local-stats-pixel fb-conv-api

Kroplais skaistums!23

Šoreiz kas citāds no manis. Raksts, kurš kādam iespējams liks padomāt, cik gan ļoti ir paveicies. Esiet kārtīgi cilvēki un ieprieciniet ikvienu.

Nu tad lai labi lasās! emotion



1334 2 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Cilvēkiem IR tas JĀREDZ. Ir JĀPIERADINA cilvēkus pie tiem, kas ir savādāki. Savādāk dzīvosim kā viduslaiku tumsoņas un iesim ar līkumu tiem, kas ir savādāki. Jo tas taču "nav normāli", ārpus stereotipiem.... Medaļu šīs idejas autoriem un realizatoriem!  

90 1 atbildēt

like mannequins weren't creepy enough already! Q_Q

39 0 atbildēt

Neviens nav pasargāts no nelaimes gadījumiem un slimībām. Dzīve var kardināli izmainīties vienā mirklī. Arī tu neesi nekāds izņēmums.

16 0 atbildēt

2. Viņai ir pat paveicies ka pie tāda izliekuma nav muguras smadzeņu bojājumi.

14 0 atbildēt

Es gan šajā jautājumā mazliet nepiekritīšu. Vispārīgi skatoties, jā. Taisnība ir, mazliet tautai ir jāatgādina par to, ka eksistē arī šādi cilvēciņi. Bet paskatīsimies no otras puses, vai dabā personas ar šādām deformācijām tā veiksmīgi izdzīvotu, paēstu, radītu pēcnācējus? Mazticams. Var jau būt, ka man vienkārši ir paranojiskas bailes no sasodītās balto cilvēku tolerances kā rezultātā mūs aizstāj musulmaņi un citi smilš-nēģeri... Bet cik zinu, viņu kultūrās, šādas lietas nenotiek. If you are not strong enough to survive by yourself, why must others carry you? Protams, kāds par šo komentāru sapsihosies ar tematiku "paskaties uz Stephen Hawking", bet viņš jau atmaksā savu aprūpi. Do these people?

14 3 atbildēt

Tikai Viktors Igo zina, kas ir patiesības dzestrums kropļa dvēselē.

Un tikai retais, kas ir Viktors Igo.

10 0 atbildēt

No tevis gaidīju vairāk informāciju, nevis tikai viena raksta tulkojumu.

3 0 atbildēt

Neiet kopā ar mārketingu, nekad nepārliecināsi cilvēku pirkt apģērbu kurš acīm redzami pat neizskatās labi. Manekenu vienīgā funkcija ir izrādīt apģērbu, nevis mainīt kautkādu sabiedrības viedokli.  emotion

5 3 atbildēt

Veikalos ir menekeni bez kājām, bez rokām, bez galvām, tikai galva vien, tikai rumpis, biste ar galvu utt utt. Tākā........

2 0 atbildēt

Tieši par šo bija raidījums kanālā "National geographic"

1 0 atbildēt

Viennozīmīgi + no manis. emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vārds,kroplis skan pretīgi! Un nevajag aizmirst ka arī šiem cilvēkiem ir sava iekšējā pasaule un fantāzijas! Tikai mūsu ''perfektā'' pasaule ar saviem standartiem nevēlas pieņemt šos cilvēkus!

0 0 atbildēt

Mēs veselību vienkārši nenovērtējam, lai gan bez tās nevarētu justies laimīgi.

 

Nu un kas tas pa bulls***? 

Var arī cilvēks ar invaliditāti būt laimīgs.

3 6 atbildēt