local-stats-pixel fb-conv-api

Cirka šovs EXTREME3

104 1

Vai neesi aizmirsi par "Cūkas laimes" izspēli, pirmdien 21:00? Šīs nedēļas balvu fonds sasniedzis vēl nebijušus apmērus - 58.00 LVL, jo šonedēļ tiks izlozētas divas biļetes uz cirka šovu EXTREME, arēna Rīga, 15.12.13.plkst. 19:00. Steidzies nopirkt savu laimīgo biļetīti!

PIRKT> "Cūkas laimes" biļeti par 1000 cepumiem!

PIEVIENOT> oriģinālo rakstu, lai saņemtu biļeti!

Īsie noteikumi:
Par 1000 saviem godīgi nopelnītajiem cepumiem, "Cepumu bodē" vari iegādāties vienu "Cūkas laimes" spēles biļeti. Tāpat vienu "Cūkas laimes" spēles biļeti saņemsi par katru pievienoto oriģinālo, vai super oriģinālo rakstu.

"Cūkas laimes" spēles noteikumi:

1. "Cūkas laimes" spēles notiks reizi nedēļā, pirmdien plkst. 21:00

2. "Cūkas laimes" biļeti vari nopirkt cepumu bodē. Vienas "Cūkas laimes" biļetes cena ir 1000 cepumi.

3. "Cūkas laimes" biļeti vari iegūt arī ieliekot oriģinālo, vai super oriģinālo rakstu*. Viens raksts atbilst vienai "Cūkas laimes" biļetei.

4. Visas nopirktās, vai par rakstiem iegūtās "Cūkas laimes" biļetes ir derīgas tikai vienai, tuvākajai "Cūkas laimes" spēlei. Pēc "Cūkas laimes" spēles beigām visas biļetes tiek dzēstas.

5. Iegādāties "Cūkas laimes" biļetes, vai saņemt tās par rakstiem uz nākamo "Cūkas laimes"spēli, var uzreiz pēc iepriekšējās "Cūkas laimes" spēles beigām.

6. "Cūkas laimes" spēles uzvarētājs tiek noteikts pēc nejaušības principa ar īpašas programmas palīdzību bez jebkādas ietekmes no malas.

7. "Cūkas laimes" spēles uzvarētājs būs redzams sadaļā "spoku rīki" apakšadaļā "Cūkas laime", par to tiks paziņots īpašā rakstā, kā arī uzvarētājam tiks izsūtīta privāta vēstule.

8. Balvu, divu nedēļu laikā, uzrādot personu apliecinošu dokumentu,"Cūkas laimes" spēles uzvarētājs var saņemt TVNET birojā. Papildus uzvarētājs saņem oficālo "Cūkas laimes" spēles uzvarētāja medaļu"Cūcene".

P.S. "Cūkas laimes" biļetes par oriģinālajiem un super oriģinālajiem rakstiem uzkrājas jau no šīs pirmdienas.

*Lai izvairītos no krāpšanās, izņemot "Literatūras" sadaļas rakstus.

Bet tas vēl nav viss. Pirmdienās, līdz šī gada beigām, starp visiemdraugu un feisbūka spoku lapu sekotājiem notiks izspēles, kurās Tev būs iespējams uzvarēt 4 ielūgumus uz Multikino. Seko pats un pastāsti par to saviem draugiem!

Linki:
"Cūkas laimes" spēle : http://spoki.tvnet.lv/loterijas
"Cepumu bode": http://spoki.tvnet.lv/veikals

104 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Šis cirks nestāv līdzi tam cirkam ,ko rīko Ušakovs :D

6 0 atbildēt

Man pat sākās tahikardija no tā balvu fonda emotion

4 0 atbildēt

Šitas tas Nitro Circus ja ? emotion

1 1 atbildēt