local-stats-pixel fb-conv-api

Spaiss, alkohols to lietošanas sekas un grūtais ceļš uz pārmaiņām.37

828 3

Lai arī cik tālu tu aizej, vienmēr var izmainīt dzīvi, viss ir tavās rokās - tā kā šajā bildē, gaisma "tuneļa" galā.

828 3 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Narkotikas uz katru iedarbojas savādāk. Tev bija tā un ļoti labi, ka to izstāstiji. Turies! Un neslīdi atpakaļ!

39 0 atbildēt

Dārgais dvuškān, sens teiciens: Alkohols nerisina problēmas. Bet arī piens nerisina problēmas!

19 3 atbildēt

GATI TU ESI LABAIS!!

10 0 atbildēt

Zaļais ir štelle, spice ir shit

14 5 atbildēt
444 avatars444

Cepuri nost!!! Cinies vecit un paradi slimibai,kursh te ir Boss emotion  

5 0 atbildēt

vnk perekurs jo alkaanu ***aariji pirms kuriishanas

5 0 atbildēt

Tāpat jau visi zin, kas ir spaiss,  man jau liekas tieši labi, ka ir tādi raksti. Ir grūti ieskaidrot to, lai tādas vielas nelieto, bet iespējas kāds ieklausās šāda tipa rakstos "no dzīves". Nu man jau vairāk runājot par alkoholu - ja godīgi es iekodējos, jo man viens draugs iekodējās, es sekoju piemēram, ko izdarija mans vienaudzis, nevis klausījos to, ko saka vecāki vai tādi, kas nedzer [AKA saka alkohols slikts, bet pats nezin ko runā, ja to nav izjutis - cik tāu var aiziet], teiksim tā savs savu saprot. Ja tajā laikā būtu bijuši šāda veida raksti, informācija par legalku - es nebūtu mēģinājis, kaut sit mani nost. Es vēl aizvien ticu, ka kādu šāda veida raksti mudinās kādu, kaut mazumiņu atturēties no spaisa un ja tā, tas man sagādās prieku. 

5 0 atbildēt

Tu esi malacis, ka tev izdevās nostāties uz pareiza ceļa. Tev visa dzīve jāpasakās saviem vecākiem, jo tie parasti mēdz tādus bērnus vienkārši izmest no savas dzīves.

Gribētos piebilst. Daudzi saka, ka "zālīte" ir nekaitīga. Aha, lūdzu izstāstiet to kādam citam. No marihuānas cilvēks kļūst par aizmirstīgu bremzi. Marihuāna nav draudzīga cilvēka smadzenēm (ja neskaita vēzi). Marihuāna jums neko neārstēs, ja jūs gribat bez iemesla vienkārši apdolbīties.

6 1 atbildēt

Legalais ir sintetiska viela kas ir izsmidzinata uz parastaks tejas, bet tagat ta sintetika tiek lietot daudz vajaka neka agrak, atceros to ka biju mazaks par tewi un man bija tas pats kas tew,, bet no ta suda vienmer var ateikties ja pats grib,,, taka nav ko pipet to suda legalo, drankisa paliek drankis..

4 0 atbildēt

Malacis! :) Žēl tikai, ka vairums saprot, kas tā par huiņu tikai tad, kad ir par vēlu un kaitējums jau stipri ielaists... Raksts labs, vienīgi vieglākai lasīšanai varēji pa rindkopām sadalīt.

4 0 atbildēt

Malacis! Turies tikai neslīdi atpakaļ jo tā ir vienkārši spēlēšanās ar nāvi

4 0 atbildēt

Tas labi ka tiki cauri. 

Pats ari esu lietojis alkaholu 2 nedēļas bez apstājas bet tad sapratu ka ta nevar turpinat un piebremzēju un tagad alkaholu lietoju tikai ta pa retam.

Lai veicas tev Gati turpmakaja dzīve. 

3 0 atbildēt

Super, prieks par Tevi! Ja pašam būs pareiza attieksme pret legalku un dzerstīšanos, tad palīdzība nāks arī no augšas. Esi uz pareizā ceļa. Turpini. 

3 0 atbildēt

Dzīvs piemērs kapēc vajag legalizēt kvalitatīvu zāli.

1.Neviens nav nomiris viņu pīpēdams.

2.Ja patīk tādas lietas,labāk to darīt caur kvalitatīvu visiem labi zināmu produktu.

3.Iespējamība nomirt pīpējot zāli ir tik pat liela kā velkot parastu cigareti,deģenerāti nepiekritīs,bet tev ir lielāka iespēja noslīkt vannā.

4 1 atbildēt

Brīvā izvēle,ar to es vēlētos sākt.  Mūsdienu cilvēku problēma - viņi nearko neodarbojas. Viņiem nav ko darīt. Ja būtu ko darīt tad viņiem nebūtu laika ne dzerty,ne pipēt kur nu vel nakoties vai spēlēt azartspēles.

Personīgi nesaskatu nekādu labumu dzert/pīpēt/narkoties vai spēlēt azartspēles. Es vienkārši zinu kur navdu un laiku citur ieguldīt.

 

Ir cēloņi - bezdarbība un ir sekas - slimības. Cēlonis -darbības un sekas pēcgarša.

3 0 atbildēt

bļe laps Gati!

2 0 atbildēt

respect!!! ne kurshs katrs speej pastaastiit par savaam hui*aam. emotion

2 0 atbildēt

Gatīīīī... Brauc taču ciemos vienreiz!

1 0 atbildēt

Turies. 

Esmu legālo lietojis.  Katreiz savādākas emocijas. 

Dažreiz vis nesaprotams. Unegribu par to domāt un atcerēties. 

Stūlbas sajūtas.

1 0 atbildēt

2012. gada novembrī es braucot mājas no kārtēja dzerstiņa sapratu, ka man viss tas ir noriebies, tā nav dzīvošana, tā ir izdzīvošana, es nolēmu iekodēties, lai pieliktu punktu šim visam murgam UN tas bija pats labākais, ko es savā ne pārāk gaišajā dzīvē esmu izdarījis. 

 

Tiesi tapat ar mani notika nedelu atpakal, esmu laimigs, kad jau veselu nedelu nesmeku to legalku, sakuma biju labas domas par vinu, neklausiju parejos, nosmekeju kadu 1 gadu to meslu, bet nevaru sanemties un uzrakstit rakstu par pasa pieredzi. (+ari garumzimes nejiet, nebus kvalitativs raksts)

Un raksta autoram - Pec pasa pieredzes saku, kad mulkigi bij izsmeket 1g un 3jiem, tapec jau tev ari pec tam nedelam bij joprojam tas efekts, stirpi paveicas kad nepardozejat, bet noteikti tad ari nespieda tadas kimijas taja legalka, ka tagad. Apsmidzina ar logu tiramo teju un maisa iekas.

ALKHOHOLU AR SPAISSU NEDRIKST JAUKT.

Spaisu un alkhoholu ir loti riskanti jaukt kopa, tas novedis pie letalam sekam. 

UN TEV GADIJUMA NAV SIRDS MAZSPEJA? JA TU NESSI PARLIECINTAS TAD IESAKU VERSTIES PIE TUVAKA ARSTA UN TO NOSKAIDROT.?!

1 0 atbildēt