local-stats-pixel fb-conv-api

Es biju stulbs vai mani par tādu padarīja?19

241 10

Šorīt atradu pamatskolas dienasgrāmatu un dažus sekmju izrakstus. Biju diezgan šokēts kad atvēru dienasgrāmatu un ieraudzīju kas tik tur nav sarakstīts :D.

241 10 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Ģeogrāfijā 4. emotion  Ja sūtītu tevi dirst, tu neapmaldītos?

39 1 atbildēt

Nav brīnums,ka netiec galā ar mājasdarbiem-ar tādu rokrakstu pat tavu vārdu neviens nesalasītu,kur nu vēl saprast kas uzdots!

13 1 atbildēt

nu ja visu vilkt nevari, tad japiepūlas priekšmetos kas vairāk padodas, jeb būs vajadzīgi universitātē, uz pārējo spļaut var.

Skola, skola, daudz esmu par tās mīnusiem domājusi, ja neveicas kādā prasmē (kura tev NEKAD nebūs vajadzīga) tad tik sāk dzenāt, kā tādas elementāras lietas var nesanākt.. bet varbūt cilvēka visas dotības koncenrējas kādā citā nozarē, kas arī ir viņa nākotne. Bet kad sākas no visām pusēm (vecāki, skolotāji, klasesbiedri) tā dzenāšana (nerunāju par to, kad bērns pavisam palaidies), tad pazūd ticība saviem spēkiem, ticība sev, bez kuras nav iespējams savu dzīvi labi iekārtot.

Ar skolu ir interesanti, man matemātikā bija 7-8 stabili, pārgāju citā un knapi uz 5 mācos. No vecākiem arī daudz kas atkarīgs, citiem bērns 6 dabū, un to pa galviņai glauda, cits 8 un vecāki bez smaida saka, ka varēja arī labāk - šādā gadijumā tik jāgaida kad cilvēks nenoturēs un vispār visu atmetīs, kad sapratīs, ka atzīmes nav svarīgākais dzīvē.

manī daudz bija sakrājies, atvainojiet.

11 1 atbildēt

Citās skolās varbūt būtu bijušas savādākas atzīmes, bet vai labākas?emotion

8 0 atbildēt

Vārbūt tev ir pareizi uzdevumi tikai skolotāji nevar salasīt tavu rokrakstu? emotion

6 0 atbildēt

skaists rokraksts :D 

5 0 atbildēt

Zīmējumi vnk izcili emotion  nesaprotu tik kā var dabūt matemātikā vidējo 3.1, kamēr tai pat laikā fizikā ir 6.7? Šie priekšmeti pašā saknē ir diezgan līdzīgi ar mērķi attīstīt loģisko domāšanu. Man vismaz liekas ka matemātika skolas laikos bija daudz vieglāka nekā fizika... pats gan videni sen atpakaļ beidzu, bet matenē pat C līmeni eksāmenā izvilku, lai gan vidējā atzīme bija 4-5 emotion

4 0 atbildēt

Izskatās, ka krievu valodā tev gājis vēl švakāk kā matemātikā. Bet man vispār skolas laikā atzīmes ļoti līdzīgas bija, nebija arī nekādas vēlēšanās būt izcilniekamemotion

3 0 atbildēt

Tu varētu izturēt eksāmenus nesaprotamā rokraksta konkursā, kāds droši vien ir, lai kļūtu par ārstu.

4 1 atbildēt
Mana 7 gadīga māsa pienāca un teica ka negrib pildīt matenes mājasdarbus. Es viņai parādiju šo rakstu un teicu ka viņš ir uzaudzis par kriminālistu. (Piedod :D bija kkas jāsastāsta) viņa nobijās un sāka raudāt :DD
2 0 atbildēt

varetu izlasit lidz galam bet man apnika lasit:)

2 0 atbildēt

Nesmu nekaads zubris bet 7 videejo izvilkt var :D vnk nedaudz jaapamacas ;) 

2 0 atbildēt

Mani fascinē, ka raksts par kāda spoka sliktajām sekmēm, var saņemt tik daudz plusu. Tātad, ja ir sliktas sekmes, tas šobrīd skaitās ļoti labi? Hmm... Laikam jau kļūstu veca, jo manā laikā tas nebija lepošaās vērts, vismaz ar to publiski nelielijās. Par to, daudz jāmācās, jautājums, vai kāds no mājas darbiem tika arī izpildīts, vai tikai skats dienasgrāmātā, nopūta un ... ar to viss mācīšanas (smadzeņu piepūles) pasākums beidzās.

Jebkurā gadījumā, manuprāt, pamatskola un piemēram augstskola "smadzeņu piepūlēšanas" ziņā nav salīdzināma. Tad jādomā, ka ko tādu tev galīgi nepavilkt, ja tāds viedoklis par pamatskolu.

1 0 atbildēt

Latvijā izglītības sistēma noteikti nav izcila, bet nu atvaino mani, ko pie velna tad tu tajās stundās darīji, ja jau tu nevienu nekavēji? :D Protams, ja pašam kaut kas nesanāk, vieglāk novelt vainu uz skolotājiem un citiem. Nu ja matemātikā ir divnieki, puisīt, cītīgāk jāpamācās pašam Pitagora teorēma, nevis jāgaida, kad skolotājs ar karoti galvā ielies. 

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Akd un tas idiots arī vēl zīmē  emotion

0 0 atbildēt

Sportā 5 un 6 emotion

0 0 atbildēt