local-stats-pixel fb-conv-api

6 iemesli, kāpēc pasaule ienīst Bīberu.272

5783 26

Ir daudz iemeslu, lai ienīstu Bīberu. Viņa saukāšana par geju un meiteni ir pat iegājusi kā viena no trenda lietām, bet šis raksts jums liks saprast kapēc tik daudzi viņu ienīst.

5783 26 272 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 272

0/2000

4. bildē viņš ir paņemts kā tāds mazs bēbis, kurš tikko piekakājis bikšeles  emotion

480 3 atbildēt

4. - kādam vajadzētu viņam iemācīt, kā pareizi jāvelkā bikses...

376 2 atbildēt

Cerams, ka tie amerikāņi tomēr savāks tos nepieciešamos parakstus, lai izmestu Bīberu no ASV un atņemtu viņam zaļo karti. Tik tiešām bezkaunīgs pusaudzis. 

318 2 atbildēt

Cilvēki nesatraucieties, nepaies ne ilgs laiks līdz šis būs ar narkotikām un alkoholu aizgājis, kā jau lielākā daļa slavenību. emotion

273 1 atbildēt

Hmm, un kāpēc tad daudziem neskauž, ka bagāts ir, piemēram,  Bils Geitss, vai Sivestrs Stallone? Ne jau dēļ bagātības un popularitātes šito kverpli necieš.

228 3 atbildēt

Pirms atveru rakstu padomaju - kartejais heiteris, bet izlasot sapratu, kad cietums bus vinam izsta vieta, jo ari sadus cilvekus ir jaizole no sabiedribas.

131 2 atbildēt

Jāuzdāvina viņam normāls bikšu pāris.

116 1 atbildēt

Šis ir 1. Bībera raksts kuram ir tik maz mīnusuemotion

Savādiemotion

109 0 atbildēt

Agrāk par Bīberu bija neitrāla nostāja - dziedi savas dziesmiņas, man taču vienalga! Tagad es saprotu, ka Bībers sevi uzskata par Kungu, piem.: spļaušana uz cilvēkiem liecina par to, ka viņš vēlās parādīt visiem, ka viņš ir kas augstāks, nekā viņa fani un pārējie pasaules iedzīvotāji. Kaimiņa apmētāšana ar olām, demolēšana u.t.t. parāda tieši to pašu. Līdz ar to, es šo cilvēku sāku neieredzēt. Ja es būtu slavens, es, iespējams, darītu visu, ko pārējās slavenības - dzertu, ietu uz tusiņiem u.t.t., bet nekad. atkārtoju, NEKAD neparādītu šādā veidā necieņu pret saviem faniem - man viņi būtu vienmēr būtu PIRMAJĀ vietā (neskaitot ģimeni).

102 3 atbildēt

Šis mākslīgi izveidotais cilvēku elks, ar labu balstiņu atļaujas pārāk daudz. Ceru viņam tagad cietumā klāsies labi un tās ziepes diezgan bieži izkritīs no tām skuķa roķelēm emotion

74 1 atbildēt

labprāt uzaicīnātu viņu uz treniņiem uz vienu sparingu! kādus 3 raundus pa 2-3min! :D man tas liktu smaidīt ilgtermiņā! :D

65 1 atbildēt

Musdienu "slavenibas", tieši tie pusaudži  lielākā daļa iedomājas ka viņiem ir visatļautiba un ka tie ir pasaules nabas. Viss ko bībers dara ir stulbuma kalngals kuru tiešam dara puikas 14- 16 gadu vecumā.  Bet vispār spļaut virsū faniem??? Tas nozimē ka viņam ir par tiem po***, viņs nodzied savu jēlo bezgaumīgo huiņu, saņem naudu un viss po***.  80's  mākslenieki bija priecīgi, un cienija savus fanus, pateicas ka viņi ir, nevis apspļaudija un apsmēja tos. Bītli, Elvis Preslijs, Fredijs Merkurijs, Madonna u/c  kas noteiktos laika posmos bija populāri un veiksmigi mākslenieki, varu derēt viņiem visas savas karjeras laikā, pat prātā doma neienāca apspļaudīt un apsmiet fanus.. Vnk bīberam sakāps galvā, jo nav atradies kāds normals čalis kas viņam iedotu pa seju.  Un  viņam paveicies ka nav 90's gangsteru laikmets. Tajos laikos par viņa izdarībam un parazitēšanu, ātri vien kads uztaisītu drive by'u un ielaistu svinu miesās..

61 1 atbildēt

Pirmo reizi vispar kko tadu dzirdu :D un cerams kad pedejo.

Man vienalga! Vins ir Amerikas problema

 

58 0 atbildēt

psc tāds memļaks, brīnos kā viņam vispār visi zobi vel ir veseli. emotion

51 0 atbildēt

Mēsls. emotion

49 3 atbildēt

tā vien gribas bīberim ģīmi iedauzīt ar kādu nūju.

46 1 atbildēt

Viņš izskatās un atgādini manus vēmekļus. emotion

42 3 atbildēt

Viņš šitā sāk rīkoties pret amerikāņiem laikam tapēc ka ir sapratis ka lidos ārā no amerikas...

Viņš laikam fano par Kalkinu...kurš arīaizgāja pie dzeršanas,narkotikām un pieaugušo pamperiem emotion

33 0 atbildēt

Standarta superzvaigznes uzvedība. Arī 40 gadīgi tā ir uzvedušies, jo ja nav prāta, tad tas arī nekad neparādīsies.

29 0 atbildēt

Viņš piesārņo pasauli.

24 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »