local-stats-pixel fb-conv-api

5 iemesli, kapēc iPhone ir s*ds.414

2819 221

Sveiki Spoki, šoreiz ieskats 5 iemeslos, kapēc iOS ir garām un to vietā labāk būtu izvēlēties kādu Android ierīci vai arī kādas citas operētājsistēmas ierīci.

Raksts tapis pēc BARAKA OBAMAKA lūguma. emotion

Protams, interesētu, ja kāds izveidotu 5 iemeslus, kapēc Android ir sliktāks par iOS, pats arī centos, bet diemžēl vairāk par 1 iemeslu atrast nespēju.

2819 221 414 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 414

0/2000

6.jo tu maksā par to sīko ābolu aizmugrē ,kurš pie tam ir iegrauzts emotion

340 25 atbildēt

Man ir pieredze ar abiem un teikšu kā ir - ābolītis ir labāks priekš cilvēkiem kuriem vai nu nav vēlme bakstīties gar sistēmu, vai arī trūkst prasmju to darīt, savukārt androīds ir labāks priekš tā saucamajiem "advancētajiem ūzeriem", kuriem reāla kontrole pār visu, kas notiek tālrunī liekas nepieciešama.

Protams ar androīdu nāk arī lielāks (e)krāns, kas ir labāks priekš multivides, bet ābolītis ir praktiskāks priekš reālas saziņas un aplikācijas ir vairāk kā papildiespēja nevis kā telefona jēga.

Play store ir plašāka aplikāciju izvēle, bet ja tev kā čalim nav nepieciešami seši dažādi mēnešreižu kalendāri, ar app store piedāvājumu pilnībā pietiks.

Es personīgi esmu androīda fans, bet neteiktu, ka ābolis ir sliktāks, katram saimniekam ir tālrunis, kas labāk piemērots tieši viņam, strīdēties par to, kurš ir labāks, ir tas pats, kas censties ieskaidrot cilvēkam, ka viņa viedoklis ir nepareizs - pilnīgs stulbums.

228 2 atbildēt

Manuprāt, diezgan bērnišķīgi "iemesli". Tā pārsvarā domā tie cilvēki, kuri nekad nav lietojuši iPhone. Ideāls izmērs, lai turētu rokā. Alumīnija korpuss. Nepieejams vīrusa programmatūrām. Ideāls ikdienas aplikācijām un biznesam. Jaunās paaudzes procesors. Motion procesors. Ļoti lēns akumulatora izlādēšanās laiks. Brīnišķīga dinamiku skaņa. Izturīgs Gorilla stikls. Šo plusu ir tūkstošiem, protams, ka arī nevar teikt, ka androīdi ir pavisam slikti, bet pārsvarā tiem ir plastikas sūda korpuss, milzīgs neparocīgs displejs ar nežēlīgi lielu akumulatora enerģijas rijamību, sabāztas stokā visādas nevajadzīgas aplikācijas un programmatūra sāk lagot pēc gada. Viss pēc savas pieredzes - ar 4,3 collu androīdu nodzīvoju 3-4 gadus, tad pārgāju uz iPhone 5S. Nenožēloju ne minūti.

193 66 atbildēt

iphone lietotāji liek mīnusus :D 

137 17 atbildēt

Ar ko atskiras Iphone lietotaajs ar android lietotaaju? Ar to, ka Iphone lietotaajam nav nekaadu pretenziju, ka tev ir android.

Kaada vispaar jeega meegjinaat kaut ko nolikt? tik ljoti skauz, ka pasam nav, vai nevar atljauties? tak liecies mieraa. taisi labaak rakstu par to, cik tavs androids ir superiigs. (pats lietoju abus) un visi tie 10 iemesli ir dikti padumji. nekad taadiem siikumiem neesmu pieveersis uzmaniibu ne uz vienas, ne otras ieriices. Tev tiesaam uztrauc klaviatuuras dizains utt? :D speeciigi

115 5 atbildēt

Man patīk savs Droīds, nebeidz pārsteigt, jo pirms 2 dienām atklāju funkciju - print screen emotion

89 0 atbildēt

Abas "frontes" varētu tā žigli piecelties un aizskriet nafig ratā! Cik var kašķēties? Agrāk plēsās Nokia un Siemens lietotāji (es biju Siemens emotion ), tagad to turpina Android un iOS fanāti. Bet ziniet ko?! Ar šķelmīgu smīnu uz vaiga naksies jūs apbēdināt, jo pastāv panaceja šīm abām OS - proti - WP8 (kas tūlīt taps par WP8.1). Manuprāt, tas apvieno labāko, ko piedāvā Android un iOS. Lietoju Android kopš tā pirmsākumiem, bet arvien vairāk sāka kaitināt Google privātuma politika, nežēlīgās sociālo tīklu (lasīt: sūdu) integrācijas, uzmācīgās reklāmas, augstās jaudas un veiktspējas prasības, kā arī nenopietnums (nenoliegsim - lielais vairums Android ierīču ir domātas mūsdienu lēmētajai jaunatnei, kura drošvien pat vairs alfabētu un mēnešu nosaukumus/ ritējumu nezina). Āboļu ražojumā bija iegrābies jaunākais brālis (kuru es ar pilnīgi mierīgu sirdi pieskaitu pie zaudētās paaudzes). Man pietika ar dienu, lai saprastu, ka tas nav telefons, ko es gribētu saukt par savējo. Privātuma politika nav vērta pat pus mārciņas sastīdzējušu kartupeļu un gludekli individualizēt ir vieglāk, nekā šo darinājumu. Jāpaslavē gan būvējuma kvalitāte, ar ko reti kurš Android aparāts var palielīties. Tā nu es nonācu pie secinājuma, ka jāpievēršas manam kādreizējam naidniekam Nokia ar WP. Pirms 3 mēnešiem iegādājos Nokia Lumia 925 un teikšu kā ir - viss pilnīgi un galīgi apmierina. Būvējuma kvalitāte ir augstākajā līmenī, OS ir viegli saprotama un lietojama, vēl ne reizi nav nedz uzkārusies, ne restartējusies, ne avarējusi, nedz arī iebremzējusi. Viss, ko lietoju Andoid ir pieejams arī WP. Bet te jau atkal kviekt sāks pumpainie tīņi, popkultūras un sociālā pagrimuma varā nonākušie cilvēki, übereksperti un vienkārši tie, kuriem patīk pļurkstēt pat nezinot par ko. Nav spēļu! Nav vāze! Nav cvitera! Nav fōrskvēra! Nav visu pārējo sūdu, bez kuriem sevi cienošs cilvēks var iztikt. Lai gan liela daļa to visu nelietderīgo masu zombēšanas un degradācijas platformu ir pieejamas, ir. Jā, spēles ir maz (patiesībā pat neesmu nevienu izmantojis), bet tas ir pat labi - visi knauķi, kas uz skolu iet atrādīt kedas un pāču, deldēt solus, linoleju un skolotāju nervus, kā arī spēlēt telefonā spēlītes, pat neapsvērs WP iegādi, bet uzreiz brēks kā izsalkuši zvirbuļi. Tas ļauj cerēt, ka WP netiks sačakarēts, kā tas tika izdarīts ar Android. Un vēl kas - nupat tika paziņots par jauno WP8.1, kas ieviesīs virkni patīkamu pārmaiņu un uzlabojumu. Daži no tiem ir tiešām vietā, daži ir galīgi ne pa ķeksi, piemēram, balss vadība.

Ko es ar to visu žultspūšļa eksploziju gribēju pateikt? Ja uzskati sevi par nopietnu, nobriedušu un cienījamu, nevis vieglprātīgu individuality-wannabe, tad iesaku izvēlēties solīdu Nokia ar WP. Un tagad ar patiesu sajūsmu sagaidīšu vārnu knābāšanu un piršanu dīvānā! emotion

48 1 atbildēt

Atļaušos pakomentēt:

1. Displeja izmērs? Mani pilnībā apmierina iPhone piedāvātais displeja izmērs, un ja tev pirksti nav uzpampuši :D tad mierīgi var rakstīt. Un ja es vēlos noskatīties kādu filmu uz lielā ekrāna, tad man ir pieejams iPad vai kāda cita planšete...

