local-stats-pixel fb-conv-api

Veikals. Inventerizācija. Spēja.64

345 13

Cik gadi ir pagājuši kopš cepumu revolūcijas? Nē, labāk neatgādini. Bija laiks, kad par pozitīvo balsojumu autors saņēma divas reizes mazāk cepumu nekā tagad. Atgādini cik ilgs laiks pagājis kopš par raksta pievienošanu saņem dubultā? Aha, es par to pašu! Nemaz nepieminēšu raksta bonusus, bonusus par raksta ieteikšanu sociālajos tīklos un nesen pieņemtos divkāršos bonusus par oriģinālajiem rakstiem. Tāpat nevar aizmirst arī par super oriģinālo rakstu pievienošanas bonusiem. Atceries, tā ir vēsture dēls!

Bet cenas veikalā? Jā, ilgus gadus ir palikušas praktiski nemainīgas. Līdz ar to zūd motivācija un azarts. :) Lai uzlabotu gameplay, "Cepumu bodē" ir veikta inventarizācija - mainītas cenas un līmeņi no kuriem var iegādāties šīs spējas. Ievērtē!

Veikalā, no 13 līmeņa ir pieejama jauna spēja "Slepkava". Spēja ļauj balsot ar 5 reizes lielāku mīnusu skaitu nekā bez spējas. Respektīvi ar -5. Spēja nesummējas nedz ar spēju "Autoritāte", nedz ar redaktoru un adminu bonusiem. Tikai un vienīgi balsojums mīnus 5. Tāds savdabīgs Soģa elemets. Spējas cena 10000 cepumi. Enjoy!

SVARĪGI! Atgādinājums! Konta izrakstā svarīga ir gala summa nevis tas, kas tur parādas. Mainot balsis šurpu turpu sasummē tā, lai gala summa vienmēr ir pareiza. Konta izrakstā var parādīties dažādi cipari.

Piemēram: Tu iedod balsi +5, pec tam izmaini uz -2. Konta izrakstā parādisies: pozitīvs balsojums 1 gab +5. negatīvs balsojums 1 gab -7. summā ir -2. -7 veidojas no -5 (atņemta pozitīvā balss) un -2 (jaunā balss).

345 13 64 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 64

0/2000

Jacky man nogrieza skābekli...  tauta, tā ir pazīme, ka spokos krīze, nāksies braukt uz Īriju cepumus lasīt, tā ir panika! emotion

49 0 atbildēt

Spoki ir pilnīgs pretstats mūsu valstij. Latvijā cenas vienmēr skrējušas pa priekšu lieliem soļiem, kamēr aldziņas klunkurējušas nopakaļ. Spokos toties algas jau sen paceltas, dubultotas un daudzkāršotas, tad nu pienācis laiks celt arī cenas. Lai veselīga ekonomika! :)

35 0 atbildēt

Ko var čīkstēt par reklāmām? Nepatīk uzliec AD Block, jau pāris gadus nevienu reklāmu neredzu un nejūtos, ka būtu kaut ko zaudējis!

32 0 atbildēt

Ne cepumos laime....   :D  emotion

31 0 atbildēt

Man vienīgajā nepatīk jaunās izmaiņas ? emotion

27 0 atbildēt

ievēroju, ka te vairumā bļauj tie, kam lielie līmeņi un kas visu šo bez bēdām var atļauties. tā jau tas ir, bagātnieki vienmēr vislielākie čīkstētāji!

27 0 atbildēt

Un ,lai reklāmas pārņem spokus. :( 

27 1 atbildēt

Cerēju ieraudzīt zemākas cenas. 

Iegāju-aprāvos-pazudu :D 

17 0 atbildēt

Atbalstu izmaiņas, bet nepiekrītu nosaukumam, tă nav inventarizācija, bet gan inflācija. :P

Vai patcepumu devalvācija. :D

10 0 atbildēt
Super! Joīpaši priekspar neredzamā cenu-5000 Taagad vairs nevarēskatrs trešais nabags nemanāmi mīnusot. Būtu labi arī dubultot atņemto cepumu skaitu par katru saņemto mīnusu rakstam, lai mēslu autori to izjūt ne tikai ar raksta nonākšanu miskastē, bet arī cepumu ziņā, jo patreiz pat uztaisot reālu mēslu orgu, autors nenonāk mīnosos bonusu un augsto plusu vērtības dēļ.
14 6 atbildēt

Nu nekādas BAIGĀS izmaiņas jau nav notikušas. Šur tur augušas cenas, šur tur samazinājušās, spējas trepītē pa līmeņiem, lai ir kur augt un tiekties, viss loģiski, skaidri un saprotami

8 0 atbildēt

Nēēē, kāpēc? Nu labi, nebūs tik daudz heiteru un anonīmo, kas pārvietojas un balso nemanīti. Bet vismaz autoritāti varēja atstāt, lai būtu vairāk plusiņu.. Nu neko, kārtīgi jātiecas pret 8.līmeni :/

7 0 atbildēt

Man arī kautkā nepatīk, bet nu motivēs tālāk taisīt rakstus un krāt punktus/cepumus etc.

+

6 0 atbildēt

Varbūt ir vērts veikt inventarizāciju arī seifos. Sakarā ar cenu pieaugumu piedāvāju seifos likt spējas. Kaza būs vesela un vilks paēdis :)

6 0 atbildēt

Ir visas spējas seifos, seifos daudz kā jauna :) rīt būs raksts :)

5 0 atbildēt

Ehh, šito pievienoja, cik atceros jau vakar, tieši tad kad biju ieguvis līmeni un cepumus priekš nika maiņas. FML

4 0 atbildēt

Sliktākās izmaiņas šogad... emotion

10 7 atbildēt

Sen bija laiks.

3 0 atbildēt

Nu tagad veikals strādā testa režīmā. Ja būs kādi konstruktīvi piedāvājumi, sistēma tiks pamainīta.

2 0 atbildēt

Jacky spēju izslēgt reklāmas met arā jo ir ad block emotion

1 0 atbildēt