local-stats-pixel fb-conv-api

Jūsu personas datus var nozagt!150

2080 71
Draugiem.lv - Personu bloķēšana.


2080 71 150 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 150

0/2000

Ko jūs piesējāties par lasīšanu, dažs labs krievs visu dzīvi Latvijā nodzīvojis ne sūda nerubī latviski, tā ka es domāju, ka šādi komentāri būtu lieki.

271 1 atbildēt

7 gadus esu graudiem.lb un nekad man nav nozagts profils

69 0 atbildēt

Neviens links nevar nozagt jūsu paroles datus (vismaz no graudiem.lb) kamēr jūs tos neievadāt paši fake lapā...

62 1 atbildēt

Ne jau visi ir tik gudri un zinoši. Blondīnēm der atgādināt un kurš tevi sargās, ja pats sevi ne sargāsi.  Oļegs izskatās ļoti pozitīvs un izpalīdzīgs jauns cilvēks. Un beidziet kasīties pie sīkumiem- to es par valodu. Varat palabot, ja kas nav pareizi.Diezin vai kāds no jums ir perfekts vairāku valodu  zinātājs, kas nav dzimtā. 

45 0 atbildēt

Nezinu, vai mans profils būtu tā vērts, lai to uzhakotu. 

14 centi maciņā?

36 0 atbildēt

Bet tāda iespēja nevienam nav ienakusi prātā, ka Oļegs ir nosūdzēts tautas policijā, jo piespamo dažādas domubiedru grupas ar saviem video un pietam mēdz būt rupjš pret cilvēkiem, kuri nav ar viņu vienisprātis, un tieši tāpēc arī ir bloķēts? emotion

36 1 atbildēt

Vienkārši nospiežot linku? Šaubos, ka šādi iespējams iegūt paroles datus. Visas paroles ir kodētas un pat soc.portālu darbinieki tās nevar redzēt un ļaunprātīgi izmantot.  Droši vien linka adresētā lapā prasīja it kā atkārtoti ievadīt login un paroli un daži gudrinieki, nepievēršot uzmanību, vai adreses laukā ir pareiza adrese (piemēram .lv vietā ir .tk), šādi atvadās no savām parolēm. emotion

31 2 atbildēt

Dzīve vispār nav droša, kur nu vēl internets. :) 

28 0 atbildēt

Man bija kaut kas līdzīgs- Sēžu dr.lv un mani izmet, tas nozīmē ka kads ieiet manos dr.lvemotion bet 100% zinu ka neviens nezina manu paroli. Es ātri eju atkal iekšā dr.lv un uzreiz mainīt paroli un mani atkal izmetemotion es atkal eju iekšā un tā kādas desmit reizes es cīnijosemotion kamēr paspēju nomainīt paroliemotion

24 0 atbildēt

Kā ar spoku linkiem? Tu mani tagad sabiedēji un nevēršu vaļā to urlu. emotion

19 0 atbildēt

VISI PAMĒĢINAT IERAKSTĪ                 D R A U G I E M . LV       JUMS SANĀKS graudiem.lb    (komentāros)

WTF?????   emotion   emotion   emotion

21 3 atbildēt

Nav ko līst nezināmos porņiku saitos emotion lohs pa dzivi :D

21 5 atbildēt

Tas ir d*rsā, kā ta var? Kuriem neliešiem tas ir izdevīgi? Kā tas ir iespējams? Kā es tagad pa naktīm varēšu pagulēt? :D

13 0 atbildēt

Vāau, jaunu Ameriku atklāji :D Linkus var vert vaļā, tikai nevajag pēc tam atkal ievadīt savus datus.

12 0 atbildēt

Nesaprot par ko šim rakstam ir 670 plusi?

Kas tur novēro tevi... Pats muļķis ka spiež uz lietām kur neveaig spiests un norāva vīrusu.

Vīrusi kas zog datus vienmēr ir bijuši un nav saistīti ar NSA un citām lietām ko Snauders izplatīja. NSA & Co interesētie cilvēki ļoti bieži ir pietiekami gudri lai nenorautu vīrusus, tādēļ to dara pa visam savādāk.

 

Trekns - par stulbu video.

16 4 atbildēt

pirms 3 mēnešiem izdzēsos no traukiem.lv un nenožēloju.tapat man tur neviens draugs nebija tikai kādas paziņas un cilvēki kurus esmu saticis.

11 0 atbildēt

shitam rakstam vajadzeetu saukties '' Olega pamaciiba ka uzvesties internetaa '' pirma dala : '' neizpaudiet sveshiniekiem savus personas datus '' ;D ak shausmas.

11 1 atbildēt

Par antivīrusa programmām mūsdienās neviens nav dzirdējis? Jebkurš links, kas ir inficēts vai zog kaut kādu info, tiks bloķēts un par bīstamību turpināt, tiks paziņots laicīgi.

9 0 atbildēt

Visu to, ko publicē netā skatās visi un visur... tas ir pilnīgi normāli ;)  Bet no nepazīstamiem linkiem ir jāuzmanās - tas tiesa. Arī antivīrusus jātur updeitotus un pirms kādā soc portālā ielogoties - jāpārbauda adresi (uz to vēl jo projām visvairāk uzķerās) ;)

8 1 atbildēt

Tiešām viņi nav nodrošinājusies pret XSS un CSRF uzbrukumiem(?).. Parāk nereāli.. zagtie profili notiekti ir vienkāršu keylogeru rezultāts.. un tā jau ir lietotāja neuzmanības vaina.. vai vienkārši kāda drauga, kuram ir fiziska pieeja lietotāja datoram, ļauns jociņs.

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »