local-stats-pixel fb-conv-api

Kas ražo legālās narkotikas?!79

Visu laiku tiek aktīvi runāts par cīņu ar legālo narkotiku tirgoņiem, par to,ka spaisa ražotāji visu laiku maina sastāvdaļas utt... Bet kas tad ražo tās legālās narkotikas? Iespējams, ka esmu palaidis kaut ko garām, bet neesmu nekur redzējis, ka tiek runāts par tiem, kas viņas ražo. Sanāk, ka cīņa notiek ar tirdzniecību nevis ražošanu. Spaisu kaut kur ražo... Vai nu Latvijā,vai arī ieved no ārzemēm. Neatkarīgi no preces, tam ir vajadzīga vieta, kur to ražot. Veikali iepērkot preces saņem pavadzīmi, kurā ir norādīts, no kurienes konkrētais produkts nāk. Nevar būt tā, ka oficiāli, to ražo kaut kāds Koļa pagrabā, jābūt ir kādam uzņēmumam, juridiskai personai!

Vai nevajadzētu galveno uzmanību pievērst spaisa piegādātājiem, ražotājiem? Jebkuras preces ražošanā ir kaut kādi nosacījumi... Ūdenspīpes tīrāmie, vīraki utt... Nav nozīmes tam, kā to dranķi saucam, bet ir jābūt kaut kādiem standartiem, licenzēšanai. Ja tādi nav, tad tik pat labi es varu paņemt acetonu, piejaukt tam klāt kādu aromatizātoru un tirgot to kā trauku mazgājamo līdzekli, gaisa atsvaidzinātāju vai vēl kaut kā...

Brīžiem liekas, ka katrs var darīt ko grib. Daudz ir dzirdēts arī par bīstamajām rotaļlietām, traukiem, kuri satur veselībai bīstamas ķimikālijas, no Ķīnas un citām bīstamām precēm. Sanāk, ka mūsdienāz tu vari ražot pat indi un tirgot cilvēkiem kā brīnumlīdzekli pret visu, kamēr valsts nav izdevusi likumu, ka tieši to vielu nedrīkst izmantot konkrētam mērķim!

Vai nav daudz loģiskāk, ka ražotājam no sākuma ir jāpierāda preces nekaitīgums, pirms viņš preci pārdod cilvēkiem? Pēc patreizējās loģikas sanāk, ka es varu izgudrot jaunu ķimikāliju, kura jauki smaržo, tirgot to cilvēkiem, un ja pēc mēneša nomirs tie cilvēki, kuri pirka no manis to jauki smaržojošo gaisa atsvaidzinātāju, tad es nebūšu vainīgs, jo redz tas nebija aizliegts!

Protams atruna ir, ka Spaisu oficiāli netirgo pīpēšanai bet gan gaisa atsvaidzināšanai, pīpju tīrīšanai utt... Bet tas nemaina faktu, ka jebkuru jaunu vielu ir no sākuma jāizpēta, pirms to izmanto preču ražošanā. Nevar pārdot cilvēkiem nezināmas izcelsmes, kvalitātes produktus, kuru nekaitīgums veselībai nav apstiprināts.

TĀS IR MUĻĶĪGAS ATRUNAS, KA SPAISA RAŽOTĀJI VISU LAIKU VEIDO JAUNAS ĶĪMISKAS FORMULAS UN TĀPĒC AIZLIEGUMU KONKRĒTĀM VIELĀM NEVAR UZREIZ IEVIEST. NEVAJAG AIZLIEGT JAUNĀS VIELAS, BET GAN LABAROTORISKI PĀRBAUDĪT PREČU NEKAITĪGUMU PIRMS TĀS NONĀK TIRDZNIECĪBĀ. Un tas neattiecas tikai uz spaisu, mums visapkārt ir daudz dažādi nekvalitatīvi produkti, un tos droši tirgo, jo nepastāv kontrole, notiek cīņa ar sekām nevis cēloņiem!

748 2 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

Spice ražo un izplata deputāti un viņu dēliņi, tākā pavadzīmes vari aizmirst, jo viņiem par likumiem nospļauties, tieši tāpēc, tā visa "apkarošana" arī notiek tik kūtri emotion

Ja kāds gribētu izskaust spice un citus narkotiskos mēslus, tad to varētu izdarīt pāris nedēļu laikā, vienkārši aizsūtot uz "narkotočkām" Speciālo uzdevumu Vienību, pāris duči atšautu tirgoņu un narkotiku ražotāju, un tā tirzniecība izzustu, tikai neviens no "tautas kalpiem" nav ieinteresēts šādā scenārijā. Bet specvienība Alfa, cik izskatās, spēj stumdīt tikai vecas protestējošas tantiņas. emotion

49 6 atbildēt

es labāk izmetīšu 100 un vairāk eiro par copes štrumiem nekā pirkšu to draņķi par 2 eiro pēc mana prāta labāk barot odus un izvilkt kādu zivi nekā kurīt to draņķi copē nav garlāicīgi par to tur rūpējās odi 

19 0 atbildēt

Pirmkārt jau ja ražotājs ir noteicis ka tas ir ūdenspīpes tīrāmais un ka nav domāts iekšķīgai lietošanai un tādēļ viņš nenes atbildību, tas tā pat kā domestos ir domāts podu tīrīšanai, bet ja izdzersi pudeli tad atstiepsi kājas, bet tāpēc jau neaizliegs ražot. Vnk ir atrasts caurums ka neko tu nevari padarīt tirgotājam vai ražotājam jo redz tirgo ūdenspīpes tīrāmo līdzekli. Tā ka caurums atrasts un visticamāk ka kādam tur saimā tajā visā ir interese nekas netiek darīts, masveida narkotiku tirgošana vienmēr tiek piesegta no augšas, tā kā nevienam neinteresē neko darīt lietas labā un arī nepiekrītu tiem ķīmisko vielu sastāvu aizliegumiem, šodien aizliedz kādu vielu, bet stundas laikā jau sintizēta jauna un saražots liels kvantums, kā arī jau atgādāts lidz lv, izplatīts starp dīleriem ir suņa murgi. Pie milzīgas naudas apgrozīšanas vienmēr kāds piesegs to visu.

17 0 atbildēt

nekas, spaiss ir kā mūsdienu dabiskā atlase - ja Tev nepietiek smadzeņu, lai tam paietu garām, tad pats pie tā esi vainīgs, ja atstiepsi kātus. Pasaulē būs par pāris stulbiem cilvekiem mazāk!

11 0 atbildēt

Tak e-bay var nopirkt vienu smidzinamo uzput uz parastas zales vpagaidi kamer sakalst un kuri 

10 1 atbildēt

Nepatik man sis raksts,visi argumenti ir loti aplami.

Del tas birokratijas tu nemaz nedriksti aizliegt kadam cilvekam darit kautko kas nav atzits par nelegalu, jo tada gadijuma tu apspied sekojoso uznemeju/uznemejdarbibu un tas smird peec tiesudarbiem, kur peec likuma "spaiseri" neko nav parkapusi.

"paņemt acetonu, piejaukt tam klāt kādu aromatizātoru" -UN TIESI TA TU ARI VARI DARIT, bet ne ka trauku mazgajamo lidzekli(Tur ir kautkadas PVD normas) bet ka udenspiipes tiritaju, luudzu. (tikai atceries uzlimi par "Nelietot iekskigi" )

"Pēc patreizējās loģikas sanāk, ka es varu izgudrot jaunu ķimikāliju, kura jauki smaržo, tirgot to cilvēkiem, un ja pēc mēneša nomirs tie cilvēki, kuri pirka no manis to jauki smaržojošo gaisa atsvaidzinātāju, tad es nebūšu vainīgs, jo redz tas nebija aizliegts!"

Yep!  Un ja viss norites gludi, vel iesudzesi tiesa cietusos, par neslavas celsanu. (Ja buus uzlime " nelietot iekskigi"   Vai " Komponenti retos gadijumos izraisa navi"   .... pilniigi der...

"Un tas neattiecas tikai uz spaisu, mums visapkārt ir daudz dažādi nekvalitatīvi produkti, un tos droši tirgo, jo nepastāv kontrole, notiek cīņa ar sekām nevis cēloņiem!"

Tev ir sajega cik tads kontroles "Aparats" izmaksaa, tu esi dzirdeejis ka valstii ir kriize un jau taviem vecakiem pensijas iespejams nebuus?

Ja meklejam juridisku risinajumu- Vaina ir birokratija.

ja meklejam celoni - Vaina ir pateretajos.

un tikai ja meklejam noziedzniekus- vaina ir razotajos un tirgotajos. (kas juridiski, neko nav noziegusies)

5 0 atbildēt

Spaisu ražo uk vispār un to izplata advokāti kas patiesībā nekur neuzrādās, jo ir noalgots priekšnieks kam maksā 1000 ls mēnesī arī uzņēmums pieder kādam lauķim kuram samaksāts 100 ls lai viņš uzliek savu parakstu labāk neprasat kā es to zinu un tu nevari aizliegt šo maisijumu, jo ja aizliegsi pēkšņi veikalā var pazust pulveris vai tavas iemoļotās konfektes. Un tieši tapēc tu nevari to aieliegt pilnībā, tas ir tāpat kā Krievijā ar krokodilu patiesībā tā nemaz nav narkotika, visas sīs narkotikas vielas ir brīvi nopērkamas, piemēram degviela, krāsas sķīdinātājs vai alkahols un tu vai kāds cits nevar aizlieg sīs vielas, jo visi grib dzert, braukāt ar auto vai notīrīt krāsu no pirkstiem. Ja tas būtu tik viegli tad arī viss jau sen būtu aizliegts. Teiksim gribēju pateikt arī to, ka piemēram ir aizliegta marehuāna precīzāk THC un tur ir ļoti daudz vielas mazās konsentrācijās, vīraks(spice) tur ir kāda viena viela kas ir 1000 reizes pastiprināta vai arī daudz vielas kas veido vienu efektu. emotion

 

Un vispār tas viss notiek likumīgi un vienīgais par ko viņiem var piesieties ir teiksim par miskastes neesamību vai arī par izliktām reklāmām. emotion

 

Tapēc es vienīgi ko varu ieteikt labāk neskarties šim mēslam klāt, šo legālo nāvi veido nevis veikali kas to tirgo, bet gan cilvēki kas pavelk līdzi citus jo paši ir atkarīgi, tāpat kā gerača lietotājiem ir draugi geračņiki tāpat arī spaisa galvām vajag draugus   emotion   bet teiksim personīgi labrāt iedodu tādam pa SEJU emotion 

3 0 atbildēt

Pilnībā piekrītu Mahitoo teiktajam , jo paskatieties uz topašu Grieķiju tgd , tur visi nevis pīpē spaisu , bet dur pa vēnām un valdība nekaunās izteikt , ka tā ir valdības ieviesta lētā , jaunā narkotika , tie kas ielika Mahitto komentāram mīnussu , jūs esam atsaldēti lohi , ja jūs acīm redzamo nesaskatat ! Ja valsts tik ļoti būt ieinteresēta tajā , lai tas viss izzustu tad tā būtu kā šis cilvēks saka, ne velti eiropaas savienības likumu grozījumos , ir punkts , ka ir jāsamazina cilvēku populācija valstī , jātliek visa pilrmā palīdzība kas jau ir apdraudēta un japalielina mirstības līmenis , bļe stūlbie lohi kas jūs neredzat ? kretinē tie atsaldētie ļautiņi tā tik gribas visiem smadzenes vietā iestādīt ! .......................

4 2 atbildēt

Tā ir politiķu pašreklāma, kura ir domāta muļķiem, lai cilvēki domātu, ka politiķiem rūp aizbraukišie latvieši.

Pat muļķim ir skaaidrs, lai minimizētu aizbraucēju skaitu un panāktu daļēju auzbraukušo atgriešanos, ir jāattīsta Latvijas ekonomika, jāveicina eksports, kas rezultātā vestu pie darba vietu skaita pieauguma, minimālās un vidējās algas kāpuma un cilvēki sāktu atgriezties Latvijā. Bet jāsaprot ir arī tas, ka ne visi atgriezīsies, un pat ja te varēs pelnīt tūkstošus, vienalga būs cilvēki, kuri aizbrauks, bet to skaits būs minimāls.

1 0 atbildēt

uz latviju atved šķidrumu un ar to šķidrumu apsmidzina salmus un pārdod, izplatītāji ir deputātiem pietuvinātas personas tapēc arī neviens neko negrasās aizliegt, tur apgrozās liela nauda, tā ir mafija

1 1 atbildēt

Lai nebūtu jāpārbauda un varētu tirgot, tos tāpēc arī sauc par "ūdenspīpju tīrāmajiem" vai "vīrakiem". Ar cēlo domu, ka ar to dara ko citu, nevis pīpē. Bet patiesība ir tāda, ko saprot jebkurš, ka to sūdu ir jāpīpē. Tāpēc arī neviens nepārbauda kādu Ariel veļas pulveri, jo neviens viņu nešņauc.

0 0 atbildēt

Ko var visi cepties sakarā ar tiem spaisiem? Jums kāds ar varu spiež pīpēt? Tā tak ir katra indivīda brīva izvēle - gribi palikt par dauni?- uz priekšu, pīpē spaisu!  Dabīgā atlase tā teikt.

0 0 atbildēt

Jā, visi kaut ko sacepušies pēdējā laikā, ja tie cilvēki ir tik stulbi, ka tādus sūdus pērk, tad varbūt lai pērk, un mirst nost.

 

Derētu mandarīnu miziņas izmērcēt vircā un tirgot pa 2 eiro, labs spaisiks sanāktu, eu a es dzirdēju ka žurku inde arī labi iedodot galvā!!!  emotion

0 0 atbildēt
Es nevaru. Kas jums visiem ir ar to spaisu?! Tas ka cilvēkiem dod apzinātu indi visiem liekās slikti un nepieļaujami. Bet jūs esat padomājuši kaut brīdi par to kādu indi jūs edat katru dienu? Visa modificētā pārtika, kas bojā tavu organismu? Tikpat labi aizliedzam visus pulverīša pienus un kartona desas. Aaaa bet paga tauta jau reāģē tikai kad kāds atstiepj kātus. Vienkāršāk sakot nelieto to kas nav vajadzīgs un brīdini par to citus nevis centies novelt vainu uz kādu citu!!!
0 0 atbildēt

es drīzāk ieteiktu valsij uztaisīt kādu likumu kas aizliedz šo preci pārdot tik lēti teiksim cik es atceros tur bija kkads 1.50 Ls par maisiņu tad uzlikt 15 eiro par maisiņu un neviens viņu nepirk es garantēju jo reāli ir tā ka tie kas kurīt to sūdu priecājās kad aizver veikalu jo tad viņi var nekurīt

0 0 atbildēt

Šķīdumu Latvijā pārsvarā ieved no Polijas vai no Igaunijas.

0 0 atbildēt

Cik man ir info - Acetons, Maksl Aderalins, Kinas Roze, Benzins... To dara pat ieksa bode, kura nezinu! Bet zinu ka taisa!

0 0 atbildēt

viena no adresēm, ne tas lētākais piemērs, bet piemērs tam, cik viegli ir iegādāties ķimikālijas tālākajam procesam - https://rcnet-chemicals.com

0 0 atbildēt

Pārsvarā ražo ārzemēs pulvera veidā, kuru var pasūtīt un tas netiek uzrādīts kā legālās narkotikas/spice n shit.

0 0 atbildēt

Manuprāt, tā visa ir viena politika vai tirdzniecības ķēde. Zem tā visa ir kaut kas lielāks apakšā. Resnās adatas ar to visu uzvārās. Ja valsts tiešām gribētu to visu likvidēt, tad tas būtu dažu dienu darbs. 

0 0 atbildēt