local-stats-pixel fb-conv-api

Ļaunā ASV : Labā Krievija118

Un vairums saprot, ka virsrakstā ir pieļauta kļūda! Jo ASV neokupē valstis, neapspiež parastos cilvēkus, neizplata melīgu informāciju, kā to dara Krievija. Bet vai varat to izlabot pareizi? Labā ASV : Ļaunā krievija? Diez vai! Šeit pareizāk būtu ASV = Krievija, vai vēl labāk būtu sacīt, ka abas šīs lielvaras ir līdzīgas, un ASV papildus kā peideva ir arī ES!

Domāju, ka daudziem manu iepriekšējo rakstu lasītājiem šis raksts nepatiks, bet tas ir viedoklis, ko nevar nepateikt.

Kura puse tad īsti ir tā labā? Krievija vai Rietumi(ASV +ES)? Šajā situācijā nav labo vai ļauno, ne tikai šeit, bet dzīvē kopumā sāk izzust tādi jēdzieni kā "labs" un "ļauns". Mūsdienās nevis pati rīcība ir tā kas ir laba vai ļauna, bet gan tas, kurš to dara! Divi dažādi cilvēki, organizācijas, valstis var rīkoties līdzīgi, līdzīgu mērķu vadīti, bet viens var tikt uzskatīts par labu, bet otrs par ļaunu. Visizteiksmīgākais piemērs varētu būt :

Divi cilvēki, no kuriem viens ir mūsu draugs, bet otrs ienaidnieks(Lai gan senā pagātnē viņi abi mums ir bijuši ienaidnieki), ir noslepkavojuši pa 1 cilvēkam katrs, bet abi apgalvo, ka nav vainīgi. Vairums cilvēku visticamāk noticēs vai vismaz centīsies palīdzēt draugam pierādīt viņa nevainību, atbalstīs viņu, bet ienaidnieku nosodīs, vai neliksies ne zinis par to!

Šo piemēru var attiecināt uz Rietumiem un Krieviju!

886 26 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 118

0/2000

Grozi ka gribi bet ja butu jaizvelas starp ASV okupaciju vai Krievijas, vairak ka puse cilveku no eiropas jau laicigi saktu vicinat ASV karogu. 

80 17 atbildēt

Lai saka ko grib, bet es labāk izvēlos EU nevis Krieviju. Lai arī lēnām bet esot EU dzīves līmenis ceļās, kamēr Krievija tikai grimst dziļāk un dziļāk purvā. Pašu jaunatne Kreivijā ar masveida protestiem to pierādīja. Pus gadu atpakaļ braucot eksursijā pa Krieviju, tādi skati paveras, totāla nabadzība, cilvēki kā zombēti. Ap Maskavu vēl viss ok, kamēr mazliet pabraucot nost tādas ainas paveras. 

Turklāt rietumi neizveda mūsu senčus uz sibīriju un nesadzina visus kolhozos. Es par rietumiem vienozīmīgi. 

59 7 atbildēt

Neinteresē kas ir labais, kas ir sliktais. Galvenais, lai nesāk mētāt atombumbas.

37 0 atbildēt

Raksta autors, laikam nav sapratis, ko vajag parastiem iedzīvotājiem, jeb tā teikt tautai.  Rietumi rada ilūziju, kas cilvēkiem ir nepieciešama, un kādu ilūziju rada Krievija, nostāda sevi muļķa lomā.  

Tad nu morāle autoram, gudri dirst nav malku cirst.! 

9 1 atbildēt

Nu, bet ja salīdzina dzīvi ASV un Krievījā top skaidrs, ka tomēr ASV ir labāka. Protams visas lielvaras ir nekrietnas un mēs nesam idioti un saprotam, ka ASV karo dēļ resursiem nevis teroristiem tā ir tikai ASV propoganda, ka tas ir nacijas drošībai un pasaules mieram, kaugan arī ar radikāļiem, kas vēlas visu apkārtējo pasauli iznīdēt ir jātiek vaļā. Un ne velti ASV sauc par valsti kurā sapņi un ieceres piepildas. Un kādi ir dzīves līmeņi ? Ja okupē es gribētu, lai okopē valsts kurā dzīves līmenis ir augstāks kāds, tad tas ir Krievījā ? Nu labi Maskava un Sanktpeterburga ir izņēmums.  Krievi paši nabadzībā dzīvo, vismaz ASV arī parasts cilvēks var dzīvot ļoti labi. Es protams pieņemu, ka ASV ir izdarījusi daudz vairāk ļaunuma nekā Krievija, bet tomēr ASV ir cerību zeme. Ko gan krievīja spēj dot ? nospiestību? bailes? agresiju ? Bet tā visa ir politika protams. Nevar pēc politikas spriest par cilvēkiem. Vismaz ASV politika cel savas valsts un iedzīvotāju labklājību, krievījā tikai oligarhi dzīvo labi. Kā vienā raidījumā teica, ka krievijas politikā nav inteliģences un tapēc sabiedrība arī tāda paliek. Un es domāju pat nav vēlreiz jēgas stāstīt par okupāciju Latvījā kāda tā bija no krievu puses un kāda no vāciešu puses tas visu izsaka par krievīju. Zvēriskums, inteliģences trūkums, dzīves līmenis. Un tapēc par spīti ASV ļaunumam  tā pat domāšu, ka ASV ir labā un Krievija sliktā.

7 0 atbildēt

krievs paliek krievs... vienmer bus blatotaajs, teelospasaules glaabeeju utt., bet kursh gan cits ja ne mees, zinam patiesibu... bija laiki kad krievs aizliedz latvietim latviski runaat, tas nekas traks nebija, bet tagad kad Latvija grib lai krievu skolas tiktu lielaks procents priekshmetu pasniegti LV valodaa tas jau ir katastrofa, mes apspiezham nabaga krievus. Vini uzskata ka mes aizliedzam viniem vinu valodu, bet patiesiba ir taada ka mes velamies lai vini iemaacas latvieshu valodu, protams ja Latviju vinji uzskata par savaam maajaam. Ja vinu maajas ir krievija un vini te dzivo un LV valodu nemaacas principa pec, tas noziimee ka taa krievu masa te pastaav tikai viena iemesla peec, lai ar laiku naktu pie varas un ka jau reiz meginaaja... krievu valodu uztaisit par otru oficialo Latvijaa. Reaals bullshits, bet tas ir krievs...

Taapat ari nezkapec krievi netaisa skolas no valsts budzheta teiksim latvieshiem un citam tautibam kas dzivo Krievijaa? Kaapec Latvijai jateeree liidzekli krievu skolaam? Krievijai vajag? Lai sponsoree skolas!

7 1 atbildēt

Ko var d...... ??? ASv neokupe, ASV tas vienkarsi bombarde... Just for everyone's informations List of countries the USA has bombed since the end of World War II China 1945-46 Korea 1950-53 China 1950-53 Guatemala 1954 Indonesia 1958 Cuba 1959-60 Guatemala 1960 Belgian Congo 1964 Guatemala 1964 Dominican Republic 1965-66 Peru 1965 Laos 1964-73 Vietnam 1961-73 Cambodia 1969-70 Guatemala 1967-69 Lebanon 1982-84 Grenada 1983-84 Libya 1986 El Salvador 1981-92 Nicaragua 1981-90 Iran 1987-88 Libya 1989 Panama 1989-90 Iraq 1991 Kuwait 1991 Somalia 1992-94 Bosnia 1995 Iran 1998 Sudan 1998 Afghanistan 1998 Yugoslavia – Serbia 1999 Afghanistan 2001 Libya 2011

14 9 atbildēt

Kas likumiem neklausa, tas ir tikpat varens kā tas, uz kuru likumi neattiecas.      / Lesings. /

3 0 atbildēt
Jūs bļaujat, ka Krievija ir ļauna, bet tas, ko ASV ārdās, to gan jūs negribat redzēt. ASV un ES Ukraina būtu ideāla derīgo izrakteņu ieguves vieta, kamēr Krievijai ar saviem mežiem un tundrām to nevajag. Jūs bļaujat, ka Krievija lien visur, bet vai tad ASV ir savādāka? ASV VISUR vajag iebāz savu purnu un izokšķerēt līdz pēdējam milimetram. Nesaku, ka Krievija ir labāka, bet nevajag par labiņajiem uzskatīt ASV, kuri ar savu auru ir iebiedējuši visu Eiropu un tā baidās uz ASV pusi pat nošķaudīties. Starp lielvarām nav tāda jēdziena "labais" un "ļaunais", starp lielvarām ir tikai izdevīgs darījums un laba zvejas vieta. Ar tādu politiku kā mums un citām mazajām valstelēm, ES mūs arī sagrāba un visas lielvaras bried pa mūsu galvām neatskatoties un piesedz savas nelietīgās darbības ar "aizstāvēšanu", "atbalstu" un baigo uzraudzīšanu. Ar tādu politiku un tautu kā mēs(citas līdzīgās mums valstis arī) ASV un ES vienmēr būs galvenie un sēdēs uz mūsu galvām tik ilgi, kamēr pēdējo neizspiedīs un nepakļaus....
3 0 atbildēt

Liela daļa valsts iedzīvotāju galīgi nav Maidana fani- dienvidaustrumos cilvēki baidās no rūpniecības nonīkšanas, iekļaujoties  Eiropas savienībā, Krima visā šajā pasākumā  kā kūrortu zona jau cieš un vēl cietīs zaudējumus neizbēgami- kurš gan brauks ar ģimeni atpūsties tur, kur vazājas bari zaldātu un braukā militārā tehnika? Pat Krievijas iedzīvotājiem solītās 50% atlaides nevienu neiedvesmo, ārzemnieki okupētā teritorijā nerādīsies, apdrošināšana un pārapdrosināšana nestrādās, investīciju nebūs. 

2 0 atbildēt

es jau laikam kāds simts reizes esu teicis, bet atkārtošu vēlreiz. gan jau nupat vairumam tas tāpat ir skaidrs.

