local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaules nabadzīgākais prezidents.24

449 0

Iepazīstieties Hosē Mujica. Viņš pēc izskata jums liksies,kā parasts fermeris un vectēvs,bet viņš ir pavisam kas cits. Šis vīrs ir pasaulē zināms,kā "Nabadzīgākais Prezidents" jo viņš dzīvo dzīvi lielā pazemībā,bet paralēli tam viņš ir Urugvajas prezidents.Šim vīram tik ļoti rūp savas valsts cilvēki,ka no savas 12'000 USD lielās algas 90% viņš ziedo saviem cilvēkiem,Katru mēnesi!

449 0 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Visu cieņu! Vairāk šādu cilvēku politikā !

54 0 atbildēt

Ja Latviju tā kāds mīlētu no politiķiem, tad sen jau Latvija būtu viena no bagātākajām valstīm pasaulē 

49 0 atbildēt

malacis

16 0 atbildēt

Malacis, ka rūpējas par savu valsti. emotion

14 0 atbildēt

Lai dievs viņu svētī.

5 0 atbildēt

es ari gribetu tadu prezidentu

viss lielako cienu vinam!

6 1 atbildēt

Nevis līderis,bet vadonis. ;)

4 0 atbildēt

Žēl ka musējais ir pretstats šim!

7 3 atbildēt

Prieks ka vel šādu cilvēki ir palikuši! emotion

3 0 atbildēt

pat ja es vadītu LDZ, es braukātu zaparožecā

2 0 atbildēt

Kā tad par viņu balsoja? Kā ar viņa kampaņām? Ko tad reāli viņš dara izņemot dzīvojot fermā un ravējot puķes. Jo teiksim kā ir, lauku darbi  parasti mēdz 90% laika atņemt.

2 0 atbildēt

Var jau teikt, ka mūsu valsts prezidents tur kaut ko ziedo un tā tālāk. Bet tik un tā neaizmirsīsim, ka pensija viņam ir gandrīz 3x lielāka kā alga un ja viņš kaut kur ziedo tos 2k Ls labdarībai tad tas nav slikti, bet pārējos 5k no pensijas šaubos ka tik daudz kaut kur atdod labdarībai. Jo būsim atklāti - ja tik daudz viņš tajā pensijā saņem, tad ne jau priekš tā lai to atdotu kādam no malas. 

2 0 atbildēt

Vispār jau Andris Bērziņš ziedo (vai vismaz ziedoja) visu savu algu. Viņš bija arī tas, kas mudināja samazināt eksprezidentu bonusu paketi. Tāpat arī viņš turpina dzīvot savā mājā un Jūrmalas rezidence stāv tukša. Tomēr šķiet, ka tas īpaši neuzlaboja viņa tēlu :P

Par Hosē Mujica - pozitīvi vērtēju viņa vēlmi palīdzēt savas valsts iedzīvotājiem, tomēr viņam nevajadzētu aizmirst, ka prezidentam ir arī reprezentatīva funkcija. Kļūstot par prezidentu tu kļūsti ne tikai par savas tautas līderi, bet arī par spēlētāju starptautiskajā arēnā. Prezidentam ir ne tikai jauzvedas, bet arī jāizskatās, kā valsts līderim, lai arī citu valstu vadītāji viņu uztvertu nopietni un būtu ieinteresēti veidot ciešākas attiecības. 

Tas tā... iedomājieties, ko Jūs padomātu, ja Bērziņš vai Dombrovskis uz ES mītiņu aizietu tērpies šortos un iešļūcenēs? :) Domāju, ka tāpat burkšķētu kā toreiz, kad Bērziņš uzstājās Vašingtonā :)

7 5 atbildēt

Mūsu pašu Andžs neizturētu ij ne 2 dienas šādos apstākļos

5 3 atbildēt
Vairāk šādu cilvēku!! Lūk šādiem ir jābūt īstiem prezidentiem, nevis tikai dzīvot savās sasodītajās pilīs un ēst maķīšos!! Viennozīmīgi ++ par rakstu!:)
0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

lūk tas ir piemērs visām mūsu 100 cūkām. ka fermā dzīvot arī ir labi.

0 0 atbildēt
atbildot uz Elcika komentāru " Vispār jau Andris Bērziņš ziedo (vai vismaz ziedoja)" Vispār jā, bet tomēr man labāk patiktu Huse Mujice, kā mūsu valsts prezidents!! Manuprāt viņš mums tieši palīdzētu līdz galam atkopties no ekonomiskās krīzes..
0 0 atbildēt