local-stats-pixel fb-conv-api

Playstation 4 izpakošana79

1079 20

Beidzot es saņēmu savu ilgi gaidīto sūtījumu no ASV, kuras iekšpusē mani gaidīja kaste ar Playstation 4 spēļu konsoli. Viss šis process bija diezgan ilgs, bet beidzot grūtības ir aiz muguras un es varu kārtīgi izpētīt savu ieguvumu.

Neskatoties uz to, ka šodien, 29. novembrī, Playstation 4 pārdošana sāksies dažās Eiropas valstīs, es esmu priecīgs, ka spēju savu konsoli iegūt tajā pašā dienā, jo vēlāk miljoni pircēju rausies uz internetu, lai novilktu spēles sistēmu un spēles, tāpēc PSN laikam būs pieejas problēmas un failu ielādes ātruma problēmas.

Es izpakoju savu konsoli, atjaunoju sistēmas versiju, izpētīju interfeisu, iestatīju visu tā, kā man vajag, kā arī uzliku ileādēties dažas spēles no PSN Store veikala. Tuvākajā laikā varat no manis gaidīt konsoles funkciju, īpatnību un tās dažu spēļu apskatu, bet pagaidām jūs varat apskatīt nelielu foto “anboksingu”, ko es veicu uzreiz pēc tam, kad kaste ar konsoli nokļuva man rokās.

1079 20 79 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 79

0/2000

neklausies diršanu. Interesanti paskatīties ka kādam jau ir šī konsole. emotion 

vēlu veiksmi uzkapāt pirkstus, bojāt acis un negulēt naktisemotion

0 1 atbildēt

 

1. TIkai prieks Launch Titles. Pagaidam pat spelejot BF4 neesu skatijies vai ir tie 1080 vai ne, jo atstiriba ja pat ir tad minimala. 

2. To idiotisko ideju vini atcela tiklidz ka geimeri ar laapaam un daksham spamoja katru interneta forumu ar savam dusmam par to kapec ta bija jadara.

3. Dzivoju viens pats, ja microsoft ir tik loti ieinteresets mani filmet tad jutos loti glaimots.

4. Skatit otro punktu. ( Tika atcelta idiotiska ideja ) 

5. Skat 4 un 2 .

6 Xbox one CPU clock speeds 1.75 , PS4 1.66 , tiesi tas pats Semi - Custom  Amd Jaguar procesors. GPU - PS4 aizskrien pa prieksu 'Sheideru skaita' bet atpaliek pie Clock Speeds. Bet reali PS4 GPU ir jaudigaks neka  Xbox one, kapec vini ielika mazjaudigaku - es nezinu.  Ram - Te PS4 aizlec smagi prieksa tikai ja spelu razotaji maces izmantot saucamo ESRAM, ja jaa nu tad skirba nekada. Taka reali skatoties detalas ir tiesi tas pashas bet iemesli kapec uz papira Xbox one ir lenaks zin tikai MS, bet nav ta ka PS4 aizlec loti prieksa.

7. Ja ir jamaksa, bet PS4 ari vairs nav par velti, ja nemaldos tad tagad jamaksa 5.50 marcinas menesi. 

 

Pirms iegadajos Xbox protams ka loti apsveru PS4 un tomer nevaru pie tas pults pierast (Kautgan uzaugu ar PS1 un PS2 ) . Es neesmu Microsoft un Xbox fanu puika, bet nevajag metaties rinki ar faktiem nezinot visas detalas. 

0 1 atbildēt

esi sveicināts gta 5 online.

6 8 atbildēt

Man pilnībā apmierina Xbox 360 slim. Un neprasās nekas jaunāks,jo neesmu geimeris

0 3 atbildēt

Pats tikai nesen nopirku xbox360. Ar ko gan ceturtais pleisis atšķiras? Nedomāju,ka grafika būs daudz ahūnāka. 

2 5 atbildēt

Kontrolieris izskatās pasūdīgs salīdzot ar Xbox One

1 4 atbildēt

Atsūti kā Tu izpako savu dzīvi, kad saņemsi to pa pastu.

24 29 atbildēt

Piedodiet, bet tas jau ir slimi, tehnoloģijas ir pārņēmušas mūsu veselos saprātus...

4 10 atbildēt

tu to visu pasniedzi tā, ka esi vienīgais uz šīs zemes, kurš var atļauties ps4 vai sazin vel ko..

6 18 atbildēt

haha nūģis

3 24 atbildēt
« 1  2  3 »