2. Nav nestandarta logrīki? Pirmkārt, es uzksatu, ka pēc šiem ''nestandartalogrīkiem'' pirksti niez kādai 9 gadus vecai meitenei... Uz apple produkcijas ja tev atnāk SMS, vai kāds cits ziņojums tas parādās ekrāna virspusē, vai arī ja telefons ir izslēgts, tad uz displeja... Un nevajadzīgās programmas var novietot kur vien gribi!

3. Nu šim es nekādīgi nevaru piekrist. Pirmkārt mainoties OS laika gaitā ir arī pamainījjies klaviatūras dizains, pietam, ir pieejama tāda aplikācija kā cydia, ar kuru var nomainī ne tikai klaviatūras dizainu. Ja es negribu rakstīt spuiežot uz ekrāna, tad var iegādāties bluetooth klaviatūras..

4. WTF? Kam man tas vispār ir vajadzīgs? Arī 5 collas nav liels izmērs lai taisītu prezentāciuju, pietam šīs prezentācijas var pārvietot uz talruni izmantojot AirDrop vai Microsoft Powerpoint aplikāciju telefonam... Un dziesmas nav obligāti jāpērk, un nekas tur nav jāčakarējas.

5. Dizains? Es neesmu 9. gadīga meitene, kurai ir svarīgs rozā korpuss or something.. Pat ja man to vajadzētu, tad es to varu iegādāties iekš ebay. Pietam ne ikai kā bamperi vai maciņu, bet kā atsevišķu korpusum kuru ar skrūvgriežņa palīdzību var nomainīt.

 

Un viens no manis ja tev telefons izkrīt no neliela aukstuma un ripo, iPhone neizjuks, bet android var gan pazaudēt vāciņu, gan bateriju...

50 4 atbildēt
JR avatarsJR

Ker minusu,pirmo reizi no manis,starp citu. Dazi argumenti ir diezgan smiekligi un subjektivi. Pats es lietoju Android un varu nosaukt pietiekosi daudz iemeslus,lai Android ari uzskatitu par meslu. Piemers - Nav svarigi,cik jaudiga ir tava ierice,bet Android vienmer lagos un ta vienmer bus bagaina OS,kur pretim IOS nebus. Var tagad diskutet.bet viss ko es gribu pateikt ir tas,ka Iphone nav mesls,,jo katram telefonam un OS ir savi minusi un plusi! Tas,ka vinam cena ir parak uzpusta,tas ir cits jautajums...

P.S Atvainojos par garumzimju iztrukumu.

41 3 atbildēt

A man ir samsungs GT-E1200 ...  Baterija tur 2 nedēļas. un esmu laimīgs emotion

32 1 atbildēt
Iphone ir pārcenots. :(
29 4 atbildēt

Par dizainu var tikai piekrist .

Salidzinot ar mūsdienu telefoniem Iphone na ar ko neizceļas.

Viņi jau kaut ko mēģina tur mainīt ,bet nez maksāt apm 100 eiro pa virsu tikai dēļ zīmola?

32 9 atbildēt

man personigi labak patik telefoni ar podzinām emotion

23 2 atbildēt
Vienalga kādi stati ir androidiem vienmēr iOS to pārspēs(pēc savas pieredzes saku) Man ir iPhone un nevienu reizi kamēr es viņu lietoju nav bijis tā,ka spied jebko un nekas nenotiek,turpretīm esmu 100x redzējis,kā android uzkarās un vienīgais veids,lai to sūdu dabūtu pie dzīvības ir izraut ārā bateriju.
18 0 atbildēt

Buahaha, telefonu eksperts.

Lūk, iemesli, kāpēc Apple ražotie iPhone nav nemaz tik lieli mēsli:

*Ja Apple ko ražo, visticamāk par to būs smalki padomāts, teiksim, jaunais pirkstu nospiedumu lasītājs iPhone iet kā smērēts, bet Samsung tālruņiem, pēc testētāju apgalvojumiem, pirkstu nospiedumu sensors iet 3 reizēs no 10. Apple nebāž jaunu sensoru tikai tādēļ, lai būtu jauni sensori. Par visu padomāts.

*iOS ir pieslīpēts un radīts tieši priekš iPhone dzelžiem, turpretī Android automātiski startē virtuālo dzini Dalvik (jebšu tagad jau ART). Priekš spoku dižekspertiem paskaidrošu - ir starpība vai tu palaid CS 1.6 ar Windows vai Linux, kam uzlikts Windows programmu emulators. Tāpēc Android ir lēnāks un rijīgāks.

*Google Play satur sliktāk izstrādātas aplikācijas. Daudzas aplikācijas vispirms rodas iOS, bet pēc tam Android videi. 

*Android ir ļoti fragmentēts, vēl tagad ir cilvēki, kuri lieto Android Froyo.

*Android lietotāji, kuri nopērk Android darbinātu tālruni, var rēķināties ar atjauninājumiem gadu vai divus, protams, ja neesi nopircis kādu flagmani, kā arī ir reti izņēmumi, taču telefonu izstrādātāji īpaši necenšas paildzināt telefonu ilgmūžību. Gribi jaunāku Android? Pērc jaunu telefonu.

Nesaku, ka iOS ir labākais, kas var būt, man pašam ir Android un daudz nesūdzos, taču neesmu kārtējais lumpenis, kurš noliks visu, izņemot to, ko pats lieto. Zem iPhone slēpjas labāka kvalitāte, dizains un operētājsistēma, kas ar iPhone sakļaujas kā cimds ar roku, tāpēc arī iPhone ar 1gb RAM grafiskajā attēlošanā var nolikt pie vietas Samsung ar lielāku RAM.

Un kas tas vispār par prikolu - staigāt ar 5+ collu lāpstu, saucot to par telefonu? Par telefonu to sauksim arī tad, kad tā displeja izmērs būs planšetes lielumā? Staigājiet kaut ar LCD monitoru padusē, bet nesauciet to par tālruni.

18 0 atbildēt

Un kurš Tev liedz uzlikt jailbreak, ja vēlies visādus bērnišķīgus mēslus salikt? kustīgus ekrānus un tamlīdzīgus elektrību rijošus brīnumus. Man tas nav vajadzīgs. Un datora izmēra ekrāns man arī traucē, jo nēsāju telefonu kabatā. Darbam lietoju ipad un imac. Viss sinhronizējas (šeit es runāju par man svarīgu programmu sadarbību caur mākoni) un vienmēr strādā perfekti. Man ir svarīgi, lai dokuments būtu ērti un saprotami pieejamas. Man telefonā nav mūzikas un ja vajg, tad caur utorentu novelku un ielieku. Bez kādām problēmām. Man paziņa lieto samsung note un bieži sūkstās par mākoņa sadarbību ar datoru. Un tas comic sans šrifts man šķiet katastrofa... tikai pavisam nesen androīds ir izlīdis no gļukaina produkta statusa, bet ja grib nopirkt iPhona kvalitātei līdzīgu telefonu, tad tāpat jārēķinās ar līdzīgu cenu...

19 3 atbildēt
Par Androīdiem!
28 16 atbildēt

IOS:

- nesaķer nekādus vīrusus, droši var ložņāt pa visiem pornosaitiem emotion, nav nepieciešams antivīruss

- var pusgadu neizslēgt, nesāks gļukot, androīgs gan vismaz reizi nedēļā ir jāpārstartē;

- ekrāna izšķirtspēja ir lieliska;

- IOS darbināšanai nav nepieciešami tik lieli resursi tāpēc tam nav nepieciešams 2 ghz procesors un vēl nezinkāds rams uc, tādēļ ilgāk tur baterija;

- man jau ir 2 IPhone pēc kārtas, nevienu no tiem nav nācies nestu uz servisu, pa android ierīcēm, kas pašam bijušas nevaru to teikt

- tāpati 1 pieejamā klavieatūra negļuko...

- ja iemācies strādāt ar itune, tad arī nemaz negribas neko dzirdēt pa windows media pleyer un visu mūziku kompī klausies caur Itune, nemaz jau tik sarežģīti tās dziesmas nav ielikt

- un vispār kas pēc trijiem gadiem atcerēsies kautkādu tur samsung, vai cita ražotāja modeli, toties, kas bija 4 iphone visi zina, pietam to vēl tagad lietotu pa kādiem 100 EUR kādam vari mierīgi pārdot.

11 0 atbildēt

Redzams ka tev pašam nav bijis Iphone jo šie pieņēmumi ir līdz galam nepierādīti,  1. Labi piekrītu iphoniem nav lieli ekrāni un reāli ir tikai 5 varianti ar telefoniem, bet arbut ir cilvēki kuriem nav vajadzīgs sev kabatā nēsāt plazmas ekrānu, pietiek ar mazu kompaktu telefonu. 2.Iphoniem nav tik daudz logrīku kā androidiem, bet tie ir pietiekosi daudz lai varētu izvēlēties kads tev patiik. 3.Nu par klaviatūrām runājot labi ir viens veids, bet nu neredzu baigo iemeslu kapec androidi butu labaki tikai tapēc ka vinjiem var izveleties vairak klaviaturas. 4. Ja neesi dzirdejis tad ari ir tada programma ka Itools, un pieslēdzot telefonu pie datora vari atvēt savu muziku, un nodatora pa taisno iemest savas dziesmas, failus, bildes, filmas, serialus, butiba jebko ko tev vajag. 5. un piektais iemesls varbut ir vienigais kapec androidi ir labaki, ja piekritu ar laiku apnit telefona izskats, un saja gadījuma tiktiešam andoidi razotaji ir creatīvāki. Tikpat labi tu pielādē iphonu pilnu ar failiem, un pielāde androidu, androids momentali sāks bramzēt un gļukot, bet iphons ies ka pulkstetiņs. :)

9 2 atbildēt

Visi ir mēsli, iphone for the win. Jūs te tādus sīkumus izrakuši, bet ja paskatītos ar atvērtām acim, tad visu redzētu. Nevar ielikt dziesmas iphone pa taisno ? Protams, ka var. Nav jaizmanto iTunes. Attēli ir viegli pieejami, aplikācijas ātri atveras, tādēļ nav vajadzīgi tei sūda logrīki, kurus tāpat netīšām bieži spiež. Pamēģini safotogrāfēt apmēram 2000 bildes uz androīda, un uz iPhone, androīds nevienā aplikācījā, pat neatbloķēsies bez lagiem, bet iPhone gan. Ja gribi lielāku ekrānu, tad lielāka iespēja, ka saplīst, un kāda jēga no tā, ja pēc tam ņaud par lielo baterijas patēriņu, protams kāpēc ? Lielā ekrāna dēļ. iPhone no 2007. gada neko nav mainījis ? Vai kas par skarbu kļūdu. Dizains ir ļoti mainījies, tievāks, smukāks, cits materiāls. Ja iOS no 07. gada būtu tas pats, tad neviens viņus nepirktu, jo viss lagotu un ķertos. iPhone nav tikai maksa par āboļa brendu, bet tiešām kvalitatīvs telefons, es vienmēr sēdēju uz Nokia, pēc tam Sony mazliet, tad nu beidzot paņēmu iztsetēt iPhone 5S, un ja zinātu ,ka iOS kaut kad nepārspētu telefona iekšas (5S kaut kad sāks lagot, tas ir neizbēgami), tad visu laiku pirktu tikai šo telefonu.

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »