local-stats-pixel fb-conv-api

Kā man gāja ar mērķi - uztrenēt sevi pieklājīgā fiziskā formā? 3. daļa.135

1741 16

Par to, ko var sasniegt parasts cilvēks. Par šķietamo un realitāti. Par labu un ne tik labu pašsajūtu un gandarījumu par paveikto.

Šī ir trešā un noslēdzošā daļa. Ja esi palaidis garām pirmās, tad tās būs te:

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678448

http://spoki.tvnet.lv/sports/Ka-man-gaja-ar-merki-uztrenet-sevi/678603

1741 16 135 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 135

0/2000

Čalis parāda, ka viņam ir gribasspēks. Da protams, ka skats a***enna. Labāk šādi, ka tu iznāc no dušas, paskaties spogulī un tev ir tāds emotion , nevis ka tev vēders ir nokarājies un prieks kad atrāk tiec prom no spoguļa.  Bija komentārs- es tevi 1vs1 tāpāt noliktu. Kas tas par domu gājienu? Saprotu 15 gados var tā runāt, bet,  ja tu esi pieaudzis, tā kaušanās bez vajadzības ir pilnīgs stulbums. Čalim + no manis.

86 0 atbildēt
Godīgi? Pārāk narcistiski.
87 23 atbildēt
Nesaprotu kapec jus terejat savu energiju atstajot stulbus komentarus labak aizejiet uz MC donalds! mani reali motivē izskatities un justies labi un ja tev paskatoties spoguli ir iekseji ta sajuta ka tu izskaties sasodit labi! Man butu nosplauties par to ka kautkada ponciku vai sausinu brigade mani uzskata par narcisu!
31 0 atbildēt

Visu tavu rakstu sēriju priekš manis nogalināja frāze - nevajag ieslīgt galējības tā,lai dzīve sastāv tikai no treniņiem. Es par treniņiem domāju visur,ejot gulēt,skolā,esot ar meiteni..tā nav galējība,tā ir dzīve.

35 8 atbildēt

Visiem tiem, kas saka, ka tas ir gejiski, narcistiski, bezjēdzīgi utt. Vai jūsuprāt vīrietim ir jābūt tādam, kurš savu mantību tikai spogulī var apskatīt? Vai tādam kurš iepērkoties nesot pirkumu grozu pa lielveikalu jau elso, bet pie 3km krosiņa jau ģībonī krīt un pēc tam nedēļu pastaigāt nevar? Tā protams ir katra personīgā izvēle, bet es nudien neuzskatu, ka sēdēšana pie TV vai PC, vai bārā būtu vīrišķīgāka nodarbe par iešanu uz zāli.

26 0 atbildēt

Žēl, ka mūsu trenažieru zālē šādi..augumi, nav vairāk...lielāks stimuls man būtu iet emotion

19 1 atbildēt

Interesanti!

Teikšu godīgi, esmu ļoti par slinku, lai apmeklētu svaru zāles, lai arī kādreiz tāda doma ir bijusi. emotion

Ļoti apbrīnoju cilvēkus, kuri pārvar savu slinkumu, sliktos ieradumus, sāk smagu un neatlaidīgu ceļu pretī labiem rezultātiem. Agri vai vēlu, bet smags darbs atmaksājas. Veiksmi! emotion

18 0 atbildēt

Varētu jau protams piesieties un kritizēt par kādām 100 lietām, bet cepuri nost, ka čalis kaut ko dara un uzcep šāda tipa oriģinālrakstiņu spokiem.lv! 

15 0 atbildēt

Nu baigais sekseris tu mums esi wow

15 1 atbildēt

"cik tu skaists esi!!!" Man liekas, ka Tu šo rakstu veidoji, lai kko tādu dzirdētu.

9 2 atbildēt

Daži saka, ka esmu pārāk slinks, lai ietu trenēties un blablabla.....  Man šķiet, ka pie vainas nav slinkums, bet attieksme, vai kas tamlīdzīgs, jo es regulāri trenējos un ir dienas kad uznāk tas slinkums un neko negribās darīt, BET es vienalga eju trenēties ar visu slinkumu  :D  un tajā brīdī tas slinkums ātri vien pazūd... laikam man vnk ir liels gribasspēks  emotion

7 0 atbildēt
Cepuri nost, motivāciju var skuret ar traktoru. Fingers visiem slinkiem un dirsejiem, kas zāli tik bildēs redzējuši
6 0 atbildēt

Es personīgi tā nevarētu !!! nomiršu kāds mēsls esmu !

5 0 atbildēt

Malacis, ļoti skaists augums ir ar ko lepoties un izrādīt, negatīvajiem komentāriem nav jāpievērš uzmanība, tā ir skaudība un nekas vairāk.

5 1 atbildēt

Dzīvoju tik dziļi laukos ,ka svaru zāli neredzēt kā savas ausis. emotion

4 0 atbildēt

Jautājums kačokiem... Cik reāli ir no krūtīm izspiest 200 kg, bez farmas.?

3 0 atbildēt
Konkreti sexiigi
3 0 atbildēt

Dievs, dod man viņa apņēmību, spēku un izturību! ..

emotion

3 0 atbildēt

ļoti motivējoši,eju taisīt presīti!emotion

3 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »