local-stats-pixel fb-conv-api

Dro*īšanās ap Bīberu kā piemērs Pseidohumānismam un Kripto-fanātismam137

Pēdējo notikumu iespaidā un ja gadījumā kāds ir neziņā - Bībers ir cietumā par stūrēšanu reibumā. Tātad pateicoties šim notikumam viss tas Bībera fenomens palika baigi uzposts, izreklamēts, apspriests utml. Es neskatos Tv, bet sekoju daudziem blogeriem youtube, es lasu blogus internetā, visbeidzot iegriežos arī spokos, vai čatoju skype un visur klīst šīs ziņas itkā tās būtu svarīgas. Es jūtu tādu kā smagumu un nebrīvi, kad man jāuzduras šiem te izdirsumiem laikā, kad vēlos vienkārši atpūsties. Spokos jau paliek karstas cīņas starp tiem, kas Džastinu atbalsta un tiem, kas viņu neatbalsta.

Sākumam gribētu nonākt skaidrībā ar sekojošo - Tie, kuri nepiekrīt kādam, nepiekop tā idejas, vai tās nosoda automātiski kļūst par heiteri; Tie kuri atbalsta vai piekrīt kāda idejām vai paradumiem automātiski kļūst par faniem. Tā ir spoku mentalitāte. Uzskatu, ka heiteri ir tie, kas nemitīgi izsaka pretenzijas pret konkrētām lietām, kad tiem nav praktiski nekad, kas sakāms lai aizstāvētu savu pozīciju. Fani ir drīzāk tie, kas ir apsēsti ar konkrētu lietu, personu. Tie izseko savus elkus visiem iespējamiem paņēmieniem gan virtuālajā vidē, gan ārvidē. Tie neļaus ne mazākajam konkrētās informācija kumosiņam paslīdēt garām.

Iespējams manas domas būs divējādas šajā rakstā, bet neesmu ne fans, ne arī heiteris, jo man nav laika, kurš būtu niekojams kādas konkrētas personas dēļ.

Raksts tapis iespaidojoties no šī materiāla http://spoki.tvnet.lv/slavenibas/Taisniba-par-Biberu-Kas-vins-isti-ir/687051

Lieki piebilst, ka tās ir tikai manas domas un mans viedoklis.





622 28 137 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 137

0/2000

didn't read .... LOL emotion

88 2 atbildēt

Kāds izlasīja līdz beigām ? emotion

71 0 atbildēt

Izlasīju. Sapratu, ka jāiet dzīvot mežā, bez interneta. Tālāk no cilvēkiem.

35 0 atbildēt

Apraksts ir lielisks, darbs iegūldīts graujošs, tikai personāžš nekam neder.. Atceros, kad parādijās video ar talantīgu puisīti kurš muzicē pie lielveikala, visi bija stara, tagad nodirš par to, ka cilvēks ka jau ASV šovbiznesa piederās izdarās cūciski, un aizraujās ar alkoholu un narkotikām.. A ka savādāk cīnīties ar slodzi, stressu vai  paranoju?

22 5 atbildēt

Omg izlasiju pirmo rindkopu un laidos uz komentiem emotion

5 0 atbildēt

Izlasīju visu.Viedoklis un lietu kārtības redzējums kuram visumā piekrītu.Asumiņi arī vietā.

4 0 atbildēt

Vau . Tas tev noteikti aizņēma daudz laika. Beidzot izlasiju.Es neatbildēšu uz katru sīkumiņu, bet cieņa tev. Kā man patīk tādi cilvēki , kuri pret Bīberu ir neitrāli. Nav īsti pat ko teikt, ideāli uzskati par dzīvi. Nav kur piesieties! Malacis! (+) Labi, ka izanalizēji manu rakstu, sapratu arī dažas savas kļūdas.Paldies tev! ;)

6 2 atbildēt

Ieraudzīju, ka Tev raksts par Bīberu un acis palika uz kātiņiem  emotion

Lasīju un turpināju uzjautrināties par faktu kā tādu.

Bet vispār labs. Un īstenībā nav par Bīberu, bet ko svarīgāku.

Atrasties Bībera vietā  gan būtu diegan nogurdinoši- reiz gadījās kādu laiciņu būt par populāru cilvēku, kuru rādīja TV, intervēja radio un tādā garā. Galvenais, ko no tā visa sajutu, bija visādu apnicīgi garlaicīgu cilvēku nomācoša uzmanība un delžaina pārliecība, ka viņiem ir kaut kādas tiesības uz daļu  manas dzīves. Es varēju pati necelt telefona klausuli, bet man tika klāt caur maniem radiniekiem "Bet vai tu zini, ko par tevi teica.." Katrā ziņā biju laimīga, kad tas viss beidzās.

Ja kas, niks ir liels civilizācijas izgudrojums.

2 0 atbildēt

Nevaru saprast ko likt...

+ par darbu kas veltīts, vai  mīnusu par stūlbāko tēmu....  emotion

1 0 atbildēt

Čali nākošreiz piedomā pie noformējuma,jo uzskatu,ka vairāk par 20% no tiem kas atvēra rakstu izlasija.Pārāk daudz teksta.Varēji visu pateikt kodolīgāk.Mazs padoms nākotnei :)emotion

1 0 atbildēt

10. Bildē tā zilā i' baig' piselīg'! emotion

1 0 atbildēt

Kaut kads sviests, lai visu to saprastu man butu jaizpipe visa Kubas zaale,skaisti jau skan,un izradas ka tas mudaks ir skaists jaunietis,kas var atlauties dirst virsu saviem faniem un splaut uz vinjiem,tad jau tagad es sakshu tagad dirst tev virsu un es ari bushu skaists?????                                                           Pašlaik man liekas, ka viņš ir viens no garlaicīgākajiem slaveniem cilvēkiem pasaulē un jūtu, ka tikai lieki izniekoju laiku veidojot šo rakstu.                                           Labi nesodishu tevi,izlasiju tavu rakstu ,saprotu ka esi biji sists un izvarots,visiem ir bijis kaut kas dzive slikts,bet neraksti par par to shmurguli,var tak uztaisit rakstu pats par sevi, jo ja tu rakstisi par pimpberu tu dabusi daudz minusus,uzraksti tikai par sevi un tici tu dabusi daudz vairak lidzjutibas nedeljas laika neka visa savas dzives laika.                                                   

2 1 atbildēt

Karoč - bla bla bla.... es piemēram ,ja negribu lasīt par šo vai to , nemaz nelasu , bet gan eju uz nākamo rakstu. Taču šis iekrita acīs. Katrs pats savas laimes kalējs , un katram no mums ir sava dzīve ko dzīvot, cita vietā dzīvi nenodzīvosim. Vārdu sakot - ko sēsi , to pļausi. "Veiksmi" Bīberam ražas novākšanā! 

1 0 atbildēt

Nu varēji mazliet vairāk sarakstīt, a tik maz kad sarasktīts pat vērts lasīt nav...

2 1 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

DA VIŅŠ PA DZĪVI MUDAKS, NAV JĒGA LASĪT

1 1 atbildēt

Apskatījos tikai dēl Kianu rīvza bildes .  Pievienot viņa bildi šim rakstam ir -   emotion

0 0 atbildēt
Man vnk pašam ir pašam sava dzīve, pašam savas problēmas, tādēļ nekad īpaši netiksminos par kkadu slavenu cilvēku priekiem vai bēdām, tāpat kā nepardzivoju par to kas notiek kkur otrā pasaules malā. Kada jēga? Prātā var sajukt kā tie tantuki kas pie tv sēž un raud par katru ****ju kas notiek uz šīs mirstošās planētas
0 0 atbildēt
Un vispār mana nostāja ir tāda, cilvēkam nav vietas uz šīs pasaules. Cilvēks ir nekam nevajadzīgs dzīvnieks. Ne, cilvēks nav pelnījis dzīvnieka titulu. Cilvēks ir niecība. Pretīga, savtīguma pilna niecība, pilna ar naidu,.
1 1 atbildēt

Es zināju, ka tā būs, zināju, ka Kianu bilde piesaistīs citus :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »