local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc foverer alone būt ir labāk??!45

836 12

Daži faktiņi par to, kāpēc dzīve vienatnē ir labāka, nekā dzīve, kad esi ar kādu iestājies attiecībās.

Komentāros varētu ierakstīt, kā Jums liekās, kas ir labāk, dzīvot vienatnē vai arī pārī ar kādu?

Izbaudiet rakstu un padomājiet par to, vai vēlaties attiecības.!

836 12 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000
21 gadu biju zverinats forever alone... tagad jau 2 gads iet kopa ar kadu un vai zini? pasauli interesantak ir ienist kopa ar kadu, neka vienam pasham.
75 1 atbildēt

Un tagad uztaisi rakstu - Kapec labak nebut forever alone. emotion

53 0 atbildēt

Sliktas attiecības ir sliktākas par brīvību, bet labās attiecībās cilvēkam ir otra pusīte un brīvība vienlaikus.

43 0 atbildēt

Katrs pats var izlemt ko darīt.

Ja grib onanēt, lai onanē emotion

26 0 atbildēt

Proud to be  emotion

24 4 atbildēt

Un beigās kļūt vecam un nevienam nevajadzīgam!

20 1 atbildēt

tizli attaisnojumi emotion

15 0 atbildēt

Tas ir atšķirībā no jūsu attiecību kvalitātes, esmu attiecības jau 3gadus, un es izbaudu savu personīgo brīvību, eju uz saviem mērķiem, laiks ir pietiekoši un nav nekādas mazākas atskaitīšanās, ja attiecības balstās uz uzticību, personīgo vēlmju un vajadzību respektēšanu, tad attiecības nav ierobežojošas un kontrolējošas, bet papildinošas..un ir daudzdaudzdaaaaaudz vairāk + nekā mīnusu būt attiecībās, nekā bez tām :)

11 0 atbildēt

Ja nav otra pusīte, ir narkotikas, ja nav nakotikas ir "handsome" cilvēks.

Anyway es labāk raudu divatā nekā viens pats savā istabā.

10 0 atbildēt

ataisnojumi..ataisnojumi emotion

Tas ir mierinājums tiem kas ir forever alone ?! emotion

9 0 atbildēt

Nu es uzskatu, ka vīrietim vienmēr vajag kaut ko, kur nolaist. Prostitūtas ir labs risinājums. Tad jā, es piekrītu, var teikt "esmu brīvs un laimīgs pats par sevi", ar nosacījumu, ja eju pie prostitūtām nolaist seksuālo spriedzi.

Bez seksa, protams, arī var iztikt, bet nav tik jautri.

Līdz ar to, man nerodas nepieciešamība ielaisties ar meitenēm tikai dēļ seksa, kuras man citādi neinteresē, un neviens beigās necieš dēļ attiecību mahinācijām. 

It's the way to go.

9 3 atbildēt

interesants raksts. 

protams, visam ir savi plusi un mīnusi, un tev izdevies uzskaitīt tos spēcīgākos plusus par labu vientulībai, kas īsenībā nav nemaz tik viegli. labs darbiņš! :)

5 0 atbildēt

Nu kamēr esi viens. Naudas pietiek visam. :D Un pat paliek pāri. Bet ar otru pusīti tāpat ir foršāk būt kopā. :D

5 0 atbildēt

Un tagad no savas pieredzes:

1. Mans stresa līmenis ir mazinājies, jo stresa situācijās man vienmēr blakus ir kāds, kas mani lieliski prot nomierināt...

2. Protu saplānot savu laiku, un tā man ir ļooti daudz arī tagad...

3. Man ir tikai 3 hobiji... Esot kopā ar draugu jau 10 gadus, to skaits nav manijies, un domāju, ka nemainīsies...

4. Mēs viens otra priekšā neattaisnojamies. Ja es arī kādam uzsmaidu vai pakoķetēju, tad to daru, kad klāt nav draugs. Zinu, ka viņš dara tā pat. Kāpēc attaisnoties, ja nekrāp???

5. Mērķus ātrāk sasniedzu, jo man ir blakus cilvēks, kurš mani nepārtraukti atbalsta. Tāpat es viņu...

6. Viņa radinieki dzīvo tālu prom, lai mums traucētu...

7. Es varu darīt ko gribu - bet kopā ar draugu! Un kāpēc nedarīt to, kas patīk, ja blakus ir pats dārgākais, kas var būt? Tas ir dubults prieks!

5 0 atbildēt

Tomēr labāk ar pusīti, vai vismaz draugu no pretējā pola. Jo MAN ir interesantāk ar puišiem. Pietam gribas vienmēr kādu apmīļot. Nu ir mīnusi attiecībās, bet tas nenozīmē to, lai attiecību labāk nebūtu.

5 0 atbildēt

Nevaru nepiekrist. emotion Man piemēram arī patīk dzīve bez attiecībam, ir daudz lietas kuras es tagad daru kas man reāli patīk, bet ja man būtu attiecības, man tam nepietiktu laika tam. Piemēram, ja man būtu attiecibas, manas mašinas būtu nolaistas un nolietotas (atvainojos ja kadu aizskaru bet tādas saskrapērtas šķibas un buktētas ka liela daļa uz ielām redzamās). Nebūtu pieticis laika arī eksperimentēt ar moto projektiem.  Un vispār, aizejot uz garažu laiks skrien vēja spārniem. Diezvai kādai meitenei patiktu, ja čalis nāktu mājās no garažas ap pusnakti un vairāk laika veltītu mašīnai nekā viņai. Kautgan diezgan strīdigs jautājums... Meitenem nepatīk ja džeki ņemās gar saviem auto, un tai pat laikā arī nepatīk, ja dzekiem mašinas nekoptas un nolaistas. emotion

4 0 atbildēt

Daļēji ir patiesība, bet es labāk izvēlos būt kopā ar otro pusīti, citādāk man ir vientuļi, naktīs ir bail vienai :D

4 0 atbildēt

Nezin, man jau liekas ka cilvēkam pašam jāozlemj būt vienam vai meklēt otro pusīti. Tā kā cilvēki ir gana dažādi katrs pats izvēlas darīt ar savo privāto dzīvi. Es piemēram viens esot beidzos nost, tāpēc ir bijušas gana daudz īsās attiecības bet nu jau esmu kopā ar savējo 6,5 gadus....

Par to stresu mīlēšanās proces tīri labi nolaiž tvaiku emotion

3 0 atbildēt

Dēļ kautrības un aizņemtības ,man ir grūti nodibināt attiecības, pie vientulības pierod, bet tā pat gribās attiecības, lai cik domātu ,ka ir labi.... var būt labāk...

3 0 atbildēt

Es domaju daudzkas ir atkarigs no taa vai abiem ir vienadas juutas... jo nenokaa dziivee nav jaatsakas, ja tieshaam pastav iista milestiiba - abpuseeja. Tas taapat kaa man biezhi ir bijis taa ka Es neko negribu mainit otraa pusiitee, bet mani nezkapec muzhig grib mainit... tb ierobezhot kkaa utml., Es uzskatu, ja iepazistoties otrs likaas loti pievilcigs taads kaads tas bija, tad nevajag visu veelaak nemt un chakaret ar izmainishanu... jo biezhi kko vienu meginot pielabot var visu kartiigi sa****t un tad jau vairs nebus tas cilveks ko iepazina sakumaa - veiksmigs, jautrs, interesants utt.

2 0 atbildēt