/hokejs_2014/511463-noskaties_znaroks_sola_pargriezt_rikli_zviedru_trenerim, top skaidrs, ka ir dzimusi leģenda - "Latvijas Č.N."

Kārlis XVI Gustavs atsakās no troņa, jo Znaroks šovasar apsola apciemot Zviedriju.

0 0 atbildēt

Bez mums fināls izskatītos pavisam savādāks, somi nebūtu tikuši pat 1/4 finālā un Krievi arī dabūtu ablomu bez latviešiem pie stūres! emotion

0 0 atbildēt

Nu, bet, ja mēs būtu uzvarējuši Baltkrievus tajā "foršajā" mačā, tad mēs būtu tikuši tur pat, kur Somi. Bet finālā mums būtu pavisam cita spēle.

0 2 atbildēt

many power

such comrade

so gulag

much glory

such soviet russia

much vodka

such communism

very red machine

wow

░░░░░░░░░▄░░░░░░░░░░░░░░▄░░░░ ░░░░░░░░▌▒█░░░░░░░░░░░▄▀▒▌░░░ ░░░░░░░░▌▒▒█░░░░░░░░▄▀▒▒▒▐░░░ ░░░░░░░▐▄▀▒▒▀▀▀▀▄▄▄▀▒▒▒▒▒▐░░░ ░░░░░▄▄▀▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▄█▒▐░░░ ░░░▄▀▒▒▒░░░▒▒▒░░░▒▒▒▀██▀▒▌░░░  ░░▐▒▒▒▄▄▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▀▄▒▒▌░░ ░░▌░░▌█▀▒▒▒▒▒▄▀█▄▒▒▒▒▒▒▒█▒▐░░ ░▐░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▌██▀▒▒░░░▒▒▒▀▄▌░ ░▌░▒▄██▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░▒▒▒▒▌░ ▀▒▀▐▄█▄█▌▄░▀▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▐░ ▐▒▒▐▀▐▀▒░▄▄▒▄▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▒▒▌ ▐▒▒▒▀▀▄▄▒▒▒▄▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▐░ ░▌▒▒▒▒▒▒▀▀▀▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒░▒▒▒▌░ ░▐▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▒▄▒▒▐░░ ░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░▒▄▒▒▒▒▌░░ ░░░░▀▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▄▀▒▒▒▒▄▀░░░ ░░░░░░▀▄▄▄▄▄▄▀▀▀▒▒▒▒▒▄▄▀░░░░░ ░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▀░░░░░░░░

3 9 atbildēt