local-stats-pixel fb-conv-api

Jaunieši sāciet blogot32

144 58

Ja nezinat ar ko sākt blogot tad noskaties video līdz galam.



144 58 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Pilnīgi pajāt...

30 6 atbildēt

Tā jau tavi video ir skatāmi, bet pedejā laikā taviem video  nav pilnīgi nekāda satura, un neko vairāk par "pierakstāties  uz manu kanālu" nedzirdu... 

16 1 atbildēt
8 avatars8

Kāpēc es šo video  vispār skatījos?

18 4 atbildēt

Šaubos vai tu atteiktos no tiem pieciem miljoniem. emotion

8 1 atbildēt

Dislike par video nosaukumu. Maldinošs nosaukums. Ja tik svarīgi nosaukumā ielikt vārdu "narkotikas" tad ieslēdz fantāziju... "Video man ir kā narkotikas", "Manas narkotikas", "Kādas narkotikas es lietoju?" , un video pastāsti, ka blogošana tev ir kā narkotikas, tā ir tava atkarība utt...

7 1 atbildēt

es jebal acē bļ

6 0 atbildēt

Loti skaists kalns emotion

7 1 atbildēt

Es nesapratu si video jegu.

5 0 atbildēt

Gribētu redzēt ja tev piedāvātu 5 ļimonus vai tu nebeigtu fimēt:D

5 0 atbildēt
nav pofig?
4 0 atbildēt

Nu ko tauta salasam tos piecus miljonus? emotion

4 0 atbildēt

un tas, ka cilvēks ir v-kārši sirsnīgas draudzīgas dabas un dalās tajā, daudziem liek domāt, ka ķexis ir nepilns rubulis, vai mēģina sev gūt kādu labumu, taisoties par tādu. realitātē, ir cilvēki, kas tādi ir naturāli-vienkārši un forši un viņi ar to grib dalīties. vajag paskatīties citus video kanālā un tad raxtīt preteklības.

5 2 atbildēt

Latvietis (vai Latvijas krievs) Vācijā kalnu atrada. Tiešām bija vērts skatīties video. emotion

2 0 atbildēt

nuu patiesība ir tāda, ka Oļegs ir Berlīnē

1 0 atbildēt

Varbūt tu reiz iemācīsies atšķirību starp BLOGU UN VLOGU, tas ar ko tu te māžojies un pazemojies ir VLOGS.. NEVSI BLOGS āksts tu gatavais.

Ja tevi tas tiktiešām aizrauj un tā tālāk, tad filmējies, savus uzfilmētos video turi savā kompī un katru vakaru skaties un priecājies. Kāda velna pēc tu tos publicē? Tu esi muļķis, ka nesaproti ka 90% cilvēkiem riebjas tevis radītais neklativāvais, nebaudāmais saturs. Vot tu man parādi kādu normālu cilvēku kurš uzkāpj paugurā un vot filmējās un priecājās kā mazs bērns. Vareji uz vienas kājas padancot vēl. 

Es vēl saprastu ka tu tur taisi tos video par vaciju ar info par to kā tur nokļūt un tā tālāk.  Lai gan arī, Latvietis būdams, būtu domājis kā var cilvēkiem uzlabot dzīvi latvijā uztaisijis kautkādu biznesu vai ko tādu Latvijā, nevis vilinājis uz Vāciju... All in all viss ko tu dari ir GARĀM, vecīt GARĀM.. 

2 1 atbildēt

Oļegs, kogda mečtaj, zakrivaj glaza.

1 0 atbildēt

Nē, jaunieši, nevajag blogot! Youtubē jau ir pietiekami daudz mēslu.

2 1 atbildēt

Man gan liekais,ka tu esi vienkārši stulbs,nevis lieto narkotikas.:D

3 3 atbildēt

Man tak po***:D

1 1 atbildēt

Mļe, kapēc Tu katrā video raksti ES LIETOJU NARKOTIKAS, kur tu mļe lieto narkotikas, tas ir tas pats kā taavs mazais,mļe, rūķīts arturs paceļ tur kaut kādu naļiku automātos, neh***ā, tā nav, ko tu vispār dari, Tev puis vajadzētu pasēdēt un apdomāt ko tu vispār dari.

3 3 atbildēt