local-stats-pixel fb-conv-api

Iesīkstējušie mīti67

2020 9

Mīti kuri ir apgāzti ar faktiem.emotion

2020 9 67 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 67

0/2000
Nu nav tas mīts par 10% smadzeņu. Tas ir tikai kārtēji pārprastais fakts, jo kubikgalvas, tak nav spējīgas uztvert informāciju lielāku par 1Mb. Šajos 10% smadzeņu ietilpst viss - motorika, domāšana, atmiņa, karoč viss. Tie ir mums pieejamie smadzeņu lauki, bet paliek vēl 90% neizpētītu smadzeņu, kurās "piekļūt" nevar... Un to nesaku es viens, to saka Hārvarda un Oksforda zinātnieki...
0 0 atbildēt

Tie slavenie 10% smadzeņu darbības potenciāla ir tā daļa, kura ir izpētīta, ka to mēs izmantojam apzinātām darbībām, piemēram, lasīšanai, rakstīšanai, citām prasmēm, savukārt par visu automātiju, uztveri, maņām, organisma funkcionēšanu, utt. atbild pārējie ~90%. 

0 0 atbildēt

es parasti neguļu 48h un tad uz kādām 18h aizeju gulēt :D

0 0 atbildēt

Patīk tas, ka 5. ieliki BDSM bildi :/

0 0 atbildēt

Interesanti. 

0 0 atbildēt

Smaržo pēc ilustrētās ;D

1 1 atbildēt
No ilustrētās zinātnes.
1 1 atbildēt

Par smadzenēm aplami. Tā teorija radusies dēļ tā, ka vieni bija izteikušies, ka ar aptuveni 10% smadzeņu pietiek, lai varētu izdzīvot ;)

Turklāt smadzenes sadalītas reģionos. Katrai daļai citas funkcijas. Pat ja būtu šie minētie procenti, tā kātā nevarētu neko tur diži atīstīt, jo nepiesaistīs smadzeņu daļas, kas atbild par ko citu. Tāpēc atvaino. Mīnuss!

0 1 atbildēt

4. feiks. Kā ābolam var būt gravitācija, ja nav nekādas iekšējas darbības vai priekšmeta, kas to izraisītu? Tik pat labi tu varētu teikt, ka eksistē Saules enerģija.

0 13 atbildēt