local-stats-pixel fb-conv-api

Eņģeļi pār Latviju18

221 3

Arī šajos Ziemassvētkos aicinām ikvienu pievienoties gada sirsnīgākajai labdarības akcijai „Eņģeļi pār Latviju”. Aicinu ikvienu ziedot kaut nelielu mazumiņu no tā, ko tāpat iztērētu čipsos un kolā.

Es domāju, ka ikviens no mums sirdī ir labestīgs un iejūtīgs cilvēks, kam nav vienaldzīgs līdzcilvēku liktenis. Padalies ar tiem, kam tas ir vairāk nepieciešams nekā Tev, kaut ar nelielu mazumiņu. Kopā mēs spēsim palīdzēt!

Savukārt spoki apsola par katru ziedojumu iedot unikālu labdarības medaļu, kas apliecinās to, ka esi piedalījies spoku labdarības akcijā un papildus 1000 cepumus.

Kas tev ir jādara?

1. Aizej uz ziedot.lv un noziedo kādam no labdarības projektiem.

2. Uztaisi maksājuma uzdevuma skrīnu, izdzēšot savu konfidenciālo informāciju.

3. Atsūti man sagatavoto maksājuma kopiju un pieraksti klāt savu niku uz epastu jacky@spoki.lv (neaizmirsti norādīt niku).

4. Saņem unikālu labdarības medaļu un 1000 cepumus

221 3 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Runā, ka pavārs vācot ziedojumus ānusa rekonstrukcijai, pēc pavadītā laika  cietumā. emotion

23 0 atbildēt

ŅI***a. To ziedot.lv vajag klapēc ciet nevis viņus vēl barot ar naudu. Kā jau vienā rakstā biju minējis - Gribat ziedot, savācaties bariņš un noziedojiet dajebko paši personīgi. Tas ziedot.lv ir vienlīdzigs ar kautkādu kristiešu sektu, uz cilvēku zēlastibas izspiež naudu.  Ka sektās apvārdo naudu ziedot dievam, tā līdzigi šeit.  Tiem bērniem no visas saziedotās summas nonāk  tikai kādi 40% Pārējais aiziet to ziedot.lv parazitu algām, telpu īrei, nodokļos, Jā latvijas politiķi ir tik nekaunīgi ka pat no ziedojumiem atvelk nodokļus. Un reāli ja Jacky vēl šito huiņu šeit publicē, nebrinos ka pa reklamēšanu no jūsu ziedotās naudas arī viņs kautko saņems.  Reāli noziedojot naudu, reķini, ka tu tikko kādam vienkārši nodrošināji algu.

19 1 atbildēt

Noteikti ziedoju kaut 1Ls, domāju arī tas ir kautkas... cik tur grūti, pazvanīt, kad parasti pa TV rāda tos ziedojumu nr. 

Kaut gan pēdējā laikā, man uz ielas nākušas klāt tantiņas un lūgušas, lai kautko iedodu... parasti kādus 10sant. atmetu, jo pārsvarā visa nauda ir uz kartes :D es laikam pārāk šiki izskatos stilīgā mētelī un kurpēs, būs pašam jāģērbjās bomzīgāk, lai neviens nelūdzās  emotion

12 0 atbildēt

Jā, noziedošu kā jau katru gadu, lai gan atmiņā man vēl joprojām stāv incidents ar SpokuPavāru un viss kas saistīts ar to. emotion

13 1 atbildēt

Mūsu valstī ir tā - tiem, kuriem tik tiešam vajag finansiālu palīdzību, to nedabuj, bet tiem, kuriem "vajadzētu", dabuj liku likām, jo man taču ir slims bērniņš, kuram vajag operāciju par 10'000 euro. Reāli, sabiedrībai labuma da principā nekāda, ā, nu jā, plikais " paldies " par jūsu " labestību "!

Es nevaru ciest to, ka mūsu valstī cilvēki ir ļoti žēlsirdīgi. Ziedo tie, kuriem tas viens lats varbūt ir vienas dienas vēdertiesa, bet neziedo tie, kuriem naudas ir "kalniem" , kā ātro kredītu devēji, bankas, un citas lielas peļņas nesošas struktūras. Man smiekli nāk, ka swedbank noziedo 20'000 ls , pie gada peļņas, kas pāri 30 miljoniem. reāli ņirgāšanās un špļaušana tautai acīs. Atmet kapeikas, tpt lielāko ties dēļ reklāmas.

Mums nevajadzētu 2x gadā taisīt " eņģeļi pār latviju " , ja kaut Maxima noziedotu 5% no gada apgrozījuma - TB - 100 MILJONI latu. Tad mēs varētu palīdzēt ne tikai tiem 50 vai 100 bērniem  /  ģimenēm, bet arī daudziem citiem, kuriem šī palīdzība ir VITĀLI nepieciešama.

DOMĀJAT, KO DARAT!

9 0 atbildēt

Kardināli nē. Nav ticības par ziedotās naudas izlietojuma korektumu.

8 0 atbildēt

Uz priekšu, tauta, kopā mēs VARAM! :) 

8 3 atbildēt

pēdejo reizi kur ziedoju ir Humblebundle :D 

5 1 atbildēt

Nav laika,visiem jātaisa raksti,lai dabūtu PS4 emotion

4 0 atbildēt

Palīdzēsim. emotion

4 2 atbildēt
Visiem priecīgus Otros ziemassvētkus! emotion emotion
2 0 atbildēt

Tad labāk pats kaut ko nopērku, aizeju un noziedoju. Tad vismaz nav jālauza galva, kā un, kur tā tiks iztērēta. 

1 0 atbildēt

Cik labi kad ir kada kruta ar labdaribu saistiba un veicinusa laa

0 0 atbildēt

ha h aha 

0 0 atbildēt