local-stats-pixel fb-conv-api

Mans vecrīgas ceļvedis/klubu/bāru raksturojums21

442 15

Tātad,es kā izbijis vecrīgas veterās izlēmu,ka jāuzraksta par populārākajiem/lielākajiem/foršākajiem klubiem vai bāriem mūsu vecajā Rīgā :)

Sākšu ar to,ka pats esmu bijis ļoti daudz vecrīgas bāros un klubos,protams ir vietas kur neesmu bijis,bet tā kā uz vecrīgu dodos tagad diezgan pareti,tad neko jaunu es īsti tur neieraugu,tāpēc parasti klejoju pa jau zināmām vietām :)

P.S. Piens un Kefīrs nav vecrīgā :P

442 15 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Un kā tad ar mūsu mīļo, labo Folkklubu "Ala"?

Tam jau ar vajadzēja tā kā vietiņu atrast iekš pirmā raksta.

18 1 atbildēt

Rock Cafe? Cuba? Mai Tai? Studio 69? Radio Bar? Sapņi un Kokteiļi? Mojo? Rockabilly? Ljeningrad? Shot Cafe? Ūsas? Baseins? Varētu turpināt...  Pašvaks saraksts... 

7 0 atbildēt

Veikals nr. 1 uz matīsenes emotion

7 0 atbildēt

Raksts pats par sevi ir vienveidīgs, vienīgā atkāpe bija Pulkvedis, pārējās vietas vairāk vai mazāk ir domātas konkrētei publikai ar konkrētu izpratni par to, kas ir mūzika!   

4 0 atbildēt

priekš pilnas laimes varēji arī adreses norādīt.

3 0 atbildēt

Klubi ir kakas labāk svākties normālā kompānija un filmu pastīties un aliņu pasūkt :) Ja dejot gribas tad uz balli jādodas :)

8 5 atbildēt

la rocca nav vecriigaa. un vispaar ljoti subjektiivs skatiijums, manaa uztveree ja tu tadus klubus kaa just un coyote fly vari nosaukt par pienjemamaam vietaam, tad par tavu gaumi man ir lieeeeelas shaubas. mazliet objektiivaak veertee lietas!

5 2 atbildēt

Ala un Rockabilly da best emotion

3 1 atbildēt

21. gadsima jauniešu sektas. Aiziet nenormāls bars  visādu cacu, feiseru, swageru un  citu debilu stlu piekritēji uz šaurām telpām, dzer, kurī, kratās kā epileptiķi pie bezgaumīgiem remiksiem, un meklē vienas nakts sakarus. emotion  Baigā jau izklaide... Es kā Tādu ballišu/klubu/tusiņu heiteris neredzu pilnīgi nekādu atpūtu tajā visā. drīzāk sevi vēl vairāk nokauj - izsuc pēdējo enerģiju un sesdienas ritā vazājies ka pohains zombijs. Nožēlojami. 

5 3 atbildēt

Melnā Piektdiena?  Viens (ja ne vienīgais)no retajiem klubiem kur uzstājās pasaules mēroga brigādes. Domāju, ka topā tam bija jābūt. emotion

1 0 atbildēt

skatos ka tev cenas diži neinteresē.

zolitūdes maksima bija pirmajā vietā, jo tur taņa šmigu tirgoja līdz 00.00

tagad bizness pa kāju.

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Par 'Alu' vajadzeeja jaa :)

0 0 atbildēt

Kur  ''Piens'' un ''Kefīrs''? :D Pretī šitajiem abiem dzīvoju, cilvēku vienmēr daudz apgrozījās.

0 0 atbildēt

Kur ir PIENS??? emotion

0 0 atbildēt

turpinājumu, lūdzu! :) 

0 0 atbildēt

Kur ir "Push"?emotion

0 0 atbildēt