local-stats-pixel fb-conv-api

Masveida dzīvnieku pašnāvības.29

Vai tikai cilvēki izdara pašnāvības? Izrādās, ka nē. Bet vai visi, raksta turpminājumā minētie dzīvnieki izdarīja pašnāvības? Varbūt viņiem kāds palīdzēja? Par to jāspriež būs jums pašiem.

1232 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Visu šo lasot bija tāda creepy sajūta.. Nez ,kapēc tas viss notika..

50 0 atbildēt

Cik dzirdēju tas ir tāpēc, ka notiek magnētisko polu pārbīde un ūdensdzīvnieki, piemēram, zaudē spēju orientēties un uzskrien uz sēkļiem, domādami, ka dodas pareizajā virzienā...

36 1 atbildēt

Ir dzirdēts... Par zemes magnētiskā laukā pārmaiņām. Tas jo īpaši skar jūras dzīvniekus un putnus. Aitas un govis... bara instinkts, visticamāk. Ne velti cilvēkus pielīdzina šiem dzīvniekiem (vai otrādi). Lai gan dzīvnieciņš ne pie kā nav vainīgs.

Cilvēks izprot tikai labi, ja 5 procentus o dabas, fizikas un ķīmijas lietām uz pasaules.

24 0 atbildēt

Daļa no šeit pieminētajām nav pašnāvības. Krupji izdarīja masveida pašnāvību, uzsprāgstot? Mirušas zivis jūrā? Pašnāvība, noslīkstot? Un kā putni izdarīja pašnāvības - ietriecoties zemē? Domāju, ka šiem gadījumiem iemesls ir cits, ne pašnāvības.

20 0 atbildēt

Šis nozīmē ka dzīvnieki vairs negrib dzīvot uz šīs planētas... (cik piesārņots...) emotion emotion

14 2 atbildēt
Es domaju ka vairakumam pie vainas ir pashi cilveki. Piemeram ka piesarnots udens kura del iz mirushas daudzas udens radibas
5 0 atbildēt

varbūt vienkārši tuvojas pasaules galss...

5 0 atbildēt

Vispār, palasot šo rakstu rodas iespaids, ka zinātnieki ir tik tizli ar saviem izskaidrojumiem, ka labāk būtu paklusējuši.

4 0 atbildēt

Moš vēl kaķēni paši slīcinās?

2 0 atbildēt

masveida dzīvnieku pašnāvības notiek katru mēnesi. Vnk tas jau ir tik ļoti pierasts, ka par tām skaļi nerunā. Manās rakstu sērijās tās tiešām tika pieminētas ļoti bieži.. un izskaidrojuma lielākoties nav.

2 0 atbildēt

10 jau nu noteikti neizskatas ka tas pasas aiza lektu!

2 0 atbildēt

Skaņa?

1 0 atbildēt

un lielākā daļa notika 2005. gadā. hmm dīvaini un biedējoši emotion

1 0 atbildēt
Nevis astońkāji, bet kalmāri - izlabo
0 0 atbildēt

Lielā daļā to gadījumu, kad uzskata, ka mirušie dzīvnieki ir saindējušies, bet saindēšanās pēdas nav atrastas, izklausās pēc kādas epidēmijas. 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Varbūt tādā veidā daba regulē dzīvo būtņu populāciju izvairoties no pārapdzīvotības! Bet visticāmāk arī cilvēka pirksts tur iesaistīts!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Jim avatarsJim

Vairāki simti plauži peldēja beigti.  emotion 

0 0 atbildēt
A***ek
0 0 atbildēt