local-stats-pixel fb-conv-api

Autovadīšanas eksāmenu nokārto 951. reizē, citam tik 100 metri jānobrauc93

1580 1

Autovadīšanas teorētisko eksāmenu nokārto 951 reizē, citam tik 100 metri jānobrauc un tiesības jau ir rokā. Citā valstī 3 gadi autoskolā !

Dažiem cilvēkiem autovadītaja apliecības iegūšana sagādā lielas mokas.Savukārt dažās valstīs vadītajā apliecību iegūt ir neticami viegli un citās atkal tas ir ļoti sarežģīti.

Elektroautomobīļu vēsture 1835. - 2013. !!!

1580 1 93 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 93

0/2000

Par laimi, man tas viss ir beidzies! emotion

39 1 atbildēt

Pārdodu mašīnu. bmw x5. sarkana. lēti. 

pārdodu, jo sieva nolika tiesības. Ar astoto reizi..

27 0 atbildēt

Neveiksminiekiem angļiem vajadzētu adoptēt suncīti no Jaunzēlandes suņu patversmes- būtu no ka mācīties braukt ! 

26 0 atbildēt

Visur vajag ta kaa pie somiem ! :D Savadak dazas labas vietas cilveki karto eksamenus pa 30 un vairak reizem un tapat nespej tikt pie vaditaja apliecibas ! Tadiem manuprat nudien nav ko darit pie auto stures !

21 0 atbildēt

tas video bija ahūns :D:D

16 0 atbildēt

Baigais instruktors tev bija .Kad es macijos,vienigais ko instruktors gribeja no manis ,ta ri nauda.Pat braucot pa jelgavu macoties ,vins dzera kafiju un lasija avizi WTF.Ta ari es nosplavos,un saku pie teta macities,tas mani iemacija no sakuma lidz pat beigam.Bet stundas vienalga vajadzeja nobraukt.Bet kad viss tas, pasakums jau tuvinajas pie beigam"instruktors man vel piedavaja braukt kopa,uz pedejo braucienu,pec ta brauciena uzreiz eksamens.Logiksi ,ka mana atbilde bija ne.Cik es tam lopam vareju maksat ne parko.Labak butu tetim,kabata licis naudu.

13 2 atbildēt

 

Viss jādara pilnīgā čiliņā. Braukt vajag uz 50kmh, bet galvenais līdz tiem 50kmh tikt pietiekami dinamiski nevis lēnām pukšķināt un štromīt par apkārtējo vidi.

8 0 atbildēt

nav jau pārāk sarežģīti, galvenais eksāmenā normāli braukt un nemīzt.

10 2 atbildēt

Visticamāk, ka pati pie stūres uzvedies kā vista, tāpēc arī neizdodas nolikt. Nevajag vainot instruktorus (jā, piekrītu, ka ir visādi viņi, bet ne jau nu visi 5, ko tu tur aprakstīja, bija tādi maniaki! ) Pati vien vainīga, ka neproti uz ceļa iekļauties satiksmē kā normāl cilvēks. :)

7 0 atbildēt
A es domāju ka āfrikā var no banāna mizas uztaisīt tiesības😯...+protams
6 0 atbildēt

Tas čalītis Grieķu Simi salās 9 reizes apstājās, lai parunātu ar paziņu? :D izklausās pēc kāda joka.

4 0 atbildēt

Un man likas ,ka mans draugs ,ir totals lamzaksemotion

6 2 atbildēt

Ja kāds meklē labu "B" kategroijas instruktoru, varu ieteikt.

3 0 atbildēt

Varu palielīties man autoskolas teorijas eksāmenā bija 1 kļūda no 60 jautājumiem, bet CSDD eksāmens tik noakārtots bez kļūdām. Braukšana vēl priekšā tas ir smagākais manuprāt (īpaši ja brauc pirmo reizi mūžā).

3 0 atbildēt

Bet ir cilvēki, kuri ir nevis par vāju, bet tīri teorētiski - nu nav radīti mašīnas vadīšanai. Kā es. Es arī gribētu būt tas cilvēks, kurš prot vadīt tačku, bet ja mani izlaistu uz ceļa, simt punktu, es zinu, ka es izraisītu nevienu vien avāriju. Tādēļ es pat reāli nesapņoju vai nav tādas domas - nu, es iešu un nolikšu tiesības.. Nē. Es neesmu autovadītājs, lai gan auto interesē. Bet neko jau nevar zināt, kamēr nemēģini. Taču, kad kādu 9 gadu vecumā tētis mācīja ar traktoru braukt, es uzreiz jau sāku stūrēt sāniski.. Bet ko gan tur salīdzināt - 9 vai 21 gads  emotion

3 0 atbildēt

Kad paklausos, kā cilvēkiem iet  eksāmenos, liekas, ka es ar visai solīdu braukšanas stāžu un to, ka pie stūres maizīti pelnu, to sasodīto eksāmenu varbūt arī nenoliktu :D  Kādi tarakāni ir bēniņos gājējiem Tu nekad nevari zināt, man viena zoss reiz izlēca priekšā atmuguriski- tā tikai izgriezu, kaut kā ar acs kaktiņu notverot momentu. 

Brīziem liekas, ka gāšana eksāmenā ir gandrīz vai mērķtiecīga. 

3 0 atbildēt

Padomjlaikos jau arī uz motociklu varēja pavisam viegli nolikt tiesības, tikai bija jaizbrauc čūskiņa un astotnieks. Tagad figuru skaits ir palielinājies paris reizes.

3 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Ar vien biežāk nākas secināt ka ļoti daudzi latvijas autovādītāji savas apliecības ir laimējuši čipsu pakā!! Kā arī jāpalielina samaksa par to, lai apliecība ir tiem, kam to tiešām vajag un var atļauties...!!

4 1 atbildēt

Tad jau Latvijā nav tik traki kā citur.

2 0 atbildēt
« 1  2  3 »