local-stats-pixel fb-conv-api

Kurš labāks- PS4 vai Xbox One?96

689 6

Ir pagājis jau pailgs laiciņš kopš konsoļu iznākšanas, taču domstarpības starp geimeriem turpinās.

689 6 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Pagaidīšu, kad iznāks xbox 3 un PS 6, tad arī varēšu nopirkt PS 4 un izmēģināt. :)

Netaisos maksāt tādu naudu par konsoli + pirkt dārgas spēles. emotion

59 3 atbildēt

Pieņemsim ka pārdošanas apjomu skaitļi ir tuvu patiesībai. Tātad PS4 spēlētāji ir par 1 milojonu vairāk un tā arī ir atslēga PS4 uzvarā. Protams ka katrs savu mantu palielīs, bet cita noniecinās. 

Vienkārši domāju ka PS4 VS Xbox One ir taspats kas Battlefield pret Call of Duty.

31 0 atbildēt

Izaugu ar PS un palikšu pie PS..

23 1 atbildēt

Aptauja... Droši vien puse aptaujāto nevienu no konsolēm vēl nemaz nav izmēģinājuši. emotion

22 1 atbildēt

atkal kārtējais bamburīns kurš bļauj te par pc, te iet runa par konsolēm.

19 0 atbildēt

Nav man man konsoles, esmu  PC geimeris, bet ja pirktu, tad viennozimigi sony- del gran turismo un del ta ka sony tomer nav tik alkatigi ka MS, kas par katru sudu ar lielako prieku Tev noslauks naudu, sony tomer noperc speli un vairak Tev neviens neko neprasa!

16 2 atbildēt

Man vienalga, man nav neviena, ne otra :D 

14 1 atbildēt

Ja nemaldos, kkur lasīju kad ps4 ir domāts vairāk geimeriem ka tieši konsole, bet xbox ir kā multimediju konsole ne tikai spēlu konsole.

9 0 atbildēt

Abi labi.

10 1 atbildēt

Xbox 360 > PS3

Xbox One < PS4

6 1 atbildēt

Bullshit , SONY  vienkārši IGN samaksāja , lai uztaisa "īstu aptauju" , kurā ps4 vinnēs. Ign,machinima,gamespot - viņiem visiem maksā , lai tikai augstākas review atzīmes liktu.

7 2 atbildēt

Man no sākta gala patīk Xbox

7 2 atbildēt

PS kontrolieris ir paredzēts mazām rociņām. Protams jaunajam DS4 ir beidzot normāli trigeri izveidoti, pogas liekas ērtākas un ātrākas, kā Xboxam. PS kontrolieris ir vairāk paredzēta kautiņiem, bet ja jāspēlē ir spēles kur jāizmanto ir pārsvarā džoji, tad man kā cilvēkam ar lielām plaukstām ir diezgan neēri.

Vēl ir viena lieta kuru kaut kā nekur nepublisko - cik tad MS samaksāja sony par zilā izmantošanu. Iespējams, ka sony ir MS nedaudz piegriezis skābekli un uzstādījis dažus savus notiekumus, ka vienkārši liedz xboxam būt tehniski labākam.

Bet tā dzelžu atšķirība ir tikai uz papīra. Spēļu ražotāji macēs izveidot spēles, kas vienlīdz labi izskatīsies uz abām konsolēm.

6 2 atbildēt

šis man atgādina šo: http://www.youtube.com/watch?v=PzDsYEPkSc4  :DD

4 0 atbildēt

Ja X360 un PS3 bija līdzvērtīgas un atšķīrās tikai ar niansēm, tad starp jaunās paaudzes konsolēm PS4 ir daudzreiz labāks par savu konkurentu.

6 2 atbildēt

Nez man labāk patīk One... varbūt tāpēc, ka man ir 360, bet nu nez. Pagaidīšu kādu gadu un tad domāju pirkt One, bet nu tad jau redzēs! :D

7 3 atbildēt

Vairāk patīk Mazmīkstā ekskluzīvi emotion

3 0 atbildēt

PS3 labāks.

4 2 atbildēt

Ja balsotu cilvēki kuriem ir abi sie aparati tad būtu objektīvs balsojums. tas ir tā pat kā pateikt ka vīrieši izraisa vairāk avāriju uz ceļa kā sievietes neņemot vērā to ka vīriešu satiksmē ir 10 reizes vairāk. Uzskatu ka katram ir savi plusi un savi mīnusi, man ir xbox360 un netaisos mainit vismaz tuvakaja laika.

2 0 atbildēt

kad vēl sanāks tikt pie viena no šiem....atliek vien iet uzrambāt savu '360 emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »