local-stats-pixel fb-conv-api

Vācijā Latvieši ļoti interesanti jaunumi16

80 48

Dzīve Vācijā, ārzemēs.

kā vienmēr ar jums!



80 48 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Tu esi vienkārši fenomenāls idiots, turpini tā tālāk piesaukt nelaimi ar visādiem teroraktiem.....

15 3 atbildēt

Virsraksts. emotion

12 1 atbildēt

Sabiedriskajās vietās (ielas,parki un tamlīdzīgas vietas), normālās valstīs vari filmēt cik gribi, tev nevar aizliegt. Var būt gadījumi, kad cilvēks tev saka, ka viņš negrib būt redzams tavā video, tad tev ir jāpakļaujas viņam, un izliekot video publiskai apskate, tev ir vai nu jāizgriež vieta, kurā viņš redzams vai jāaizsedz viņš ar miglu vai kādā citā veidā jāpadara neredzams.

Veikali, autosaloni, ofisi utt... tā ir privāta teritorija, tā pat kā tavas mājas,kur saimnieks nosaka vai tu drīksti vai nedrīksti filmēt. Veikalos un citās vietās, ja ir videonovērošana, tad pie ieejas vienmēr jābūt par to norādei, un tev ir izvēle iet vai neiet tādā vietā iekšā.

Par autosaloniem... Priekš kam viņiem ir vajadzīgs lai katrs muļķis nāk filmēt un pēc tam to izliek publiskai apskatei ar nezināmu mērķi. Ja gribi filmēt, neprasi vai var filmēt uzreiz, izdomā kādu iemeslu filmēšanai, kas viņus varētu ieinteresēt, pastāsti par to, un pēc tam prasi atļauju. Pirms prasi atļauju, tev ir jāieinteresē cilvēks un tikai tad jāprasa, ja nē, tad vairumā gadījumu saņemsi atteikumu, un tas nav tikai par filmēšanu autosalonus, tā ir ar visu dzīvē.

7 0 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

Beidzot pieķēra Tevi, Oļeg? Atceries Oļeg, gopstops nepiekā laba nenoved.

8 5 atbildēt
tu esi kastrēts galvā? ! ?
4 1 atbildēt

Terakts! emotion

2 0 atbildēt

Polnij dalbajob emotion

4 2 atbildēt

Specnazzzzzzzzzzzzzz

1 0 atbildēt

Privātīpašumā var visu , arī filmēt , protams, vismaz Latvijā nakļekai jabūt ,ka Tevi filmē , bet visā visumā ,kas tur nesaprotams no likumiskā viedokļa ,ja vēlas tad var aizliegt Tev tur ar atrasties ar kameru .

1 0 atbildēt

Tu drīskti filmēt ja tas nav aizliegts ar aizlieguma zīmi uz ieejas vārtiem, pietam, viņi protams ka filmēs savu stāvlaukumu, kur ir viņu mašīnas, jo tā viņi nodrošinās pret zādzībām un vandālismu.

1 0 atbildēt

Bļe, Tev neapnīk Oļeg? Atkal kārtējais video, kur tu sūdzies par visu... 

1 0 atbildēt

Vācijai tāpat pizģec :D 

1 1 atbildēt

Ar apdrošināšanām lietojās, pcs...

0 0 atbildēt
Vacija ir burviga valsts. Neredzu neko tur drausmigu. Pati esmu vaciete, tikai kadu laiku dzivojos Latvija. Tagad esmu atkal Berline. Negribu neko sliktu teikt par Latviju, bet labu darbu un dzives apstaklus... Njaam....
0 0 atbildēt