Rietumu demokrātija ir tāda pati varas metode kā visas pārējās - diktatūra, feodālisms u.c. Rietumi varu nodrošina ar naudu, retāk ar militāriem līdzekļiem, ja nauda nepalīdz. Un tomēr, kamēr pasaule neko labāku nepiedāvā, es izvēlos rietumu "okupāciju" nevis austrumu! Viss!

2 0 atbildēt

tas ir kā salīdzināt, kas tev patīk labāk - tepiķis pie sienas, vai playboy modeles plakāts  emotion

2 0 atbildēt

Kārtējais idiotisms. Čalis mēģina politikā meklēt labos un ļaunos, kad tur tādu nav. Ir tikai intereses. Mūsu, latviešu, intereses ir dzīvot sabiedrībā, kurā tiek ievērotas mūsu katra cilvēktiesības un aizsargāta mūsu valsts suverinitāte un ekonomiskā neatkarība. Viss ir ļoti vienkārši. Krievija mums to nepiedāvā, nekad nav piedāvājusi un nepiedāvās, bet tas, ko piedāvā Rietumi, ir tam daudz tuvāks.

Jā, būtu naivi stāstīt, ka mēs ar ASV esam draugi un vienlīdzīgi partneri, jo politikā nav draugu un lielvalsts un mazas valsts attiecības nekad nebūs vienlīdzīgas, bet nu un? Mums un mūsu politiķiem ir jācīnās nevis par kaut kādu universālu taisnību, vai godīgumu, bet par mūsu labākajām interesēm.

Runājot par ASV ārpolitiku, jā - tas kas notika, piemēram Irākā, vai pirms 21. gs. arī citās valstīs, nav ne taisnīgi ne pareizi. Bet, lai cik tas skarbi izklausītos, no Latvijas pozīcijām, valsts, kas ik pa laikam pabombī arābus, ir mazāks ļaunums nekā mūsu kaimiņvalsts, kas ik pa laikam pabombī savas kaimiņvalstis...

Jautājums: Vai tad, kad Krievija pret mums veiks kārtējās sankcijas, atkal centīsies nomelnot piesaucot neesošus CT pārkāpumus un saucot mūs par aparteīdu, vai, nedod Dievs, mēģinās kruķīt kaut ko līdzīgi kā tagad Ukrainā, vai raksta autors arī tad stāstīs cik tas ir pareizi, jo jeņķi to pašu izpildīja Irānā 70ajos gados?

Man tas kaut kā liekas loģiski un tik elementāri, ka pat sākumskolnieki to saprastu. Diemžēl spokos ir autori, kuri vēl nav tikuši līdz tādam līmenim...

2 0 atbildēt

asv destabilizē citas valstis un valstu valdībās sabīda savus ielikteņus, kuri asv labā pieņem likumus, paraksta līgumus utt

6 5 atbildēt

Nu ir jau katrai pusei gan labas, gan sliktas īpašības. Tā teikt ne visi ir balti un melni arī. Tas gan nenozīmē, ka būtu krievijas pusē. Saistībā ar Ukrainu, Krievija ir aizgājusi ne pa to ceļu.

P.s. kkur reiz pareģoja, ka Krievija sāks karu ap 16.gadu. Kad lasīju- nosmējos, bet laikam būs jāsāk ticēt...

2 1 atbildēt

Tas ir veids, kā LIELI vīri merās ar krāniņiem!

1 0 atbildēt

Top skaidrs, ka propoganda pilda savas funkcijas arī mūsdienās. Arī ASV ir savas ēnas puses, par kurām mēs netiekam informēti, un ir diez gan labi manāms tas, ka masu mēdiji nostāda mūs pret Krieviju. Bet lai nu kā, Es un USA ir labākais variants priekš mums, tādēļ nesaskatu nekādu jēgu sākt kaut kādas te apspriedes par to, vai mums būtu labāk pie Kriviem.  

1 0 atbildēt

Krievija (Manuprāt) ir ļaunā, jo viņi ''Paverdzina'' Ukrainu, jo, kamēr Ukrainā būs liels daudzums krievu, tad ukrainiešiem būs problēmas, jo viņiem ir jāpielāgojas krieviem un viņu domām (Pievienošanās Krievijai, lielāka ekonomiskā atkarība no Krievijas, utt.), jo neapmierinātais vienmēr ir skaļāks nekā citi. Diemžēl, arī kaut kas tāds Latvijā jau ir labu laiku (Ušakovs, Lindermans utt.)

1 0 atbildēt
Raksts -labs. Nauda -vēzis. Cilvēks -šūna. Zāles -???
0 0 atbildēt

Abas varas pār vienu kārti metamas. Beidzot ir kāds kas atkal var amerikāņus nedaudz piebremzēt, bet krievi  ar šo izgājienu manuprāt dziļās auzās iebrauks. Runa pat neiet par ASV un Eiropas sankcijām, bet par to, ka šādu gājienu var izmantot ne tikai Krievijas autonomās republikas, bet arī tādi kaimiņi, kā Ķīna..

0 0 atbildēt